Na, na, na!
A joszef nevében is kikérem, ugyanis kultúráltan, disztingváltan fogyasztjuk az alkoholt!
Isten éltesse Édesapádat! Iszok is mindjárt az egészségére valamit.
Amúgy igazad van, a traubiszóda régebben sokkal jobb volt, tehát sör, vagy bor.
Basszus mindenki iszik mint a gödény én meg csak hallgatom... meg láttam is ma... mert Fater szülinapját ünnepeltük és persze én az ügyelet miatt csak Traubit szopogattam, ami meg mán nem is olyan mint régen... mer a régi jó dógokból nem maradt már semmi...
Ma mindegy
Igyatok helyettem is!
Helló Joszef!
Én vörösbort "hallucináltam", oszt bele is töltöttem magamba.
Mert még megromlik, aztán csak nézhetünk itt egymásra értelmes arccal .
Visszakanyarodva az előzőkre, a fütyi nem kéne, de jól szóló nyitott dob az nagyon!
Beszéltük is Lacival, hogy ő a gyárit preferálja, de én nem!
Szóljon, szóljon, és már húznám is nékie!
Mi lesz itt később még, a töményhez is hozzá kell majd nyúlni Elvonásilag.
Egyelőre hagyjuk, Joszef is megnyugtatott és még két másik megoldás is az eszembe jutott amihez meg esztergályos kell, de az meg van
Persze ha kinyomozod a kipufogóst az nem baj, főleg ha neked is szükséged lesz rá
Nekem nincs kivonatva, a mostani szeszélyes időjárást tekintve akár még január elején is beköszönthet egy egy naposabb hétvége.
A motor elvonási tünet komoly dolog, nincs rá gyógyszer csak esetleg tünetenyhítő (házipálinka) de az is kevés egy olyan "keménydrogosnak" mint én
Szia Miklós ! Tudod mit mondott az Apát úr az apácának mikor nyitott dobot reklamált?
("Hát a fszom nem kéne?")
Majd meglátod, az elvonási tünet február végére, már hallucinációt is okoz ! Én pl. most is éppen egy sört hallucinálok.
Mindjárt iszom is !
Pudingoltok itt össze vissza, aztán meg kenitek szana széjjel! Most akkor kell a kipufogfós, vagy nem? Mert ha igen, akkor utána kérdezek.
Nekem viszont kéne valami nyitott dob féle .
Tehát utána kell járnom mindenképp.
Amúgy - nevessetek ki bátran - már jelentkezett az elvonási tünet nálam, ki kellett mennem a garázsba, és elgyönyörködtem a motorba. Már ki van vonva a forgalomból.
Affene.
Ja még azt elfelejtettem, hogy belülről Bosal kipufogó pasztával is bekentem a varratot, elvileg bírnia kellene a kiképzést.
Puding próbája... leesni nem tud mert összefelé feszül eleve, ha meg kifújna akkor marad a kipufogós
Kösz mégegyszer!
Pont ez a bajom, tudtam, hogy mivel kéne, de ez volt Megfogta de hosszútávon nem vagyok benne biztos a korrózió miatt... Végül is megtudtam amit akartam, mert akkor szerinted sem stabil ez így. Kap kivülről egy olyan varratot ami megfelelő hozaganyaggal történik.
Ha Miki tudja a kipufogós elérhetőségét akkor majd azzal szépen körbe varratom.
Köszönöm a választ!
Hagyjátok, eleve hibás volt , hogy nem saválló hozaganyaggal hegesztettétek. Akkor hegesszétek újra ha a belső varratot ki tudjátok köszörülni. Legalább kérdeztetek volna ! (úgy tanul a gyerek)
Az összekötő csövem gyári, olyan minnt a leömlők tehát gondolom saválló. Belül CO-val van megvarva az összetoldás. Awi-val menjünk rá mégegyszer belül?
Vegyél egy "horgany spray"-t és fújd be az inkriminált helyen. A kívülről történő hegesztés is jó megoldás. Savállóból van a csöved? A kipufogóra gondoltam.
Üdv az uraknak!
Előzör Joszefet kérdezném mert tudtommal komoly hegesztő múltal rendelkezik. Amikor lecseréltem a karbon dobot a gyárira a következőképpen oldottam meg: a dob előtt a 4csavaros közdarabon volt hagyva egy rövid csonk amit rá tudtam tolni az én toldó csövemre, nem volt sajna saváló huzal a CO-ba így belülről lett megvarva az összetolt cső. A félelmem az, hogy esetleg a kondenzvíz és a kipufogógáz savas anyagai belüről megtámadják a hagyományos anyagú varratot és elgyengül. Szétesni nem tud, de azért ha pont egy hosszabb túrán kezdene el zörömbölni biztosan hülyét kapnék. Kérdésem: vigyem e el egy olyan szakemberhez aki kivülről is körbe varja megfelelő saválló anyaggal ami nem rozsdásodik (persze úgy hogy a varrat nem csúfítja el az összekötő csövemet), vagy hagyhatom így nem lesz baja esetleg később sem? Vizsgázott lánghegesztő vagyok ugyan (kissé szégyellem is a kérdést ) de mivel más irányú a munkám így nem találkozok ilyesmivel a hétöznapi életben.
