Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Laci ! Valami Ájrós pénzszerzési lehetőség ? Érdeklődj utána !
Kedves idős kollégám félre értett, én a munkába fordítanám a Lambó árát, az éhes röffencs meg csak a kaját várja
Kurvára nem ugyanaz!
Nekem meg az jutott eszembe: éhes sertés esete van fennforgásban !
Én az árából jól érezném magam!
Látod itt buktunk le mert ha volna rá lé, akkor olyan színben szállítanák amilyet kifizetnénk. Akár még az öreg 601-es papír fehér színe is rendelhető lenne
De minek is Lamborghini , kellene a fenének , inkáb vennék az árából egy saját szigetelt gémes kosaras autót és betegre maszekolnám magam...
"Fehér papír színben csak fehér papír színű trabantokat lehetett kapni," Ez az én bajom is Laci ! Össze vissza keresek? Sehol egy papírfehér Lamborghíni Diablo ! Hallatlan !
Fehér papír színben csak fehér papír színű trabantokat lehetett kapni, volt nekem is, azok voltak a jó gépek! Volt egy világos kék színű trabim is, azon volt rendszám, a fehér papír színű meg pótalkatrésznek volt tartva, mindaddig amíg egyszer el nem fogyott
Ezt ma már el lehet felejteni, a szervízekben nem villáskulcsal közelítenek, hanem adatkábellel
Eléggé kificamodott ízlésed van már ne is haragudj. Én azért nem veszek ilyen szakadt verdát mert nincs nekik papír fehér (trabant) színben.
Eltaláltad! Csak nem tetszik a sárga és külön rendeltem gyöngyházmetált, így majd csak jövő héten vehetem át
Sok feslett erkölcsű alkoholista!
És milyen lesz az új autó?
Lamborgini Diablo!
Ja, de tegnap nem volt ilyen jó kedvem Eladtam az autómat és mikor be akartam jelenteni az eladást kiderült, hogy zálog opció terheli az okmányirodában Még 2007 elején kifizettem a hitelt amikor a bank küldte is a törzskönyvet, ezzel én lezártnak tekintettem a dolgot és most hétfőn el is vitte a kocsit az új tulaj a törzskönyvel együtt. Az idő sürgetett mert az új szabályok szerint 5napon belül le kell adni az okmányirodában az adásvételit, amit addig nem fogadnak el amíg be nem mutatom a banki igazolást miszerint a hitel teljesítve lett. A bank pesti amit telefonon hívtam fel, hogy küldjenek igazolást amit ma kellett volna megkapnom de ez nem érkezett meg. Szerencsére mindent elrakunk így a padláson egy dobozban megtaláltam a hitel összes lefűzött papírjait és az összes csekket, sőt az utolsó levelet is ahol igazolják a kifizetés tényét. Gyorsan szabit vettem ki és irány az okmányiroda ahol 2300Ft ellenében levették a zálog bejegyzést és automatikusan elfogadták az adásvételit is így bejelenthettem az eladás tényét. Nem az összeg idegesített bár ha azt nézem, hogy azt azért fizettem amiért a sz.gépbe beírt egy mondatot... bosszantó, de sokkal dühítőbb maga az utánajárás.
Azóta hallottam már, hogy ezt nagyon sokan megszívják, ezért is írtam le nektek a sztorit, ha autó hiteletek van erre figyeljetek.
Komolytalanok vagyunk Laci !
Nekem volt egy kollégám, aki sosem ivott kevesebbet egy deci pálinkánál. Mondta neki az orvos : van még három féldecije. Nem hitte el, 37 évesen eltemették !

Az iszákosnak azt mondta az orvos, hogy teljesen mondjon le a szeszről, csak tejet igyon. A szerencsétlen minden undorát leküzdve három napig csak tejet ivott. A negyedik nap azonban kifakadt:
- Most már tudom, hogy a csecsemők miért bőgnek folyton...
Pincér ! Négy litert abból a rossz borból ! Miért a rosszból?
Mert úgyis ki lesz okádva!
Üdvözlet mindenkinek rossz erkölcsű ánti alkoholisták !
Ha őszinte akarok lenni, akkor be kell vallanom, hogy régebben bizony volt rá precedens, de ahogy halad előre az ember a korral, rájön, hogy ez nem jó biznisz!
Így ebben az "élményben" már vagy 17 éve nem volt részem.
De viszont ha a sógoromnak néha sikerül ebben az akcióban részt vennie, mindig kivigyorgom - nem vagyok kárörvendő tipus - és nagy bölcsen megjegyzem, hogy annyi esze lehetne már, hogy saját magával nem csösz ki feleslegesen az ember!
Bocs, nyílván ezek szerint nem ölelgettél még szerelmesen fajansz terméket
Teljesen pontos a meglátásod !
Köszönöm!
A második mondatot kikérem magamnak, mint már említettem; mindig disztingváltan, kulturáltan fogyasztom az alkoholt!
Isten ments!
Hallottál Te már a vízkő nevű betegségről?
Utána nem győznénk kalgonizálni! Tudod, a mosógép is tovább él! ( Ezt az ostoba, idióta reklámot de utálom!)
Tehát a vízzel csak a hónaljamat mosom!
Tömjétek meg ti is a Mikulás puttonyát :
http://mikulas.aegondirekt.hu/...
Motor sajnos nincs
Miki, isten éltesse a lurkókat! Te meg remélem már kijózanodtál
Részemről csak azt. Ital ritkán, alkalomszerűen.
Üdv az uraknak!
Látom már megint az alkohol a téma, szoktatok ti vizet inni?