Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért az igazságtételhez fontos hozzátenni, hogy a 93 lóerő szemben a 128-al legalább annyi előnyt élvezhetett volna, hogy hamarabb forduljon ki a kapun
Majd a hosszú túrák megmutatják ki a legény a gáton akarom mondani a nyeregben
Tessék! Nagylelkűen a géphez engedem, és a nevem alatt mindenféle valótlanságot állít!
Tényleg én hajtottam ki először ( fénysebességgel, csak szerényen ) így esélye se volt, hogy utolérjen, és persze a fordulóknál éveket vártam, hogy odaérjen!
Na, ez így zajlott le!
Most ez melyikőtök volt gondolom Zoli mert köszönt, Mikivel már beszélgettünk ezért minek köszönt volna
Szia Laci. Ez az eset úgy történt,hogy Ő hajtott ki először a kapun,aztán a járdán(ami köztudomásúan keskeny)nem akartam lealázni ,így hagytam,hogy ő menjen elől.Cizellált leke megsérült volna és járhatott volna cicológiára! Kell ez nekünk?
Hallgattasék meg a másik fél is, mármint a Zoli verziója
lehet Ő pont fordítva emlékszik
Az aprónéppel mentünk egyet autóval, és egymást tolják a motorosok az utakon. A vízben még van jég, de már csak vékony.
Amúgy a hagyományos motorunkon mentünk, persze én mentem jobban!
Zoli csak a háttérben kullogott!
Kocamotoros.... nem érdekes!
az aztán a gugolós motor
Na, ez az igazi irigység!
No de miért is kopott el a cipőnk orra?
Aztán tönkre ne tegyétek a kisrácok műanyag motorját
Bocs, de már a másodiknál tartunk, jégerrel megerősítve, és motoroztunk a járdán, kart karba öltve a tesómmal! Mert ilyet is tudunk!
Ott a pont!
De azért szégyelld Magad!
Ha marad ez a kellemes idő akkor holnap nagyon fogsz útálni, de nem baj mert ha ezen múlik szivesen leszek az útálat tárgya
Sőt, jóságos arcomról lehull a jóneveltség állarca és lelkemből előtör a gonosz amely főnixmadárként szárnyal a boldogságban amikor a motorozásról készített képeket nézegetve Te besárgulsz az irígységtől
Minden rosszban van valami jó! Nyugodtan ihatsz egy! sört .
Ó de úúútálom azokat akik holnap motoroznak!
Vagy lehet, hogy csak irigykedek?
A repülési irányba biztos vagyok mert a navigációs eszközeink nem tévednek, míg mi néha igen
A sárgabarack mintha megindult volna, de az almafán egyértelműen látszik a rügyezés.
Holnap ha kicsit szárad motorozni fogok!
Nem lenne rossz, akkorák a fákon a rügyek, ha még tart a meleg egy kicsit megint nem lesz gyümölcs. De azt azért nézd meg merre mennek azok a libák, és amelyik reggel északnak repül, az nem jön-e vissza estére?
Ha a vadlibák nincsenek megkergülve akkor igyekezned kell, több észak felé repülő csapatot láttam a napokban és inkább nekik szeretnék hinni mint a meteorológusoknak
Bejön az a jó meleg idő, akkor kinn az udvaron , megfaragom Neked! Addig tegyél rá csónakmotort.
Ne poénkodj vazze!
Kész van már az evező?
Miért nem vadásznak a nőkre?
- Mert csak tenyérnyi prém van rajtuk, az is lyukas.
És ez annyira nem divat, hogy ma már csak páran erőltetik.
Ha már az idézeteknél tartunk, a poénról jutott eszembe, és hogy mennyire nem jellemző a mai elembertelenedett világunkba.
" A mosoly egy olyan fény, amely az arc ablakán jelenik meg, és jelzi, hogy a szív otthon van."
Ugye, hogy nem divat?
Szia Laci ! Ha idejében szólsz, én faragok Neked evezőt hozzá!
Nincs most jó kedvem, fáradt vagyok és lehet csak túlreagálnám, ezért nem is akarok saját szavaimmal. Viszont mint már tapasztalhattátok nagyon szeretem az idézeteket, mindig van az életnek olyan periódusa amelyikre pontosan illik egy.

"Néhány sündisznó roppant fázik egy téli éjszakán. Összebújnak hát, hogy egymást melegítve védekezzenek a hideg ellen. De mennél jobban összebújnak, annál jobban érzik egymás tüskéit, annál jobban szúrnak. Próbálnak hát távolodni. Csakhogy akkor ismét dideregnek. Valahogy így van ez az emberrel is. Ha eltávolodik társaitól, minden kihűl körülötte, rideg lesz az élete. Ha közelít hozzájuk, némely szúrást, esetleg akaratlan tüskét el kell viselnie. De még mindig jobb barátaink tüskés kedvét eltűrni, mint belefagyni az egyedüllétbe. Elvégre nekünk is vannak tüskéink, amelyeket a hozzánk ragaszkodók kénytelenek eltűrni. S ha él bennünk megértés, szeretet, e tüskepárbaj sosem okoz veszélyes sérüléseket."

Szóval, vettem a poént Miki, jó volt remélem kialszom és holnap én is újra poénos tudok lenni

Jó éjt!