Ismerve a többiek feslett életmódját, biztos elmentek a kocsmába. Vagy a csajokhoz. Vagy egyszerre mindkettő. ( Kicsit irigykedek.)
Visszatérve még a lurkókhoz: én is saját erőből vettem a motort, ők is valami hasonlóban gondolkodjanak. Mert arra keret nincs, sajna.
Na de az legalább egy csaj vót Engem egy fehér Merci Sprinteres balfaszjankó akart kinyírni a 4-esen. Jött mögöttem mint az állat (én kb. 100-as tempóval) és szemből is jöttek, rámhúzta a kormányt mert nem tudta egészségesen befejezni a manővert, nem tudtam a padkára húzódni mert azon biztos lett volna a bukfenc. A könyökproti érte az oldalát A ladányi leágnál (STOP) mellé akartam húzódni és érdeklődni a Mama állapotáról, de megállás nélkül áthúzott majd a 70-es táblánál legalább 150-el csörtetett végig. Szerintem elmebeteg volt, hogy a ménkű égetné el levelestől ágastól
Hello Joszef!
Már előbb vissza kell fogni a méneseket, ez a szutyukihoz képest zabálja az üzemanyagot! Igaz, húzom -húztam - is néki rendesen!
No de innentől rend lesz, nem száguldozunk itt össze, vissza, eszetlenül.
Ma is a kis csaj ugy elém jött a fütyi autójával, mintha nekem lett volna elsőbbség adás tablickám, pedig neki volt!
Kedveseket mutogattam néki.
Az biztos, hogy öregebb, de lényegesen jobban kavar!
Pedig ahogy Joszef mondta, szépen nyugodtan megyek, de eddig egyetlen sebesség határt se sikeredett betartani.
Szinte hallom ahogy sóhajt szegény Boci "megcsaltál ezzel a kifestett ribancal aki még ráadásul öregebb is nálam vagy 8-10 évvel"
Gondolj bele a helyzetébe, nem lehet most neki könnyű
Tegnap délután gurultunk egyet a tesómmal. Előtte készült a kép. A címe: jelen és a múlt.
A jelen nagyon tud szaladni. Nem is értem, miért nem egyből sportmotorral kezdtem!
Köszi, megpróbálom egyfele tekerni a ménest, bár jobban szaladnak, mint az előző, de kezdek ráérezni az ízére.
Az ülés pozíció, a nyereg magasság, váltás, minden más, de össze fogunk csiszolódni.
Az én vészleállítóm szerintem kontakt hibás. Ha egyszer kikapcsolom, akkor vagy 10 x ki be kell kapcsolgatni, hogy érintkezzen. Egyébként az eljárás ugyanez volt a vészleállító kivételével. 5-6-ra nekem is beindult. Viszont ha ez normális, akkor nem idegesítem magam miatta.
Holnap reggel leadom az ügyeletet és várhatóan péntek estével a vállalt melóval is végzek. Hétvégén mindenképpen kell hogy motorozzak, főleg ha az idő is kedvez bár egy kis eső még belefér legalább nem lesz bogaras a bukósisak plexi
Csalóka a kép, 3000 km-el ezelőtt volt cserélve lánc, lánckerék. Igen, valamikor össze kék futni, valamelyik hétvégén, akár 1 közös gurulásra, meglátjuk az időjárás mit támogat.
Mázlista! és mind amelyik ma motorozott, délután olyan szépen sütött a nap én meg güriztem mintha muszáj vóna (oszt közbe tényleg ). Hát bizony a közel 140 lóerő nem enged meg lazaságot, emberi oldalról sem de nagyon fontos a műszaki állapot is. Az emberi oldaltól nem félek hiszen nem az első motorod és tudom nem azért választottad mert 200 alatt szédülsz. Viszont lehet tévedek és rosszul láttam a képen de a hátsó fogaskereked mintha kissé már fűrészfogas lenne... de mégegyszer mondom a kép becsapós lehet. Tessék még több fotót felrakni, én meg majd gonoszkodok tovább, de csak jó szándékból Ja és majd élőben is szeretném látni a fenevadat
Bizony,bizony, belegondolva amit mondtál: " feltéve ha megvársz minket és nem versz ránk százon kétszázat " igazad van. Ma mentem a géppel, és tényleg szinte belesuttog a fülembe, hogy "húzzad még, toljad, toljad, toljad, szaladok én lelkesen!"
És szalad is, és élvezem.
Hazamegy éjfél után hót koki mátyósan, és össze-vissza írogat mindenféle más niknéven.
