Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez így beteg,fordítva kéne.
Sajna nem volt egyformája így a hátsó sport első road 2013-as.
Road vagy sport?
Nekem ilyent sikerült túrni holnap felrakatom azt guriga...
Hááát ehhez kell valamilyen nyugtatót szedni
Minden elismerésem a Rendőré

a Hölgynek most azt mondanák, hogy naa akkor kapod vissza a jogsidat ha lerakod a Kreszt, szerintem a büdös életbe nem találkoznánk vele az utakon

De azt is megértem, hogy bizonyos kór után már nem fogja fel, bizonyos közlekedési szituációkat... csak be kéne látni hogy a vezetés már nem neki való...
Én az idősebb vezetőktől jobban tartok, mint az apuci aranytökű suhancától akinek a segge alá rakott egy audit vagy valamit...

Én már csak nevetek mikor valaki hülyeséget csinál, duda, anyuci-apuci, mellé érek , NÉZNÉK A BAMBA SZEMÉBE DE RÁM SE NÉZ!!!! DE VEREJTÉKEZIK MINT EGY SZŰZ K.....a

De csak hogy tudjátok, mind ilyenek leszünk!!!!!!!!!
Kesz vagyok.........
ilyeneken mulik emberek es csaladok elete esetenkent... Respect a rendornek a turelemert

http://youtu.be/XtuDbUk-QxQ
Nem vicces. Nagy igazságokat osztotok itt meg. Mindegyik motor eszi az olajat, a nemet technika amikor eszi az egy szar technika, de azokrol a hondakrol amelyikek kéken füstölnek, nem esik szó.
Próbsltam kis "keresztkérdést" feltenni, belezavarodtatok.

Itt az en tdi-m 110loero+chip, mondjuk 140loerő, csak akkor füstöl ha taposom és csak akkor ha 3500fölé forgatom, érdekes hogy a tdi sem okádja a füstöt ha jo ember nyúlt bele vagy gyári az autó. A smokendsarmosokat hagyjuk, azok nyomorekok, amit ott elkormolnak a "jó" chippel az mint veszteség...

Ja és 500ezer körül van az autóban, megtett km...
Próbálk bele egy eneos olajat, amivel en jarok hastra 1,7 az sokkal csendesebben jar vele es nem eszi
Vicces, mikor a TDIs kerdez a fustrol...

http://www.gyakorikerdesek.hu/...

Az asszony Civicjeben van 450e km es meg egyszer sem allt meg, hagyott cserben. Es mindene mukodik es megy.
En meg ugy nezek ki majdnem mint Brad Pitt.
A motorja nem digo, a feke nem digo, az alap technika japan. Es a minosegbiztositast a Honda garantalja.
Ha a békalámpásokra gondolsz, akkor szelepszár szimering. :)
Na ha már a német autókról van szó. Nekem 1.6-os G Astrám van, és igen ez is eszi az olajat. 2 olajcsere között kb.10.000 km után öntök 5-7 decit utána.
Szerintem kibirható mert hibátlan a kocsi 8 éve.
Lomoltam 30-ér egy dunlopot és egy micsülin sliccet.
Jó az feszíteni a fagyizó előtt mint pocok a lisztben.
Látom régi már én is most kukázom a rossokat má retyemókok nagyon.
Jah,igazi fosatós cucc.
2009-es diablo.......................valami................talan a strada elötti.
Vizsgán a mintamélység számít,az meg vaaaaan..................már nincs fenn.
Na már udvariaskodni sem lehet pirelli van rajta
Szép a fenét,az is eredmény hogy vonszolja magát.
Én Toro-t túkálok igaz önjáró. Cípek a vasak!
JAPAN.
Tele vagy olasz ipari hulladékkal.
Jah van két HONDA-m.Egyik jobb mint a másik.
Ez a beszed :-)