Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már hogy nem Te, hanem én ittam meg, és ez a sajnálatos?
Ez az én szempontomból egyáltalán nem sajnálatos!
Óóóó Te szegény ártatlan ! De sajnálunk ! Hát még a Jagermeistert! Azt jobban!
Nem volt könnyű!
Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat!
Viszont ebben az áldozat témában van néminemű igazság!
Mivel Nektek nincs 3, azaz három - összességében 4 - gyereketek, boldogan kacagtok, nevettek!
Mit tudjátok Ti?
Úgyhogy ittam egy kicsi jégermájsztert, néminemű sörökkel, - tegnap is bevált- de csak kulturáltan, disztingváltan, mert ezt néha nem lehet józanul bírni!
No de én elmondhatom magamról, hogy amit ebben a témában megkövetelt a Haza, én azt megtettem!
Jó egészséget az ünnepelteknek is meg mindenkinek. A csöpp lánynak is!
Neked is Sumi, de azért le a kalappal. Szegény gyerekek. Még lelki furdalásuk lesz, hogy innod kellett! Te áldozat!
Nagyot nőjjenek a szülinaposok!
Szervusztok Gyerekik!
Nem dolgoztam, hanem buli volt nálunk, ugyanis az iker fiaim holnap lesznek 4 évesek, és ebből az alkalomból néminemű jégermájszter el lett kísérve néminemű sörökkel, ami igen fárasztó volt .
Nehéz a sok gyerekes emberek élete!
De azért kitoltam a Pengét, és üzemi hőfokra melegítettem! Jó volt hallgatni!
Dógos ember meg kell hagyni de csak nem dógozott vasárnap tiszteletére. Mondjuk én meg elmentem antennát szerelni... pedig még a nap is sütött, motorozós lett volna az idő.
Na jó éjt mindenkinek, mert az a hülye kakas mindjárt jelez
Szégyeb a futás, de b...sza devla aki kerget. ki mint veti ágyát maga esik bele! Miklós azt hiszem kipilledt ! Berakott pár ablakot, aztán pihen. Épp az előbb somolyogtam, mert itt voltak az ikerfiai is, és nokedlis pörkölt volt ebédre. Öröm volt nézni a két kis gyereket ahogy jó ízűen ettek!
Hun vagy már Miklós minket itt ingerelnek, meg szőlőkaróval akarnak abajgatni, vegyed mán észre! Há hiába sorolom neki, hogy kicsi a bors de nagyot lehet tüsszenteni tőle Ahelyett, hogy örűne, hogy meglátogatjuk meg különben is ajándék szesznek ne nézze a fokát még akkor se ha ez most nem ide tartozik
Ketten egyszerre? Kajlák vagytok !
Tudom már mondtad "szőlőkaróval" de ne izgulj jön Miki is majd ad az neked karóval integetni
Gyertek, tárt karókkal várlak!
Szúnyogriasztó nem drága, de az idén annyi volt, eső, hogy sok.
Falun nőttem fel, még a kutyának is visszaharaptam, nehogy már a szúnyog tartson vissza
Tavaly nyáron Szárszón nyaraltunk ott nem volt sok szúnyog, aminek roppant egyszerű a magyarázta, ott van mellette Öszöd és a kormányüdülő Akkoriban volt ott Sólyom Laci bátyánk és gondolom permeteztek ezerrel, szerintem néha érte az öreget is Nem kicsi az a kormányüdülő elég volt körbe sétálni sőt egyszer a szabadstrandtól átúsztam a mólójáig, de rögtön meg is lettem figyelve így visszafordultam. Köszi az útmutatót, nekem tetszeni fog az a környék jobban mint a vízparton punnyadás, már csak végre el kell jutnom oda
Az idén nagyon pocsék szúnyog nyüzsgéses este éjjelek voltak.Szokásom volt, hogy szép estéken kifekszem a fűre, vagy sétálok egy nagyot , béka zenét hallgatni ! Ezt most nem lehetett. Más évben ki szokott égni a fű augusztus elejére, most akkora pöfetegek termettek ugyanott, alig győztem panírozni, kirántani ! A fülem is kettéállt !Érdemi látni való motorral megközelíthető, de a Badacsonyra gyalog kell felmászni. A pici unokám négy és félévesen már járt a tetején. Szabad strand van itt Lábdiban. Attól függ mennyit akartok látni, pl.:most 750 éves s Szigligeti vár. Oda lehet menni motorral, Szépkilátó szintén motoros téma, (meg fényképezős) lehet menni a Szent-György hegyre Gyalog , a Gulácsra gyalog , a Csobáncra motorral a hegyig , onnan pedig gyalog .Motorral a savanyúvíz forrásokat is megkeressük. Megnézzük egy vulkán keresztmetszetét ,t.i. a hegy egyik felét elbányászták. Felmotorozunk az elbányászott Halápi- hegyre.Ott lehet látni bazaltszürke szöcskéket . Gyertek aztán meglátjátok.
Egyes helyeken viszont, ha rövid gatya, póló focizik, akkor szúnyogriasztó muszáj. Mert megzabálnak.
Fényes nappal. Hallatlan!
Üdv Mester!
Megint kerültem egyet feléd vírtuálisan és megnéztem az a szép "nagy hegyet" A Badacsonytomaj, Badacsonytördemic, Badacsonylábdihegy alkotta háromszög között az útvonaltervező sajnos kikerüli a sűrűjét, pedig látok a műholdas felvételeken befelé vezető utakat. A hegyet kikerülve a települések között nincs nagy távolság, átlagosan 5km, ami légvonalban 3-3,5km lehet a járhatóságtól függően. Mennyire lehet oda kétkerekűvel bemenni? Nem félek a gyaloglástól de mégis többre haladna az ember főleg mivel sűrű programot ígér a sok látnivaló. Bazaltorgonák, Erdei ház, Badacsony-Tető kilátó, II.János Pál emlékhely és sorolhatnám amiről képeket láttam, ezek mennyire közelíthetőek meg? Illetve a motorokat hol lehet biztonságosan otthagyni? Remélem bozótvágó nem kell
"Minden cigány a maga lovát dicséri!" Pálinkás szép estét benzin pusztító urak ! Remélem jól vagytok.
Meghajlok emberi nagyságod előtt! Igen.
Toruk Makto!
Te meg a szerencsés aki a lovasa vagy
Akkor én mit mondjak az enyémre?
Az én Csühösöm az nem dög

...az egy bestia