Tekerjed, tekerjed!
Mi Joszeffel kart karba öltve szurkolunk, sőt topless csajokat is szervezünk, akik kis zászlócskákat lobogtatva szurkolnak Neked! Most az 1szer az Asszony is elnézi Neked!
Komolyra fordítva: ez a vese feltöltés elég sz@rul hangzik.
Még mindig semmi basszus! Holnap vesefeltöltés vagy mi még eddig nem volt benne részem.
Most az asszony futópadját kínozom, hátha mozdul a kő
Próbálok sebességrekordot felállítani már 13,9km/h-nál járok, szeretném átlépni a 14-es egyéni csúcsot
Gondolom jó érzés, hogy a GSX-F is a családban maradt. Könnyebb így odaadni valamit ha néha viszontláthatod és akár tekerhetsz is egy kört vele ha kedved tartja. A nagy panaszkodásban el is felejtettem, hogy még péntek éjjel felraktam a dobot, nagyon szép gyári hangja van és most már nem kell izgulnom a vizsgán, sőt ahogy szigorodnak a közúti szabályok... inkább jobb a békesség.
Szuper 20°c körüli időket mondanak az időjósok a hétre, reménykedek ha túl leszek ezen a bajságon megeresztem a csühöst az új dobbal, mert most még csak arra tellett az erőmből, hogy kitoljam a garázs elé
Átérzem helyzeted, bár az én vesekövem 14 évvel ezelőtt volt, tisztán emlékszem a rogyasztó fájdalomra, derékba hajlított meg.
Az lenne a legjobb, ha simán "megszülnéd", remélem sikerülni fog. Értesítsél bennünket, hogy hol tartasz, vagy felhívlak.
Nagyon jó idők voltak, de más dolgok is közbeszóltak, így csak kis körökre, motor mosásra jutott idő. Szombaton meg nemes egyszerűséggel csak dolgoztam.
Köszönöm Nektek a segítő szándékot!
Kemény volt az elmúlt pár nap. Akár simán bevállaltam volna egy balatoni utat is ha tudom, hogy a Józsibátyánkal elfogyasztott sörök segítenek a bajomon. Mikihez meg még gyalog is elmentem volna a gyógyulás reményében. Ettől azért bonyolultabb volt a helyzet, a kórházban kapott lórugástól hazafelé menet már keresztben láttam a szembejövő fényeket, még szerencse, hogy vittem magammal sofőrt mert nem akartak hazaengedni. Aztán itthon szófogadóbb voltam mint eddig valaha, megitatott velem az asszony annyi teát ha összeboritottam volna meg is fürödhettem volna benne. Anyukám meg a forró ülőfürdőre esküdött nekem meg már leéget a valagam is, de ugráltam féllábon is mint a háborodott, máskor meg melegítőpárnába csavarva vártam a jobbulást. Fura módon a söröket nem erőltették, mondjuk a görcsoldók miatt ez nem is lett volna szerencsés.
Most elvagyok és már a kedvem is jobb, holnap újra ultrahang és majd lesz valahogy. Senkire nem kívánom amit átéltem.
Veletek mizu voltatok motorozni? Annyira szép volt az idő a hosszú hétvégén, hogy akár egy nagyobb kör is beleférthetett.
Na most bocsánat, bocsánat!
Én értem a segítő jó szándékot Részedről, DE......!
Én pld sokkal közelebb lakom, a segítő szándék részemről is fenn áll, arról az el nem hanyagolható tényről ne is beszéljünk, hogy én sokkal közelebb lakom!
Tehát több sört lehet hozni!
Ezt az érzést én is ismerem, még 2 görcsoldó injekció után se volt őszinte a mosolyom!
Viszont! Én másnap reggel kipottyintottam, pisilés közben!
Azóta se tudom, hogy mi az hogy vesekő. Ezt kívánom Neked is!
Ja, azt mondták a szakértők, hogy rosszabb mint a szülési fájdalom.
Sajna én sem motoroztam tegnap, dolgoztam... volna, ha nem kezdi furdalni valami az oldalam. Aztán este 10-kor már a sürgősségin voltam és az ultrahang szerint vesekő, szerintem meg szikla A falat már nem kaparom, de még mindig nem a röhögés gyötör.
Értem én, szerinted most pl. én mit csinálok?
Elárulom, illesztem az új pufót, pedig nem rég jöttem haza de ahogy belépek a műhelybe kimegy a fáradtság... ez is egyfajta szerelem ha pedig belegondolunk (anyagilag) feneketlen kút.
De megyek is vissza mert csak kávéért ugrottam be
Én mindent értek. De!
Elárulom Neked, hogy év vége közeledik, csak példaképp említeném meg, hogy karácsony, és sorolhatnám......
De ezt Te szerintem tudod.
Úgyhogy most egyelőre csak nézelődünk, barátkozunk a gondolattal, hogy nincs, de majd reményeim szerint lesz!
Persze 1 bubis plekó is kéne....
Ezt a telhetetlenséget, ugye?
Nekem már a karbon sem volt nyitott, felosztottam a belsejét hasonló saválló perforált lemezzel mint a béléscső 5 egyenlő részre, de nem volt meg a minősítés ezért vizsgán nem szerencsés.
Üdv!
Nem gond, nem azért írtam, meg aztán remélhetőleg lesz még rá lehetőség. A Youtube-os vidin tetszett a hanghatás, emiatt is vágyódok egy ilyen napra. Ellentmondásos viszont, hogy saját motorra inkább gyári dobot szerettem volna, de sajna eddig nem találtam olyat amiért érdemes pénzt adni. Ma megnéztem egy K3-as gixi gyári dobját és mivel nagyon hasonlít a nagybandit dobjához meg is vettem, ezzel az utolsó támadási felületet is levédtem a müszaki vizsgát illetően. Alig használt gyári "E" minősítésű dob, aluminium ezért akár tükörré polírozható. Nem tudom mikor lesz időm felrakni de ha kész lesz majd megmutatom, a karbont már nem akarom visszarakni de nem is adom el, inkább elrakom.
Helló Laci!
Bocsi, gondolhattam volna Rád, elfelejtettem szólni, hogy 1 ilyen rendezvényre megyünk, de szóljon mentségemre, hogy mi is autóval voltunk, és találkoztam motorosokkal, akik rommá áztak jövetben. ( Elég gyík idő volt)
Igaz, akkor még motorom se volt éppen. Viszont vittem a családot, akik élvezték a mókát ( főleg az ikrek a sárban biciklizést, mert a csomitartóban vittük azt is).
Sőt polót is nyertünk ( dainese ) , tehát anyagilag is egálban vagyunk. ( Ezt is én biztosítottam az asszonynak, mivel az ő mérete)
Láttunk 1 kicsúszást is, de a srácnak semmi baja nem lett, csak kicsit megreszelte a motor oldalát.
Na, ennyi, röviden.
Mi Joszeffel kart karba öltve szurkolunk, sőt topless csajokat is szervezünk, akik kis zászlócskákat lobogtatva szurkolnak Neked! Most az 1szer az Asszony is elnézi Neked!
Komolyra fordítva: ez a vese feltöltés elég sz@rul hangzik.