Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat!
Viszont ebben az áldozat témában van néminemű igazság!
Mivel Nektek nincs 3, azaz három - összességében 4 - gyereketek, boldogan kacagtok, nevettek!
Mit tudjátok Ti?
Úgyhogy ittam egy kicsi jégermájsztert, néminemű sörökkel, - tegnap is bevált- de csak kulturáltan, disztingváltan, mert ezt néha nem lehet józanul bírni!
No de én elmondhatom magamról, hogy amit ebben a témában megkövetelt a Haza, én azt megtettem!
Jó egészséget az ünnepelteknek is meg mindenkinek. A csöpp lánynak is!
Neked is Sumi, de azért le a kalappal. Szegény gyerekek. Még lelki furdalásuk lesz, hogy innod kellett! Te áldozat!
Szervusztok Gyerekik!
Nem dolgoztam, hanem buli volt nálunk, ugyanis az iker fiaim holnap lesznek 4 évesek, és ebből az alkalomból néminemű jégermájszter el lett kísérve néminemű sörökkel, ami igen fárasztó volt .
Nehéz a sok gyerekes emberek élete!
De azért kitoltam a Pengét, és üzemi hőfokra melegítettem! Jó volt hallgatni!
Dógos ember meg kell hagyni de csak nem dógozott vasárnap tiszteletére. Mondjuk én meg elmentem antennát szerelni... pedig még a nap is sütött, motorozós lett volna az idő.
Na jó éjt mindenkinek, mert az a hülye kakas mindjárt jelez
Szégyeb a futás, de b...sza devla aki kerget. ki mint veti ágyát maga esik bele! Miklós azt hiszem kipilledt ! Berakott pár ablakot, aztán pihen. Épp az előbb somolyogtam, mert itt voltak az ikerfiai is, és nokedlis pörkölt volt ebédre. Öröm volt nézni a két kis gyereket ahogy jó ízűen ettek!
Hun vagy már Miklós minket itt ingerelnek, meg szőlőkaróval akarnak abajgatni, vegyed mán észre! Há hiába sorolom neki, hogy kicsi a bors de nagyot lehet tüsszenteni tőle Ahelyett, hogy örűne, hogy meglátogatjuk meg különben is ajándék szesznek ne nézze a fokát még akkor se ha ez most nem ide tartozik
Tavaly nyáron Szárszón nyaraltunk ott nem volt sok szúnyog, aminek roppant egyszerű a magyarázta, ott van mellette Öszöd és a kormányüdülő Akkoriban volt ott Sólyom Laci bátyánk és gondolom permeteztek ezerrel, szerintem néha érte az öreget is Nem kicsi az a kormányüdülő elég volt körbe sétálni sőt egyszer a szabadstrandtól átúsztam a mólójáig, de rögtön meg is lettem figyelve így visszafordultam. Köszi az útmutatót, nekem tetszeni fog az a környék jobban mint a vízparton punnyadás, már csak végre el kell jutnom oda
Az idén nagyon pocsék szúnyog nyüzsgéses este éjjelek voltak.Szokásom volt, hogy szép estéken kifekszem a fűre, vagy sétálok egy nagyot , béka zenét hallgatni ! Ezt most nem lehetett. Más évben ki szokott égni a fű augusztus elejére, most akkora pöfetegek termettek ugyanott, alig győztem panírozni, kirántani ! A fülem is kettéállt !Érdemi látni való motorral megközelíthető, de a Badacsonyra gyalog kell felmászni. A pici unokám négy és félévesen már járt a tetején. Szabad strand van itt Lábdiban. Attól függ mennyit akartok látni, pl.:most 750 éves s Szigligeti vár. Oda lehet menni motorral, Szépkilátó szintén motoros téma, (meg fényképezős) lehet menni a Szent-György hegyre Gyalog , a Gulácsra gyalog , a Csobáncra motorral a hegyig , onnan pedig gyalog .Motorral a savanyúvíz forrásokat is megkeressük. Megnézzük egy vulkán keresztmetszetét ,t.i. a hegy egyik felét elbányászták. Felmotorozunk az elbányászott Halápi- hegyre.Ott lehet látni bazaltszürke szöcskéket . Gyertek aztán meglátjátok.
Üdv Mester!
Megint kerültem egyet feléd vírtuálisan és megnéztem az a szép "nagy hegyet" A Badacsonytomaj, Badacsonytördemic, Badacsonylábdihegy alkotta háromszög között az útvonaltervező sajnos kikerüli a sűrűjét, pedig látok a műholdas felvételeken befelé vezető utakat. A hegyet kikerülve a települések között nincs nagy távolság, átlagosan 5km, ami légvonalban 3-3,5km lehet a járhatóságtól függően. Mennyire lehet oda kétkerekűvel bemenni? Nem félek a gyaloglástól de mégis többre haladna az ember főleg mivel sűrű programot ígér a sok látnivaló. Bazaltorgonák, Erdei ház, Badacsony-Tető kilátó, II.János Pál emlékhely és sorolhatnám amiről képeket láttam, ezek mennyire közelíthetőek meg? Illetve a motorokat hol lehet biztonságosan otthagyni? Remélem bozótvágó nem kell
Ez az én szempontomból egyáltalán nem sajnálatos!