Már 600ezer alatt megkaphatod 97 lóerő, vízhűtés, 88Nm nyomaték! nyomatékcsúcs 6ezres fordulaton, így nem kell az egekbe pörgetni és pont ott a legbetyárabb ahol arra szükség van.
Mindig is tetszett
Bár én nem tartozok bele (Úri Közönség) de mint egyszerű lebbencsen nevelkedett Szittya-honi magyar gyerek nem tudom a lovat elképzelni műannyaggal felvértezve. Ebből kifolyólag a motort sem, így csak a klasszikus telivérek tekintetében tudok állást foglalni. Viszont az általad említett mérges japán árfekvésének megfelelő motorok közül mutatnék hírtelen kettőt, hátha szépségük magával ragad. Mellesleg ezek nem csak gyönyörűek, még kényelmesek is
Felhívom az Úri Közönség figyelmét, hogy ez itt nem kívánság műsor tessék örülni annak ami van!
Néztem itt egy ZX6R-t, ( 96-os) de azt mondták, hogy hosszú távon igen kényelmetlen.
Ne is mondd ! Nyáron egy zápor után lefolyt az útra ilyen nyúlós finom agyagos iszap. én meg ráfutottam, és 10m jobboldallal előre csúszás, majd átsasszéztam és bal oldallal előre. Talpon maradtam, de majdnem besz..am !Meg is álltam ! B+ !
Ezek nem új helyek, hiszen 100km-be nem sok fér bele, Hajdúszoboszló régi 4-es (bíztam benne talán gyakorol az SRT, de nem volt szerencsém), aztán Debrecen Vekeri, Fancsikai tavak, majd Berettyó felé haza. Szép napos idő volt.
A GSX-F 93 lovas volt, világos, hogy visszafelé nem vágyik az ember kíváncsian várom az új vasparipát és van egy olyan érzésem nem is lesz az olyan soká
Köszönöm Laci!
Látom átérzed helyzetemet, köszönöm biztatásod, jó kívánságodat, én is bízom benne, hogy ez csak átmeneti állapot, és azon vagyok hogy legyen valamiyen - ha nem is pöpec- gép a s.ggem alatt.
A fórumozást természetesen nem hagyom abba, itt jó a csapat, és mint említettem, átmeneti állapotban leledzek.
A képeket meg nyugodtan tedd csak fel, ujabb helyrek, amit majd leendő motorommal fogok meglátogatni. Ja, meg motoros cimborákkal!
Ja, lehet, hogy nagyképű leszek, de 90 ló alá már nem akarok menni.
Voltunk ma a Rabócsi ringen, motoros rendezvény volt, hát Gyerekik, ezek a versenyzősök úgy mentek mint az állat!
Nehéz ilyenkor bármit hozzáfűzni, főleg ha még vígasztaló sem jut az eszembe. Derült égből villámcsapás... nekünk, de te biztosan rágódtál rajta és nem lehetett egyszerű. A komolyabb túra nálam is elmaradt mert hétvégére sem tehettem le a szerszámot, annyi volt, hogy ma kicsit korábban végeztem délután és tekertem kb. 100km-t, de fáradtan az sem az igazi. Készítettem néhány fotót, gondoltam majd nektek megmutatom, de olvasva a bejegyzésed el is ment tőle a kedvem és nem is volna szép örömködni míg a másik a motorja után búsúl. Aztán fórumozni motor nélkül is lehet , nem ám elfelejtkezni rólunk, amúgy is remélem ez csak átmeneti állapot és nemsoká újra valami pöpec járgány nyergéből mosolyogsz ránk Ehhez kívánok sok erőt és kitartást!
"Az élet mindig kivárja a kritikus pillanatokat, hogy akkor teljes ragyogásában mutathassa meg a fényes oldalát."
Paulo Coelho
Abban az esetben lett volna jókedvemből, ha a garázsban állt volna a VFR 1200. De sajna, muszáj volt.
Ugyhogy motor nélküli motoros, ami nonszensz.
De lesz, lesz, lesz. Jövőre. Most biztatom magam.
Nézzük a "jó" oldalát: nem kell tankolni, csak az autóba. Pld.
Most megint csak biztatom magam.
De nem őszinte a mosolyom.