A másik kérdésem Mikihez menne: tudtommal Sámsonban van kipufogós aki ilyesmivel foglalkozik, ha Joszef válasza nem lesz megnyugtató akkor felkeresném a bajommal és körbevarratnám vele a csövet kivülről, de nem tudom hol van az ember műhelye, ebben kéne segíteni.
Mutatok fotót a csőről és a toldásról amiről beszéltem:
És ordítson! Persze kultúráltan.
A joszef nevében is kikérem, ugyanis kultúráltan, disztingváltan fogyasztjuk az alkoholt!
Isten éltesse Édesapádat! Iszok is mindjárt az egészségére valamit.
Amúgy igazad van, a traubiszóda régebben sokkal jobb volt, tehát sör, vagy bor.
Ma mindegy
Igyatok helyettem is!
Én vörösbort "hallucináltam", oszt bele is töltöttem magamba.
Mert még megromlik, aztán csak nézhetünk itt egymásra értelmes arccal .
Visszakanyarodva az előzőkre, a fütyi nem kéne, de jól szóló nyitott dob az nagyon!
Beszéltük is Lacival, hogy ő a gyárit preferálja, de én nem!
Szóljon, szóljon, és már húznám is nékie!
Mi lesz itt később még, a töményhez is hozzá kell majd nyúlni Elvonásilag.
Persze ha kinyomozod a kipufogóst az nem baj, főleg ha neked is szükséged lesz rá
Nekem nincs kivonatva, a mostani szeszélyes időjárást tekintve akár még január elején is beköszönthet egy egy naposabb hétvége.
A motor elvonási tünet komoly dolog, nincs rá gyógyszer csak esetleg tünetenyhítő (házipálinka) de az is kevés egy olyan "keménydrogosnak" mint én
("Hát a fszom nem kéne?")
Majd meglátod, az elvonási tünet február végére, már hallucinációt is okoz ! Én pl. most is éppen egy sört hallucinálok.
Mindjárt iszom is !
Nekem viszont kéne valami nyitott dob féle .
Tehát utána kell járnom mindenképp.
Amúgy - nevessetek ki bátran - már jelentkezett az elvonási tünet nálam, ki kellett mennem a garázsba, és elgyönyörködtem a motorba. Már ki van vonva a forgalomból.
Affene.
Puding próbája... leesni nem tud mert összefelé feszül eleve, ha meg kifújna akkor marad a kipufogós
Kösz mégegyszer!
Szívesen segítek..
Ha Miki tudja a kipufogós elérhetőségét akkor majd azzal szépen körbe varratom.
Köszönöm a választ!
Előzör Joszefet kérdezném mert tudtommal komoly hegesztő múltal rendelkezik. Amikor lecseréltem a karbon dobot a gyárira a következőképpen oldottam meg: a dob előtt a 4csavaros közdarabon volt hagyva egy rövid csonk amit rá tudtam tolni az én toldó csövemre, nem volt sajna saváló huzal a CO-ba így belülről lett megvarva az összetolt cső. A félelmem az, hogy esetleg a kondenzvíz és a kipufogógáz savas anyagai belüről megtámadják a hagyományos anyagú varratot és elgyengül. Szétesni nem tud, de azért ha pont egy hosszabb túrán kezdene el zörömbölni biztosan hülyét kapnék. Kérdésem: vigyem e el egy olyan szakemberhez aki kivülről is körbe varja megfelelő saválló anyaggal ami nem rozsdásodik (persze úgy hogy a varrat nem csúfítja el az összekötő csövemet), vagy hagyhatom így nem lesz baja esetleg később sem? Vizsgázott lánghegesztő vagyok ugyan (kissé szégyellem is a kérdést ) de mivel más irányú a munkám így nem találkozok ilyesmivel a hétöznapi életben.
A másik kérdésem Mikihez menne: tudtommal Sámsonban van kipufogós aki ilyesmivel foglalkozik, ha Joszef válasza nem lesz megnyugtató akkor felkeresném a bajommal és körbevarratnám vele a csövet kivülről, de nem tudom hol van az ember műhelye, ebben kéne segíteni.
Mutatok fotót a csőről és a toldásról amiről beszéltem: