Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom reménykedhetünk e még idén egy szárazabb legalább 15°C-os időben remélem igen. Találtam egy helyet amit még szeretnék meglépni. A héten tuti nem mert ügyelek, de utána jó lenne.
link
Igaza van a fiadnak, én értem, - mivel épp abban a helyzetben vagyok - és egyetértek vele!
Tehát nem könnyű időszaknak nézel elébe!
Hopp, még 1 kép.
"tudod"
Tudott mit mondott erre a nagyobbik fiam?

"Hát hogyne férne meg, akár itt nálunk a garázsban is"

Imádja az összes CBR típust még a tankpadodra is emlékezett, most olyat akar

Jövőre meg nagymotoros jogsit szeretne én meg gyüjthetem a lecsót a kis 125-ös ciberére
Megférnek egymás mellett.
Az a baj, hogy nincs pénz semmire, az idő meg dolgozik... Nem tudom az uniós források vagy pályázatokal mennyit fordítanak ezekre a műemlékekre, de attól tartok az önerő is hiányzik, ingyen ebéd meg nincs
Sajnos Árpád apánk,az útkereszteződésben állt meg, és nekünk kevés olyan épületünk van, amelyik teszem azt akár 500 éves is lenne, és még áll ! Ami megmaradt, meg kell becsülnünk.
Azért az én óvatos köröm is ritkán volt 100 alatt. 60-nál nem fáztam volna.
Na én közzécsaptam a lovaknak tegnap is és ma is, ma pl. délután 3-körül rendesen melegem volt, aztán hazafelé menet már az ellenkezőjét éreztem és bizony a gumi sem úgy tapad, vigyázni kell.
Van egy ugyanilyen Bodaszőlőn is, azt hiszem a 70-es években restaurálták, de az sokkal jobban lepusztult és csak egy része van meg a tornyának ill. az alapját rakták ki de csak járdaszintig. Valamiért vonzanak ezek a régi épületek. Amikor a Kékesen nyaraltunk a családdal megnéztük a Markazi várromot úgy, hogy legalább 3km-t gyalogoltunk nagyon rossz túristaúton ahol a jelzések is csak alig látszotak. A gyerekkori üttörő vándortáborokban tanultak alapján a fákon a moha mutatta az utat és néha az erdőből látszott a hegy lábánál lévő víztározó, így tudtam tájékozódni íránytű nuku, elég kalandos volt. A családtól kaptam a fejemre amikor meglátták a "várat" mondjuk ettől én is többre számítottam, viszont én élveztem a túrát és aztán mikor leértünk (délután 4-kor) jólesett az ebéd
Tegnap este mentem egy óvatos kört, de kissé hidegnek éreztem a hőmérsékletet. Különösen a kesztyű nem úgy melegített, mint kellett volna. Viszont a nadrágom jól vizsgázott, abban nem fáztam.
Hát, motorozni nem nagyon volt időm, biciklit is inkább csak vettem, nem hajtottam. Építkezés projekt kemény munka sokszor úgy érzi az ember, hogy szószerint keresztre feszített. Én már ezen átesetem, egyszer te is magad mögöd hagyod. Igaz egy ház sosincs befejezve, csak abbahagyva és mindíg lehet rajta valamit újrakezdeni Pl. nekem is le kell fednem a garázsomat, aminek a teteje ugye terasz, de mivel állandóan beázik, valamit muszáj csinálni vele. Járólapot egyszer már felbontottam, mégegyszer nem kell belőle... Szóval, nézelődök faanyag cserép és a többi hozzávaló után.
Hatalmas épület lehetett, főleg XII. századi szinten !
Milyen épület maradványai azok a romok?
Gondolhatnák pedig, hogy nem iszol, mert nincsen rajtad fehér kesztyű ! Mert négykézláb sétálni kizárólag így szabad, ! (nehogy valami részeg disznó rálépjen)
Ez járt a fejemben: "basszus nem tudok belekötni"
Nincs mit máskor is! Nekem is jól esett egy kis szabadfoglalkozás arról nem is beszélve, hogy még motoroztunk is egy kicsit
Már csak egy eldobott pálinkásüveg kellet volna ott a fűben és az Isten nem mossa le rólam, hogy mekkora alkesz vagyok
És ott a szemében az elismerés
A végeredmény majd a fotók közt látható lesz kicsit később
Még egyszer: köszönöm
És Laci fényképezi:
Na most ahogy készült: Laci benézi
Halló Gyerekik!
Laci lefenykípezte motrom, majd nemsoká csinálok egy galériát róla, de most nem tudom megállni, hogy egy képet fellökjek róla