Azt hiszem a mi napra nem lehet panasz , olyan időben motoroztunk több mint 300km-t és látogattuk meg Tőserdőt amilyennél jobbat motoros nem is kívánhat (száraz aszfalt, 20-22°C hőmérséklet, mérsékelt szél)
Nem csalódtam most sem, szép a Tisza és nem is volt már tömeg, még itt eddig nem jártam.
Remélem Pedro ti is jól szórakoztatok Sástón
Hát bizony nem egyszerű a házépítési időszak amikor mi benne voltunk 24/48-as munkarendben dolgoztam, ami nagyon tutkó volt mert leadtam a 24órás műszakot és mentem rakodni a sógor mellé aki az Áfésznak fuvarozott pótkocsis szerelvénnyel, hol hűtőszekrényeket vagy bicikliket meg amit csak kitaláltak. Este meg csináltam a házat, emlékszem amikor kész lettem a védőcsövezéssel ketten az asszonnyal húztuk be a vezetékeket éjszaka amikor alig láttam melyik milyen színű Aztán egy ilyen rakodós nap után fejjel beleestem a fűrdőkádba, de nem azért mert berugtam. A szülők ekkor azt mondták inkább csússzon egy évet de vigyázzak magamra, nem hatott a jó szó, és Karácsonykor saját fát díszítettünk a saját házunkban, na akkor szilveszterkor berúgtam de cefetül
Szép napot az Uraknak ! Lajos te roppant gyanús vagy nekem ! "építed" a házat,és mégsem készül ! Nincsen a közelben egy "türelmi " zóna,nem tudom, illetve el tudom képzelni mivel töltöd az idődet ?! Viccet félretéve : Amilyen sok apró szar munka van egy építkezésen, látszatra meg alig valami, a napok meg csak telnek?!Hajléktalan csak nem leszel?
Üdv Nektek! Kiolvasgattam magam. Sumakkernek részvétem, a motor miatt, Lacinak a meló miatt, Péternek a 185cm miatt, Joszefnek meg az idő miatt. Ezt a sok BigOne-t nem kellett volna ide tolni, mert sajog tőle a szívem. Nekem biztos nem lesz egy darabig A traktorprojektnek kezdek a végére érni, ma pont egy hete, hogy minden nap este kilencig azon szöszölök. A ház nem hiszem, hogy karira kész lesz, a motorozást meg lassan el is felejtem .
Állítható de a dobozok egyenként több mint 10 kilót nyomtak megpakolva és volt belőle 3db, úgyhogy teljes előfeszítéssel is megült a motor valaga. Dobozok nélkül középállásba szoktam a hátsó telót állítani, vehetném lejjebb de így jobbak a kanyartulajdonságai.
Ne is kérdezd, mai is akkorát szoptam mint a torkos borz
A 20tonnás kosarassal voltam, letalpaltam, megjavítottuk a távműködtetésű oszlopkapcsolót majd mikor indultam volna elásta magát agyig. Még az a szerencse, hogy a munka kész lett így kevésbé rugják szét a valagam holnap a szőnyeg szélén. Fényképező mindig nálam van, mert ugye vannak szép pillanatai az életnek, a mai nem volt az nemrég jöttem haza.
Szép estét az Uraknak ! Gondolom az meg mókás lenne, ha mászóvassal ülnél rajta ?! Mi a helyzet Laci ? Nagyon rátok járt a rúd ! Remélem mindent megjavítottatok?
Nekem meg pont a túraendúrók nem valók, kicsit lehetne alacsonyabb az Inazuma is, mondjuk lehet még vagy kétszer a földhöz verem aztán meg is szokom Volt már mikor nyomvályús út taréján álltam meg lámpánál , rögvest átmentem balerinává mármint ami a lábújhegyezést illeti. Hosszú távon viszont kényelmesebb mint eddig bármelyik motorom, gondolkodom az űlés átvariálásán is , -2cm és tökéletes lenne. Gondolom ezt azért mert amikor agyig rakott dobozokkal motoroztunk és megült kicsit a motor sokkal kényelmesebb volt lavírozni vele.
No de sebaj amit Blöró énekel rám is igaz "lehet hogy kicsi vagy de hited óriás"
Egyébként még ezeknek a viszonylag nagy köbcentis nakedeknek is a hátrányuk az üléspozíció. Az én magasságommal már nem olyan élvezetes (185 cm). Ezért még a TDM 900 és a Varadero 1000 is eszembe jutott. Félő ugyanis, hogy a Bulldog sem az én magasságomhoz van szabva.
A piros Big One a legjobb állapotú és a legolcsóbb is. Viszont eléggé lent van az ára. Ez nem túl biztató, ha majd a Sevenfifty cseréje elé nézek. Márpedig 1-2 szezonon belül jó volna szegénykémen fiatalítani. Mind évjáratban, mind km-ben.
Köszi az útmutatót Már csak az idő legyen jó, ne úgy mint a múltkor. A közös motorozás is csak összejön egyszer. Bár az is lehet, hogy Sumi motorja hamarabb meglesz
Na az nagy élmény lesz azt garantálom! Július végén jártam ott a családdal és nagyon jól éreztük magunkat. Az Adrenalin Park Sástón a függőhíddal és a bobbal kihagyhatatlan vagy a labirintus és sorolhatnám... de ha már azon a környéken jártok ki ne hagyjátok a motorkiállítást Recsken. De tudod mit inkább nézd meg az adatlapomon a Kékestető és környéke fotógalériámat mert ott sorba szedtem a látnivalókat és térképet is készítettem. Mivel én már jártam ott és az élmények is frissek most kihagyom és inkább Tőserdőt választom az Alsó-Tisza vidékén, oda-vissza alig több mint 300km és van egy 4km-es körtúra is amit be lehet gyalogolni és megcsodálni gazdag élővilágát.
Pár kép az Adrenalin Parkról és a motorkiállításról, de a galériámban találsz bővebben (kb vagy százat ):
Mi már elkezdtünk szervezni egy cimborával. Egyenlőre 2 motor van, és az öcsém jönne utánnunk autóval hozva a lányom és a keresztfiam. Ez lenne az uticél: http://www.matrabob.hu/compone...
Mit szólsz?
A mai helyzet az, hogy a vásárló van lépéselőnyben főleg ha kivár, eladó motor van rengeteg, vásárló alig, főleg így ősz felé. Érdemes jól körbenézni a piacon és (még ha nehéz is) de várni egy kicsit.
Meglátjuk, mert délután felhívtam egy srácot, kérdeztem, mennyi az annyi, mondta, hogy 720. Nem véletlen, hogy árulja már egy ideje. Ugyhogy még a big one se lefutott téma. Nyitott szemmel járok, aztán meglátjuk, milyen motor lesz belőle.
Az nekem sem tetszik , bár nálam egy átfestés nem okoz nagy lelki traumát. viszont a piros bejön, bár nem a kedvenc szineim közé tartozik, de a Big One-nak jól áll.
Változott az ügyeleti rend, a hétvégém szabad lett, most agyalok merre legyen az arra, mert a jövőhét már tuti tele lesz (a hócipőmmel együtt)
Folytatva a délelőtti telefonos beszélgetés gondolatmenetét tovább agyaltam a dolgon (volt időm egész nap teherautóztam) és arra jutottam nagyon jó választás lenne az a bizonyos motor (nem akarom lelőni a poént ) Főleg mivel az az érzésem Te inkább a sportosabb gépeket kedveled. Annyit még hozzátennék a Big One témához, hogy láncos megoldásai miatt én nem aggódnék hiszen legendásan sokat bírnak, mint a Hondák általában, esetleg az évjárat és az azzal nem igazán arányos 32ezer, de még az 50ezres futásteljesítmény az ami bizalmatlanságra ad okot.
Remélem összejön amit szeretnél, én szurkolok
Köszönöm. Ezekhez még egy kis aprópénzt gyűjteni kell. Nomeg várok még másfél hónapot, hátha kicsit lefele módosulnak az árak, télre már nemigen vesznek motort. Mondogatom itt magamnak, hogy türelem. Motort terem.
Nem csalódtam most sem, szép a Tisza és nem is volt már tömeg, még itt eddig nem jártam.
Remélem Pedro ti is jól szórakoztatok Sástón
A 20tonnás kosarassal voltam, letalpaltam, megjavítottuk a távműködtetésű oszlopkapcsolót majd mikor indultam volna elásta magát agyig. Még az a szerencse, hogy a munka kész lett így kevésbé rugják szét a valagam holnap a szőnyeg szélén. Fényképező mindig nálam van, mert ugye vannak szép pillanatai az életnek, a mai nem volt az nemrég jöttem haza.
No de sebaj amit Blöró énekel rám is igaz "lehet hogy kicsi vagy de hited óriás"
Pár kép az Adrenalin Parkról és a motorkiállításról, de a galériámban találsz bővebben (kb vagy százat ):
Mit szólsz?
Változott az ügyeleti rend, a hétvégém szabad lett, most agyalok merre legyen az arra, mert a jövőhét már tuti tele lesz (a hócipőmmel együtt)
Remélem összejön amit szeretnél, én szurkolok