Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Velem beszelgettel rola. Nekem N86 van. Sajnalom, hogy nem jon at. Nekem pont, hogy sotet a napszemuvege, meg inkabb sargasat szeretnek, mint kekeset.

Nem erzem zajosnak, de azert hozza tennem, hogy mindenki erre panaszkodik, aki uj sisakot vett. Haverom vett egy 200e Ft-os Shoei sisakot es o is azt mondta, hogy tul zajos a noname Hebo markaju sisakja utan. Nem lehet, hogy tul sokat vartal te is a sisaktol?!
Nolan n87. Nem emlékszem pontosan kikkel beszélgettünk róla. Megvettem, nem venném meg újra. Nem olyan csendes mint amire számítottam, napszemüvege szerintem nem elég sötét, bár nagyon jó alacsonyra le lehet engedni. Amikor a Caberget vettem 5éve, új korában csendesebb volt mint ez.
Utánanéznek, köszi!
Nagyon jó, az enyém szerencsére pont rávaló.
https://www.svrider.de/Forum/v...
Ha a Bárdi webshopban találsz megfelelőt, akkor szólj, és megmondom, hogy mennyiért tudom kihozni neked!

http://www.bardiauto.hu/webshop/
Sose becsüld alá a bürokráciát! :D
Ez most vicc?!
Ez mekkora buzisag mar. Most ha felrakom a pc36 vegdobjat az ujabbra mondjuk, akkor az mar nem jo?!

Ez mar tenyleg buziskodas. Ennyi erobol az ulesbe ha zselet teszek, az is legyen homologizalva...
E jel kevés. A számsor jelöli, hogy mire van homologizálva. Nekem pl. az Arrow :
Ha a számsort kiguglizod kiadja ,hogy 2003-2006igy gyártott honda hornetre készült mivv dob.
Nem vész, 30-35 rugó
Még a tükrön, illetve az indexeken sem csak egy sima E betű van.
Nem erre gondoltam hanem hogy hol vannak a jeladók, vagy a gyári stekkeren melyik pontra lehet csatlakoztatni olaj nyomás lámpa illetve üzemanyag szint.
Kipufogó: ME018 e9 1210
Ezt nézte! Hogy miért azt ne kérdezd
Milyen szamsort? Van benne E jel, azt hello. Nem tudom, mit kell meg azon nezni?!
Nekem müszakin le csekkolták hogy e jeles e, de nem tudom h mi let volna ha nincs benne
Inkább a kipufogóban a szám sort ellenörizte
Na meg a gumikat
Még jó hogy nem most kell vinni
Yuasa a legjobb sztem. Mennyi amugy egy ilyen akku? Nekem 4 eves, de meg siman birja. Igaz, nalam egesz evben megy a bicikli es toltve van.
Na, én is ezt olvastam ki. Viszont akkor PC41-be csak az YTZ jó, mert eléggé meg van döntve. Akkor ez drága lesz
Exide-ra gondoltam vagy Yuasa-ra.
vannak ezek a toplite, landport, motobatt, jp moto, meg hasonlo akkuk ez a legalja minosegben. Ha hosszu tavra tervezel a bringaddal (hogy megtartod) minimum egy kozepszerut vennek.
TTZ csak allitva hasznalhato, az ZTY meg akarmilyen pozicioban akar fejjel lefele is. Ha a motorodban allitva van akkor jo a TTZ is, minden parametere egyezik.
a kutyat nem erdekli nalunk, kulfoldon nem tudom. Meg az eletben nem lattam hogy barki is foglalkozott volna vele.
Egyebkent erdekes ez a tukor dolog is. Nem irja semmi sem, hogy kotelezo lenne, a rutinvizsgan sem kellett csekkolni...
PC41 akksi kérdés:
Jelenleg még a gyári YTZ-10S van benne. Ezt és a TTZ-10S való bele elvileg. YTZ jó drága TTZ emészthetőbb.
Viszont találtam YTZ-10S-BS-t ami gyanúsan olcsó a többihez képest.
A lényeg, hogy el vagyok kicsit veszve. Segítene vki a képben van?
Elvileg kell tükörre is E betű. Sőt nekem meg is nézték.