Hááát ehhez kell valamilyen nyugtatót szedni
Minden elismerésem a Rendőré
a Hölgynek most azt mondanák, hogy naa akkor kapod vissza a jogsidat ha lerakod a Kreszt, szerintem a büdös életbe nem találkoznánk vele az utakon
De azt is megértem, hogy bizonyos kór után már nem fogja fel, bizonyos közlekedési szituációkat... csak be kéne látni hogy a vezetés már nem neki való...
Én az idősebb vezetőktől jobban tartok, mint az apuci aranytökű suhancától akinek a segge alá rakott egy audit vagy valamit...
Én már csak nevetek mikor valaki hülyeséget csinál, duda, anyuci-apuci, mellé érek , NÉZNÉK A BAMBA SZEMÉBE DE RÁM SE NÉZ!!!! DE VEREJTÉKEZIK MINT EGY SZŰZ K.....a
De csak hogy tudjátok, mind ilyenek leszünk!!!!!!!!!
Nem vicces. Nagy igazságokat osztotok itt meg. Mindegyik motor eszi az olajat, a nemet technika amikor eszi az egy szar technika, de azokrol a hondakrol amelyikek kéken füstölnek, nem esik szó.
Próbsltam kis "keresztkérdést" feltenni, belezavarodtatok.
Itt az en tdi-m 110loero+chip, mondjuk 140loerő, csak akkor füstöl ha taposom és csak akkor ha 3500fölé forgatom, érdekes hogy a tdi sem okádja a füstöt ha jo ember nyúlt bele vagy gyári az autó. A smokendsarmosokat hagyjuk, azok nyomorekok, amit ott elkormolnak a "jó" chippel az mint veszteség...
Na ha már a német autókról van szó. Nekem 1.6-os G Astrám van, és igen ez is eszi az olajat. 2 olajcsere között kb.10.000 km után öntök 5-7 decit utána.
Szerintem kibirható mert hibátlan a kocsi 8 éve.
Jah,igazi fosatós cucc.
2009-es diablo.......................valami................talan a strada elötti.
Vizsgán a mintamélység számít,az meg vaaaaan..................már nincs fenn.
Minden elismerésem a Rendőré
a Hölgynek most azt mondanák, hogy naa akkor kapod vissza a jogsidat ha lerakod a Kreszt, szerintem a büdös életbe nem találkoznánk vele az utakon
De azt is megértem, hogy bizonyos kór után már nem fogja fel, bizonyos közlekedési szituációkat... csak be kéne látni hogy a vezetés már nem neki való...
Én az idősebb vezetőktől jobban tartok, mint az apuci aranytökű suhancától akinek a segge alá rakott egy audit vagy valamit...
Én már csak nevetek mikor valaki hülyeséget csinál, duda, anyuci-apuci, mellé érek , NÉZNÉK A BAMBA SZEMÉBE DE RÁM SE NÉZ!!!! DE VEREJTÉKEZIK MINT EGY SZŰZ K.....a
De csak hogy tudjátok, mind ilyenek leszünk!!!!!!!!!
http://youtu.be/XtuDbUk-QxQ
Próbsltam kis "keresztkérdést" feltenni, belezavarodtatok.
Itt az en tdi-m 110loero+chip, mondjuk 140loerő, csak akkor füstöl ha taposom és csak akkor ha 3500fölé forgatom, érdekes hogy a tdi sem okádja a füstöt ha jo ember nyúlt bele vagy gyári az autó. A smokendsarmosokat hagyjuk, azok nyomorekok, amit ott elkormolnak a "jó" chippel az mint veszteség...
Ja és 500ezer körül van az autóban, megtett km...
http://www.gyakorikerdesek.hu/...
Az asszony Civicjeben van 450e km es meg egyszer sem allt meg, hagyott cserben. Es mindene mukodik es megy.
Szerintem kibirható mert hibátlan a kocsi 8 éve.
Jó az feszíteni a fagyizó előtt mint pocok a lisztben.
2009-es diablo.......................valami................talan a strada elötti.
Vizsgán a mintamélység számít,az meg vaaaaan..................már nincs fenn.