Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem az két tankolás. Ekkora dögökkel csúszós úton életveszélyes. Nem SIMSON !
Aszongya: 5200+7250-2300=10150Ft amihez hozzászámolom az 1nap szabit az ügyintézéshez és eszembe jut 2008 márciusa amikor már Egerben motoroztam... az elvonási tüneteket nem is említve.
Hááát, nem tudom
Megtudod spórolni hat havi biztosítást +teljesítményadót. 2300 Ft-ba kerül.
Na ennyi volt, de ez már hiányzott mint egy falat kenyér pedig még az eső is megcsapkodott imitt-amott
Megitattam szépen és teligyomorral állítottam le, várva a következő lehetőséget amikor újra lesz alkalom 1-2 boldog órára

Amúgy a téli kivonatással mennyit lehet spórolni? Ezt most komolyan kérdezem , bár eszembe sem jutna ilyet tenni
Ez a "többfrontos helytállás" ismerős nyavalya, szerencsére ma délelőtt egyet sikeresen kilőttem a sorból. Ma volt a szóbeli, amire mindössze tegnap este készültem, meg néha a modulzárókra is betévedtem, bár volt olyan tanár akivel a vizsgán találkoztam először

Most az következik, hogy kitolom a csühöst...
Legalább nem penészedik rád a szalmazsákban.
Most nem keresek, hanem költöm amit eddig kerestem...
Arra azért figyelj oda, hogy a sok munka mellett pénzt is keress, mert még leszegényedsz.
Biztosan. Sosem építenék mégegyszer lapostetőt. Állandó probléma a vízszigetelése. Itt most tiszta köd és pára minden, este az eső is esett. ha lesz még jóidő mindenképp előtolom a csühöst. Csak néha pihenni is kellene mert kissé kitikkaszt a többfrontos helytállás
Szia!
Örülök, hogy megvagy! Lesz itt még alkalmas idő motorozni, én is ezzel nyugtatom magam Mindenáron lapostetőt akartam én is a garázsra, de az öregek lebeszéltek és így féltető lett, lehet igazuk lett
Szép estét mindenkinek!

Megvolnék én, csak belevágtam a teraszom lefedésébe, azzal eljátszadozom mostanában. Sajnos lapostető szigetelésből nem sikerült maradandót alkotni, ezért kellett ehez a megoldáshoz nyúlnom (a terasz alatt van a garázsom). Motor ponyva alatt pihen. Reggel 6-kor nincs kedvem 4-5 fokban ráülni, este sötétben megint nincs. Hétvégén meg mindíg adódik valmi meló. Remélem azért még az idén tudok vele menni pár karikát.
Na látod ezzel kellett volna kezdeni. Amit magadnak csinálsz az biztos jó lesz !Vagy nem. De ez most sikerült ! A másikat meg elqrni sikerült ! De sikert sikerre halmozol ! De sámli baj, csak egészség legyen !
Ütögesd a vacogós cápa állához, a múltkor a Miki fülébe akartad most meg... kettőnk közül perverz valaki, de nem én Kedves Mester tudom mit mivel kell és a hegesztő sem most kezdte, még a műhelyfőnök is csak lesett mint a moziba, Te meg messze laksz, nyárig meg nem várhatott a dolog. Úgy lett ahogy mondtam, csináltam másik közdarabot vasból mert ívvel hímezni tudok és megcsináltam rádugósra plusz még biztosító csavart is tettem rá, vettem hőálló szilikon tömítőt meg festéket és jó lett Ezzel kellett volna kezdeni nem hegesztőket hajkurászni
Ó, hogy a zacsim ütögesse az álladat ! Nem megírtan neked, hogy a varratot ki kell köszörülni ? Ha nem lehet, akkor hagyd mert az lesz, hogy jobb volt mint lett ! Vasat-savállót átmeneti huzallal lehet hegeszteni. Saválló-savállót savállóval. Engem meg sörrel.
Kép lemaradt:
Pipa vagyok!
Ma szabit vettem ki mert hivatalos dolgaimat intéztem, tudtam nem tart egész nap ezért lebontottam a kipuffot mert nem bíztam a belső varratokban és nem szeretem ha valami nem tökéletes. Kerestem olyan cégeket a neten ahol mindent hegesztenek. A harmadik helyen vállalták csak el, nagy csarnok több mint 100 embert foglalkoztató vasipari cég, komoly hegesztő felszerelések, mondták félóra és mehetek érte 1500Ft-ba egyeztünk meg. Megyek vissza nagy örömmel ami nem sokáig tartott mert visszaadták, hogy nem lehet semmivel sem hegeszteni mert ahogy hűl az anyag törik ketté A nap süt és motorozni akartam... most meg azon kell gondolkodjak, hogy vasból gyártok egy 4csavaros csatlakozót (mint a saválló gyári) arra hegesztek egy hüvelyt és összetolósra csinálom meg
Mutatom hogy kaptam vissza az összekötő csövet, próbálkoztak de ahogy hűlt repedt szét, a magyarázat az (szerintük) hogy a korábbi hegesztés szerkezetileg megváltoztatta az anyagot ezért nem lehet hegeszteni.
Most én jövök! "magad uram ha szolgád nincs!"
No hát ha senki sem akar "beszélgetni" akkor nincs más hátra mint előre, vagyis az ágyba
Rövid az éjszaka, hamar mallik a pitty vagy valami ilyesmi
Üdv Lajos!
Olyan régen jártál itt, hogy már nem is tudom mikor mint látod megy a süketelés rendesen de olvasva a hozzászólásodat ebben a műfajban Te sem vagy ügyetlen tehát köztünk a helyed. Pedróról nem tudsz valamit? Eltünt Ő is egyik napról a másikra, talán összebeszéltetek? Hosszú lesz a tél és a (Joszef, Miki, cblaci) triumvirátus nem fog tudni annyi témát felhozni amivel kihúzzuk tavaszig, tessék nekünk segíteni!
Szép estét "piszkosLajos" ! Mi is örülünk, hogy Te örülsz, hogy mi örülünk. Remélem jól vagy ! Örvendetes hogy ilyen szaporulat állt be a vagyoni helyzetedbe. Talán majd néha motorozni is fogsz egy kicsit . Addig is kitartás !
Üdv az Uraknak!
Olyan régen jártam itt, hogy annyi olvasni való gyűlt össze mint ifjú korom kötelezőolvasmányai Örülök, hogy él a fórum, és persze Ti is! Gratula a vese és kipufogó szereléshez, az ivászathoz, és mindenhez amiről írtatok. Én köszönöm megvagyok, a ház épül, minden föld bevetve, traktorok rendben, vettem négy birkát, a múlt héten még motoron is ültem, a melót meg hagyjuk.
Mesélted , de sok a kilátó arra, a térképen vannak kis Panoramiós ikonok a komolyabb kilátókról, rákattintva látható melyik milyen állapotú, a jobbakat keressük fel. De Joszef majd segít
Elsőre majdnem rákérdeztem, hogy miben, de közben leesett, igen, de még tanulmányozni kell.
Ja, azt nem tudom, hogy említettem-e, hogy a nyáron hogy jártunk a lezárt kilátóval? B.bogláron.
Mert ha igen, nem akarom még egyszer elmesélni.
Boldogultál?
Úgy ahogy azt Forrest Gump is megoldotta amikor először szállt fel Dorothy Harris sulibuszára. Mert Őt arra tanította az Édesanyja (Mrs Gump) hogy ne szálljon be idegen autójába. Szépen bemutatkoztak és már többé nem voltak idegenek
Nem is Te vagy az, hanem mi.
Ja, Alsóörsön még nem jártam.