Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Errefelé száraz bár kicsit hűs (10°C) szerintem délutánra kialakul és belefér egy két óvatos kör
A fiúk elmondták előttem a lényeget. Egyben viszont sajna én "nyertem", ugyanis az én 50 ezres büntimet az asszony egy 30-assal fejelte meg!
Az előbb Laci említette az ötről a hatra jutást. Aha. Mi a háromról visszaestünk a kettőre!
De ahogy Joszef mondta, lesz ez még rosszabb is.
Ne búsulj Lajos ! Lesz ez még rosszabb is ! Mindig azzal kell megelégedni ami van! A betegek gyógyuljanak, a józanok igyanak, nektek meg minden jót ! Ütöttem be egy szeget ma, és nem volt rajta szívlapát. Sajog az ujjam, mégis titta cerence , hogy nem a frkmra ütöttem rá!
Ja és a lényeg: Anyukádnak jobbulást!
Szia Lajos!
Örülök, hogy Te is jelentkeztél Szerintem manapság nagyon kevés ember mondhatja el, hogy kolbászból van a kerítése. Egyre többet dolgozunk mi is és nem hogy 5-ről a 6-ra jutnánk de még az 5-öt is nehéz megtartani Megtanultam az apró örömöket észrevenni és sajnos az álmokból lejjebb adni, ez nem megy mindig simán csak erőltetett mosollyal, főleg amikor pl. a gyereknek kell megmagyarázni, hogy ezt most miért nem...
A fórum is egy apró öröm, legyen szó zetorról, bicikliről vagy akármilyen más dologról ami a másiknak öröm, de nekem is jólesik azt mondani "használd egészséggel".
Többet szeretnék én is a gép előtt ülni, de ha más nem munka után mindig benézek, remélve, hogy talán válthatok néhány szót valamelyikőtökkel.
Fel a fejjel
Sziasztok! Nem tudom jó helyen járok-e, ez itt a kié a legjobb bringa topic? Valahol a pincében van egy csepel tacskóm.....
Eléggé zűrös az életem mostanság, a ház project áll mióta kimentem lengyelbe, a munkahely kész katasztrófa, a mikrogazdaságom romokban, anyám gipszben 4 hete, az asszony tiszta idegbaj, kaptam egy 60 kilós gyorshajtás büntit, a motor ázik anyámnál egy hete, a bankok meg akarnak baszni, soroljam még?
És még az őszi depi csak ezután jön.
Remélem felétek minden oké!
Nekem a bringapiac.hu és az expressz.hu oldalakat nézegetve sikerült találni. De van a vatera.hu n is dögivel.
Azt hittem a festése alapján, hogy új. Hol lehet ilyen bringákat kapni? Nekem is jó lenne valami hasonló, nyilván nem tápot tologatni az csak egy kis népi humor volt némi öniróniával
Idén nyáron csináltunk egy olyat a családdal, hogy lementünk a Tiszára autóval és ott kölcsönöztünk bicajokat. Nagyon szuper volt és nem is volt drága a kölcsönzési díj, ezt úgy is lehetne, hogy kerékpártartóval vinni saját bringuszt és az ország távolabbi pontjain is lehetne karikázni. Előterjesztem a családi gyűlésen
Hát nem vagyok tisztában a bikaborjú árfolyamával, de aligha lesz az annyi Új korában meglehet, akkor 12 db feszti körkép az ára. Viszont nekem nem került 4-be sem. Annyiért meg a teszkóban sem lehet már kapni bringát. A külőnbség meg annyi, mint a Honda és a Verhovina között
Hétvégére jó időt ígérnek az időjósok , még nem tudom mi lesz a program , viszont azutánra már hidegeket és esőt mondanak.
Nem lesz meleg, max 18°C-ot ígérnek de legalább szárazat.
Létán valami krosszos megmozdulás lesz, valaki tud valami egyéb programot a környéken?
Nem gyenge bicaj az biza!

Egyszerű falusi gyerek lévén (aki autópályát is csak képes újságban látott ) az első benyomásom az volt, hogy szűk a váza, azaz nehéz lenne hazatolni vele a tápot a jószágnak Arról nem is beszélve, hogy dógozni járni se a legjobb mert még a svájci sapka búbját is összeverné sárral
Aztán a bicajos fiam kapásból sorolta a tárcsaféket elől, meg a teleszkópot, meg a mitudom én milyen váltót... de majd leestem a székről mikor mondta az árát. Majdcsak két bikaborjú ára
"Sajna a gáz húzástól nem alakul az ember."
Na ez helyből nem igaz! Csak a gáz húzásától pld. dagad az emberfia. Viszont ahogy ezt a hajtányt elnézem, baromi fárasztó dolognak tűnik.
Használd egészséggel!
Nem igazán értek a bringákhoz, de Dani szakértője a témának majd este megmutatom neki, most viszont kezdődik a második műszak...
Azért kell minnél többet sportolni. Sajna a gáz húzástól nem alakul az ember. Viszont a kerékpár vadászat küldetés kilőve. Itt az új hajtány :
Motorral, autóval. meg ami jármű található!
Igaz, akkor már motorral kéne......
Igen. Jót főztél. Megyünk jövőre is.
Nem baj ! Teljesen olyanok, mint az apjuk !Visszagondolva , most is elmosolyodok, mikor eszembe jut , milyen jó étvággyal ettek a nyáron.
Mi pont akkor jöttünk hazafele a tesómmal. Sz@r volt látni.... Lehet gyorsan jött a srác..... vagy elément valaki, valami.....ki tudja. Nyugodjék békében.
Üdv mindenkinek!

Régen volt, hogy egy estén belül ennyien bekukkantunk

Miki: Láttam az üzifalon a linket, nagyon dúrva volt , mi is a sámsoni körül dolgoztunk de szerencsére nem akkor történt.

Pedro: valahogy jön a korral pedig én sem sörözök, mozgok is eleget és mégis...
Sok a meló, kevés a szabdidő. Meg most éppen kétkerekűt hajtok magamnak. No nem motort, arra most nincsen keret, csak egy tisztességes bringát, mivel néha sportolni is kellene, hogy ne növesszek sörhasat ugye
Nem kell őket tanítani, a biciklijükkel a legnagyobb sárban keresztbe, kasba, tekernek össze vissza, és a krosszmotor a kedvencük!
Te csak ne legyél lezoknisodva, mert az nincs megengedve ! Egyébként is jó lesz, ha nekilátsz a két kismotorost tanítani motorozni !
Igen, ezt megértem, néha én is szoktam. Haza ér az ember, embertelen időben, agyilag ( is) lezoknisodva , kivan mint a liba, és legurít 1-2 stresszoldót, de többet nem, mert reggel vezetni kell.
Mint az állat!
Bár már gurítottam egy kicsi szíverősítőt, vagy stresszoldót, vagy ahogy tetszik
Ritka pillanat...