Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézd Laci ! Nekem kiskoromtól azt hazudták:még 3-5-10 év és minden jó lesz ! Aztán eltelik az élet és azt veszed észre: ígéretekkel tele van a padlás. Mindig olyan helyen dolgoztam, ahol dolgozni kellett. Egyszer tettek meg főnöknek, úgy akartam vállalni, hogy dolgozom én is. EZ A DOLOG NEM MENT. No akkor tettem le róla. A jól végzett munka öröme! Csak ugye aki dolgozik, az nem ér rá pénzt keresni. Egy vigasztal: nincsen zsebes koporsó, sem bőröndös temetés! Mindenki olyan meztelenül megy el, ahogy megszületett.
"Az élet hosszú távon igazságos" ezt még pályakezdőként hallottam egy általam nagyon tisztelt idős kollégámtól aki nagyon szerény életet élt.
Akkor nem hittem benne, de azóta már sokszor beigazolódtak a szavai.
Az is elég lenne, ha valami normális emberek kerülnének a vezetésbe. De ilyen gyurcsányböszme -féléktől ennyi várható. Ha elrontottam a munkahelyemen a munkadarabot, akkor munkaidőn kívül fizetés nélkül kijavíthattam. Ezek a férgek százezrek tönkretevői nem szégyellik a pofájukat ! Még ők akarnak irányítani?!? Mint ez a böszme is? Na de ennyi elég is belőlük.
Hú de beletrafáltál Kanadában őshonos a FAM, ha kimennék családostól (lenne is rá lehetőség) kicsit jobban keresnék mint itthon. Nem akarok most túlcsorduló hazaszeretetről áradozni, de én itthon érzem jól magam és itt szeretek élni Csak végre rakna már valaki rendet
Laci ! Irány Kanada ! Ott már "bemutatkoztak" a tezsvííírek !
Tudod milyen nyomaték van benne? Sajnos pénzügyileg még nem vagyok More dikk ! De képzem magam ! Most keresek tanárt , aki megtanít a zsebtolvaj szakmára !
Azt írták, hogy " jó motorOK, meg "fasza motorOK". Ebben benne van a GSX 750 is!
Te Joszef.
Úgy látom Te csak beszélsz erről a bodza nevű pénz kereseti lehetőségről, mert egyeseknek -szorgos dolgos orkoknak - már x 5-ös van, nem kék traki!
Szerinted pont ezzel a nyelvtudással fogok tudni külföldön munkát vállalni
Tanulj nyelveket ! Alig várom a tavaszt, a bodzavirágzást ! Meg a májust.
A bodzát értettem és szörp formájában igencsak a kedvencem
Hogy tetszett mondani?
Tavez bakhtaló More ! Dikk! Örülök, hogy előkerültetek "színesbőrűek" !Bodzáztok rendesen?
Jaj félre ne értsd! Nem baj hogy feltetted
Az ötösöket meg a Penge kapta, hidd csak el, a retro stílust csak kevesen szeretik. A Fireblade az igazi közönség kedvenc! De nincs ezzel semmi baj
Hello Laci!
Hát igen, hozzájárulásod nélkül tettem föl a képeid, restellem magam, szóljon mentségemre, hogy odaírtam: a szerző Te vagy.
Ja, jók voltak ezek a beállítások is, ugyanis eddig csak ötösöket kapott.
Ma reggel a kávé szürcsölése közben bekapcsoltam a gépet , főleg amiatt mert tegnap este elég korán ledöntött a fáradtság és nehogy már lemaradjak valamiről. Feljött a főoldal és hopp a fotó ajánlónál feltünik egy olyan gép mint a Sumié , korán volt még és a kávét is csak félig ittam meg, ilyenkor még bizonytalan a mozgásom néha poharakat török, feldöntöm a ruhaszárítót, átesek a macskán...stb de aztán látok én ott egy fekete motort is és ahogy tisztult a kép rájöttem, hogy az meg a Csühös Kissé megkülönböztető a galéria címe "A fekete és a színes" , de erről meg van egy viccem:
"Egy néger bölcs írása egy dél-afrikai szomszédja ajtajára: Mikor megszületek: fekete vagyok. Mikor felébredek: fekete vagyok.
Mikor lesülök a napon: fekete vagyok. Mikor fázom: fekete vagyok. Mikor meghalok: fekete vagyok. DE TE! Mikor megszületsz: rózsaszín vagy. Mikor felébredsz: fehér vagy. Mikor rosszul vagy: zöld vagy.
Mikor lesülsz a napon: piros vagy. Mikor fázol: kék vagy. Mikor meghalsz: lila vagy. És még van pofád engem színesbőrűnek nevezni?"
Nem hiányzik nekem sem
Remélem a szél nem támad fel !
Itt szintúgy, ma kimentünk a munkaterületre 11kor elkezdte, ami ugye a FAM tevékenység azonnali befejezésével járt
Amíg csendes az idő nyugi van, remélem nem lesz nagyobb változás mert ügyeletes vagyok
Esik, de kellemes nem hideg az idő ! 13 fok van most !
Szivesen, máskor is
Egészségetekre!
És még egyszer köszönöm.
Megmondom őszintén engem is meglepett a defektjavító, eléggé szuszogott az a lyuk, de szerencsére szépen megfogta. Ajánlom mindenkinek, rendesen levizsgázott, ezután elmaradhatatlan tartozékként fogom renszeresíteni főleg nagyobb túráknál. Átküldtem a képeket, az alkonyathoz képest elég jók.
Egyet kiválasztottam ide is
Finom volt a pogi, az itthoniaknak is ízlett
Na " gyerekik" !
Bajban ismerszik meg a barát, Laci eljött hozzám , -pedig nem itt lakik a szomszédban- elhozta ezt a defektjavítót, beletöltöttük a kerékbe, felfújtattuk, és utána rögtön egy karika.
Utána még egy karika, arról Laci fog felrakni egy képet, amit egyben a motoros szezon lezárásának is tekinthetünk.