Kozepen van a kijelzo panel a ket ora kozott. A jobb sorban a legfelso az olajnyomas, alatta a benzinszint visszajelzoje. Legalul meg az immobilizer asszem.
Hello 99% hogy a vákumos üzemanyag adagoló membránja égett át a gyár 35000km garit ad rá. Nem érdemes bontottat venni, 954rr nek is az volt a baja 13-14 l átlag fogyasztás. Bontottan 40-50 ezer új 75 ezer volt.
Hellosztok egy kis segítség kéne, új digit műszerfal 03 600 hornet, holtalálom az olaj nyomás visszajelzőt, illetve van e üzemanyag szint jelzés? Nagyon fontos lenne, nem én tettem rá a műszer falat és csak alig ment egy két apróság a többit már megoldottam
Nekem multkor ott ingyen volt. Kiintett, aztan kerdezte, hogy ez milyen jarmu. Mondom, en motor. Akkor tehat nem bicikli. Mondom nem. Akkor miert megy ott. Hat csak balrol elore megyek. Nah, erre nem tudott mit mondani. Gondolkozott, majd elojott azzal, hogy allo kocsisornal szabad eloremenni, en meg mozgonal mentem elore... Vegul mondtam neki, hogy oke, legkozelebb figyelek erre. Aztan elengedett. Nem volt se sisak levetel, de ellenorzes, semmi, csak beszelgettunk.
Ezek szerint mar buntetnek ezert ott. Amugy igazuk van, hogy jogilag nem mehet motoros a biciklisavban. De azert az is hozza tartozik, hogy ha a bringasok tempojaval mesz ket bringas kozott, akkor nem akadalyozol senkit sem. A bringasok sem szoktak ezen megsertodni.
Es ha mar ott vannak, akkor a bringasokat is basztassak, mert 10-bol 8 atmegy a piroson... Persze ez rajtunk nem segit, csak ne az legyen, hogy mindig az autos/motoros csenget, masnak meg szabad szabalytalankodni...
Sziasztok! Sajnos meg kell válnom szeretett darazsamtól... Ha esetleg valakit érdekel:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_600_f_hornet_s-10515003
Váltó csapágyad szól,ez sajnos Honda betegség,csak bontással javítható,egyre csúnyább hangja lesz majd idővel,ez függ a váltód kopásától is,kuplungnak semmi köze hozzá,nekem is szól elég rendesen,kuplung 2 is volt benne már nem lóg áll mint Katiban a gyerek és mégis hangos
ha fordulatra, vagy behuzasra uresben elhallgat egy ilyen halk morgó (ha csörög akkor pass, meg kell néz(et)ni) hang az normálisnak mondható, igen van olaj alatta. Ha nincs az régen rossz:)
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem h mi csöröghet a kuplungnál ha kicsit felmelegedik a motor, és ha behúzom a kuplung kart akkor abba marad, elengedem megint elkezdi enyhén zakatol. Kilazulhatott volna valami ? ha leveszem a fedelét akkor ott van olaj ? Hornet 1999 esről van szó. Köszönöm.
Nekem nem csúszott meg sehol, pedig visszafele kicsit jobban csapattunk. Odafele tömeges gurulás volt, de vissza egyedül jöttünk.
Itt is köszönöm a segítségedet! Ha nem segítesz, akkor ma nehezen mentem volna el a vonulásra. Rengeteg motor volt, de Hornetet csak elvétve láttam.
A tukorre is kell E betu vagy leszarjak? Mert ebay-en lattam sokat 10e Ft alatt parban.