Visszakanyarodva a Suzuki kérdésre, én is mondtam a tesómnak, hogy cutyukkí, de én egy rossz szót nem szólhatok, mivel 3 éven keresztül hű társ volt, szó nélkül tűrte idétlenkedéseimet, maxmálisan meg voltam vele elégedve, minden téren!
Ja, most a tesóm idétlenkedései jutottak neki. Szegény!
Azt hittem már soha nem lesz péntek este, vagyis már szombat hajnal van
Lajos! Szépen szóltál a szutyukit leszámitva irgum burgum vaslapát de nem veszem magamra mert a mondandód többi része könnyfakasztóan lírai volt Ki van veled babrálva, szántani nem tudsz (gondolom) de ez mivel az esős idő miatt van így motorozni sem.
Sumi! Ne utánozd Joszefet (elég belőle egy is) már ami a titokzatosságot illeti, nem is volt mit titkolnod (főleg előttünk akik a legjobban biztattunk) hiszen büszke lehetsz erre is, hamár mindenáron sportmotort akartál megtaláltad a legszebbet mármint ami a típust illeti, a szin az egy más dolog de neked tetszen az a lényeg Lehet ezzel is túrázni, bár annyi benne a túrajelleg mint camping sajtban a sátorvas, de majd miattad sűrűbben megállunk, hogy kinyújtózz, feltéve ha megvársz minket és nem versz ránk százon kétszázat
Amúgy az történt, hogy mostmár mindenkinek Hondája van, csak nekem szutyuki (vagy mi ) én lettem a kisebbség, szépek leszünk együtt, ha majd véletlen összejön, én leszek az énekesmadarak között a holló
Na elég volt! Reggel meló
Jó éjt!
"Ismerve a többiek feslett életmódját, biztos elmentek a kocsmába"
És milyen igazuk van!
Visszatérve még a lurkókhoz: én is saját erőből vettem a motort, ők is valami hasonlóban gondolkodjanak. Mert arra keret nincs, sajna.
Aztán majd azon veszed észre, hogy többet motoroznak mit Te
Már előbb vissza kell fogni a méneseket, ez a szutyukihoz képest zabálja az üzemanyagot! Igaz, húzom -húztam - is néki rendesen!
No de innentől rend lesz, nem száguldozunk itt össze, vissza, eszetlenül.
Ma is a kis csaj ugy elém jött a fütyi autójával, mintha nekem lett volna elsőbbség adás tablickám, pedig neki volt!
Kedveseket mutogattam néki.
Pedig ahogy Joszef mondta, szépen nyugodtan megyek, de eddig egyetlen sebesség határt se sikeredett betartani.
Gondolj bele a helyzetébe, nem lehet most neki könnyű
A jelen nagyon tud szaladni. Nem is értem, miért nem egyből sportmotorral kezdtem!
Az ülés pozíció, a nyereg magasság, váltás, minden más, de össze fogunk csiszolódni.
És szalad is, és élvezem.
Visszakanyarodva a Suzuki kérdésre, én is mondtam a tesómnak, hogy cutyukkí, de én egy rossz szót nem szólhatok, mivel 3 éven keresztül hű társ volt, szó nélkül tűrte idétlenkedéseimet, maxmálisan meg voltam vele elégedve, minden téren!
Ja, most a tesóm idétlenkedései jutottak neki. Szegény!
Bocsesz
Lajos! Szépen szóltál a szutyukit leszámitva irgum burgum vaslapát de nem veszem magamra mert a mondandód többi része könnyfakasztóan lírai volt Ki van veled babrálva, szántani nem tudsz (gondolom) de ez mivel az esős idő miatt van így motorozni sem.
Sumi! Ne utánozd Joszefet (elég belőle egy is) már ami a titokzatosságot illeti, nem is volt mit titkolnod (főleg előttünk akik a legjobban biztattunk) hiszen büszke lehetsz erre is, hamár mindenáron sportmotort akartál megtaláltad a legszebbet mármint ami a típust illeti, a szin az egy más dolog de neked tetszen az a lényeg Lehet ezzel is túrázni, bár annyi benne a túrajelleg mint camping sajtban a sátorvas, de majd miattad sűrűbben megállunk, hogy kinyújtózz, feltéve ha megvársz minket és nem versz ránk százon kétszázat
Amúgy az történt, hogy mostmár mindenkinek Hondája van, csak nekem szutyuki (vagy mi ) én lettem a kisebbség, szépek leszünk együtt, ha majd véletlen összejön, én leszek az énekesmadarak között a holló
Na elég volt! Reggel meló
Jó éjt!