Jó kis videjó!
És én is rajta vagyok!
Ma 1 rövid kis karikát abszolváltam, és egyetlen 1 sebesség határt se sikerült betartanom!
És annyira bejött nekem az új gép, hogy muszály felraknom 1 képet róla.
Szia Miki!
Örülök, hogy bejött a számításod nekem is hasonlóak az élményeim még így a második szezon végén is. A mai kör jobbára alsórendű utakon vezetett, nem rohantunk, búcsúztattuk a szezont sokszor alig érte el a km mutató a 80-at és olyan jó volt hallgatni a 16 szelep duruzsolását
Sok boldog szülinapot a feleségednek, neked meg jó pihenést a nehéz italok után
Helló Laci!
Csak megvolt a kör. Jók lettek a képek.
Én csak egy egész rövidet gurultam, mert az asszonynak ma van a szülinapja, és unicumot, meg söröket kellett innom.
Nehezek ezek a szülinapok.
Ja, egyre jobban tetszik a motorom. Ez 1 jó váltás volt!
Ha nem venném fel küldj sms-t, a küldés időpontjáról fogom tudni ha megálltunk, hogy mikor indultál és visszaírok mi hol járunk. Ha nagyon szar lesz az idő üzenek ha nem indulunk el.
A következő tervet eszeltem ki:
Sajna a déli részekre mondják az esőt ezért útitervet változtattam. Nagykerekin van egy kastély amit megnézünk majd a Bihari-Sík Tájvédelmi körzeten át, Messzelátó Sóstó után, a Vekeri-tónál időzünk egy kicsit. Aztán a Panoráma úton a Fancsikai-tavaknál is szétnézünk. Kb. 10-11h-kor indulunk és a Vekerihez 14h körül érünk. Ha nincs konkrét célod Martinka felől jöhetnél Te is arra, aztán összefuthatunk, de ha véletlen elkerüljük egymást akkor is érdemes arrafelé motorozni mert ősszel is nagyon szép tavaly novemberben is bejártam egy termosz forró tea társaságával.
Szombaton jó idő lesz, - gondolom én- és déltől semmi nem akadályoz meg, hogy menjek egy karikát, mert jól szalad a gép. Ugyanis délig dolgozom, tehát délután ennyi jár nekem!
Ahogy a reklám mondja, mert megérdemlem!
Üdv!
Nincs téma ami ide való, mármint motoros
Reményeim szerint szombaton lekerül a csühösről a takaró és akkor majd lesz, még talán képes összefoglaló is csak az idő bírná már ki
Halló, halló!
Eltűnt mindenki? Már csak az öregek tartják a frontot?
Most 8-kor hoztam haza a gépsárkányt a szerellőtől, -kormány és kerékcsapágy, no meg némi apróságok - kicsit már hűvösbe hajló idő volt, de élveztem.
Tudod ebben az a jó, hogy nem valami hiábavalóságról írogatunk ! Nem kell mindig komoly dolgokról beszélni, nem árt néha egy kis könnyebbség !Ma motoroztam egyet, utána Kormos macskának bunda tisztítás, majd etetés volt, egész jó kedve volt a vén szőrcsomónak !
És én is rajta vagyok!
Ma 1 rövid kis karikát abszolváltam, és egyetlen 1 sebesség határt se sikerült betartanom!
És annyira bejött nekem az új gép, hogy muszály felraknom 1 képet róla.
Nyári emlélek
De holnap jó idő lesz, és motorozni fogok!
Örülök, hogy bejött a számításod nekem is hasonlóak az élményeim még így a második szezon végén is. A mai kör jobbára alsórendű utakon vezetett, nem rohantunk, búcsúztattuk a szezont sokszor alig érte el a km mutató a 80-at és olyan jó volt hallgatni a 16 szelep duruzsolását
Sok boldog szülinapot a feleségednek, neked meg jó pihenést a nehéz italok után
Csak megvolt a kör. Jók lettek a képek.
Én csak egy egész rövidet gurultam, mert az asszonynak ma van a szülinapja, és unicumot, meg söröket kellett innom.
Nehezek ezek a szülinapok.
Ja, egyre jobban tetszik a motorom. Ez 1 jó váltás volt!
Tegnap "papírkutya" voltam, 8°C volt és szemerkélt az eső nem indultam el
Ma viszont igen, bár nem volt sokkal melegebb.
Képek itt
Sajna a déli részekre mondják az esőt ezért útitervet változtattam. Nagykerekin van egy kastély amit megnézünk majd a Bihari-Sík Tájvédelmi körzeten át, Messzelátó Sóstó után, a Vekeri-tónál időzünk egy kicsit. Aztán a Panoráma úton a Fancsikai-tavaknál is szétnézünk. Kb. 10-11h-kor indulunk és a Vekerihez 14h körül érünk. Ha nincs konkrét célod Martinka felől jöhetnél Te is arra, aztán összefuthatunk, de ha véletlen elkerüljük egymást akkor is érdemes arrafelé motorozni mert ősszel is nagyon szép tavaly novemberben is bejártam egy termosz forró tea társaságával.
Ahogy a reklám mondja, mert megérdemlem!
Nincs téma ami ide való, mármint motoros
Reményeim szerint szombaton lekerül a csühösről a takaró és akkor majd lesz, még talán képes összefoglaló is csak az idő bírná már ki
Meg eszünk. Meg jól érezzük magunkat.
Eltűnt mindenki? Már csak az öregek tartják a frontot?
Most 8-kor hoztam haza a gépsárkányt a szerellőtől, -kormány és kerékcsapágy, no meg némi apróságok - kicsit már hűvösbe hajló idő volt, de élveztem.