Hello Joszef!
Úgy elmentem túrázni, hogy eladtam a motort , ugyhogy nem is tudom, hogy mit keresek még itt.
Ne tudjátok meg, vérzett a szívem! Muszájból történt.
De úgyis fogok venni valamit,- motort- ha a fene fenét eszik, jövőre lesz. Terveim szerint.
Nehezen jön ez nekünk össze , jövő héten ügyeletes leszek egész héten, olyankor nem csavaroghatok. Minden szerelőautóban GPS van, rögzítenek mindent, mikor indulok el ha befut a hiba és mikor érek oda sőt figyelik a hatékonyságot is, mert a lehető legkisebb fogyasztói zavartatás a cél. Most mikor voltak a nagy üzemzavarok volt vergődés rendesen b@sztatták az áramszolgáltatókat pedig legtöbb esetben maga a fogyasztó a hunyó, mert nem gallyazza a fát és nagyon sok fa dőléshatáron belül van.
A lényegen nem változtat, majd egyszer megszervezzük, addig meg magányos farkasként szelem a kilómétereket
Emiatt nem kell pironkodnod. Nem is igazi motoros, aki még nem tette le a földre a motorját. Velem is fordult már elő. A garázsom előtt tettem le középsztenderről kifelé lejtő betonon. Persze, hogy eldőlt felőlem. Mivel volt lendület is esélyem sem volt megtartani. Megfeszültem, majd inam szakadt, de akkor is lekerült a földre. Viszont ugyanúgy jártam mint te. Hiába kerestem nem maradt az égvilágon semmi nyoma. Néha egy kis szerencse is kijár az embernek. Az e hétvége annyira most sajna időben nem jó, inkább a jövő hétvégére tudnánk elszabadulni. Addig nézegetek majd útvonalat.
Majd legközelebb bepótoljuk legjobban csak az asszonyomat féltettem aki egyébként hősiesen állta a próbát, én fel se vettem, hozzá vagyok szokva a cudar időjáráshoz. Ráadásul meg is ijesztettem szegényt rendesen amit még most se értek hogy sikerült Szóltak a szervezők a gyöngyösi gyülekezőnél, hogy indul a rendőri felvezetés és a lezárt parkolókból rendeződjünk sorokba. Kamerát bekapcsoltam és a parkoló végénél be akartam fordulni a sor végére mert egyedül jöttünk és nem akartam egy összeszokot csapatba befurakodni ha elindul a sor. Volt a parkoló végén egy motor amit ki akartam kerülni ami nem is lett volna gond csak ott volt kihúzva a kordonszalag amibe sikerült beleakadni és hiába erőlködtem felborultunk Nem esett nagyot a motor végig fogtam de gondolni való amikor egy fordulókörbe beleszól érintőlegesen egy műanyag szalag ami húz befelé a kör középpontja felé a nyakamnál fogva Visszanéztem itthon a felvételt és látszott a szalag, nem is értem miért nem láttam, arra gondolok talán a felnyitott plexi alsó szélével eshetett egybe és így nem láthattam. A bal karom baromira meghúzódott (ma keserves volt oszlopra mászni ), az utolsó pillanatig tartottam a csühöst attól féltem az asszony lábát eltöri a súlya, persze ő meg nem rakta le ijedtében, így aztán az ő súlyát is kellett tartanom. Jól látszott a felvételen ahogy két motoros odaugrott a csomagukat eldobva és segítettek felállni. Még meg se tudtam köszönni nekik meglepetésemben Tegnap még volt melóm, de este legalább 2órán át mostam a motort, nem látszik semmi rajta még a kormányvégen sem, fogalmam nincs hol találkozott a betonnal. Nézőközönség nem volt nagy számú mert már mindenki a készülődéssel volt elfoglalva, de ettől még rohadt szarul éreztem magam A hétvégi motorozásba benne vagyok csak találjátok ki az utat.
Vérzik a szivem, hogy az idő keresztülhúzta a túrát. Elázni azonban még emiatt sem akartam. Nem esett az eső sem előtte sem utánna. csak szombaton. Valami pótlólagos megmozdulás lehetne viszont.
Big One 1
Big One 2
Big One 3
Big One 4
Big One 5