Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól "értelmezted" , ki , és nem vissza!
Pedig ma még jó idő lenne motorozni... Ha nincs benne szög (vagy valami) és lassan eresztett le, van esély defektjavítóval renbehozni. Október közepén már feraktam az autóra a téli kerekeket a hidegre való tekintettel. Az egyik elég pőtyögős volt és másnapra újra leeresztett, kivettem a motor nyerge aló a defektjavítót és felét belefújtam, majd felnyomattam 2,5 bárra, kerültem vele egyet, visszaengedtem 2,2-re és azóta tartja magát. A prevent defektjavító ha jól emlékszem 1200Ft a Tescoba (egy gumijavítás többe kerül) egy próbát megért és bejött. Úgyis készülök déután egy körre, maradt még a spray-be és azt Neked adom, belefújjuk majd ezután megyünk egy kört, van kis mini kompresszorom azt elviszem és ha netán mégis leenged nyomunk bele, hogy hazaérjél.
Falusi ember nem csinál olyan pocséklást Visszagondolva az elmúlt napokra a "Jöjjön ki belőled" (nyílván a természetes útján gondoltad) igen értékelendő jókívánság
Mielőtt haza értem volna, kb 10 km-re a háztól, olyan fosul kezdett el viselkedni a motor. Határozatlan volt az eleje, de nem forszíroztam, be is toltam a garázsba. Nem régen kimentem, hogy a helyére tolom, és nem akart arrébb menni. Az első kerék leengedett. A fene egye meg.
Egészségedre ! Jöjjön ki belőled ! Arra vigyázz nehogy búvár sört igyál ! ( Lemegy fordul egyet , visszajön !)
A 8. sör után azért már kapaszkodjál, biztos ami biztos!
Mi éppen setétedés előtt végeztünk és csak rápilantottam a fórumra, de megyek is tovább mert a cimborám (aki szintén motoros) ma tartja a 40. szüinapját
Leszünk páran és zömében motorosok, buli, zene, meg minden, na nem éppen minden mert asszonyaink is jönnek
Viszont olyan szinten szétb@szta a mászóvas a lábam, hogy nem sok táncika lesz
De sörözni ülve is simán tudok sőt, akár elengedett kézzel is
Sajna csak 3/4 3-kor sikerült felülni a Pengére, betekertem Debrecenbe, és 1-2 értelmetlen karika után kiszaladtam Böszörménybe, mert ott éppen semmi dolgom nem volt! Onnan közvetlenül átfordultam Mikepércsre, mert ott hasonló fontos dolgom volt, mint Böszörménybe.
Utána megetettem a táltost, ( evo neo, mert megérdemli) és már hipp hopp, otthon is voltam.
Most sörözök, mert megérdemlem. Persze nem öncéluan, hanem a vese működésemet serkentem, nehogy úgy járjak, mint 1 barátom!
Na, na, na! Most tisztázzunk valamit: Én nem vagyok olyan vén f@sz, mint amilyen Te vagy!
Te vénebb f@sz vagy!
De ez semmit nem von le az értékedből!
Persze ezt most poénból mondtam, nehogy sértődés legyen a dologból!
Hello Laci!
Szombaton hogy hogy nem, megint dolgozom, persze megpróbálok délre végezni, hogy délután még 1 karika beleférjen!
Mert nagyon penge a PENGE!
"még ha korosabb és tapasztaltabbak is vagytok"
Ajjj de szííípen mondtad More Dikk ! Azért a jólneveltség az meglátszik ! Mondhattad volna azt is : Két vén fsz, aki már a sört is szilvapálinkának mondja!
Mondhattok nekem bármit, még ha korosabb és tapasztaltabbak is vagytok Ma megtaláltam a gyógyírt minden bajra, csak rá kellett űlni a csühösre és elfeledtem minden gondom
Holnap viszont meló, nem is akármilyen, szarvasbogárrá változik a lábam megint... viszont vasárnap folytatom a prevenciót
Miki! Tűzpengét nem tervezed kicsit megfuttatni?
Mondjuk az se rossz
"A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze..."

Aszonták kialszom hónapra

Akkó meg nem mindegy?

De!
Na hallod ? Tele van B6 vitaminnal ! Arra azért vigyázz nehogy a vitamint túladagold !
Ma vettem néhány üveg kőbányait , jobb ízű mint a mezei zsúrló tea!
Na megnyugodtam, jól vagytok, akkor minden rendben. Receptet pedig betartani!
Oksi, jó pihenést!

Szerintem megelőzés tekintetében a Ti receptúrátok lesz a leghatékonyabb
Most viszont elköszönök , bízva abban, hogy ezt az éjszakát már én is átalszom
Jó éjt!
Ja, néha néha egy-két feles is beönthető a rendszerbe néminemű tisztítás céllal!
Megfelelően működik a rendszer, -motoros nyelven- most már csak a megfelelő karbantartás szükségeltetik, - csupán csak megelőzés végett, a nagyobb gondokat elkerülendő- nem motoros nyelven a megfelelő mennyiségű folyadék - nem is tudom miért folyton a sörön jár az eszem - bevitele szükséges.
Miki! Köszönöm az érdeklődő SMS-t
Röviden leírnám motoros nyelven a probémát
A vizszivattyúval semmi gond teljes kapacitással üzemel, viszont a tágulási tartályhoz vezető nyomócsőben akadályok vannak, pontosabban apró kavics és homok. A szivattyú erőlködik, nő a nyomás és tágul a rendszer A fedélzeti számitógép hibát észlel és jelez... nő a hőmérséklet meg-meg torpan a hajtás és néha lefullad Aztán megnyomatják a rendszert és végre szabad áramás van, a komputer nem küldi a hiba jelet, visszaesik normál értékre a hőmérséklet a hajtás egyenletessé válik majd visszatér a normál üzemállapot!

Tisztelt Joszef doktor!
Az Ön által javasolt terápia tetszett eddig mind közül a legjobban, de mivel eddig nem volt ismert a konkrét probléma és a cuccom is össze volt készítve egy esetleges kórházba vonulás esetére, nem kockáztathattam, hogy beton részegen állítok be az ügyeletre 6-8 sör elfogyasztása után. De! Pótoljuk ha megyünk Mikivel és akkor már majd jókedvünkből iszunk

De a lényeg: HOLNAP MEGLOVAGOLHATOM VÉGRE A CSÜHÖST!
Nyugodtan legyél Laci ! Te csak néznéd a lányokat ! Előrébb remek kezelési receptet "írtam" fel neked , de látom nem hallgatsz a jó szóra ! Lenne csak melegebb idő elmennék és semmi perc alatt kikezelnélek . Sőt úgy járnál mint a vadászkutya : megtanítalak rókázni !
Lehet olyan mint a turbófeltöltés és akkor majd nagyobb teljesítményű leszek
A "toples csajokat szervezünk" jól hangzik de akkor Joszef jön ide nehogy má egy beteg ember meg egy másik aki meg a munkába fáradt bele utazzon az ország túloldalára

Vesztem érzem bakker...