Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell fúrni, ahigy látom van rajta előkészítés :)
Ok. Ha marad minden a régiben, mire kell a PC?
Neked van?
Ne hallgass Barnára, beszél össze-vissza
Neki PC36 van.
Így már világos, köszönöm! Az kavart meg, hogy fórumon belül is eltérnek a vélemények (lásd a 11:39kor érkezett választ cbarna-tól).
De ha neked is ilyen motorod van, és a fogyasztás nincs az egekben, elhiszem neked.
Ne haragudj én meg mindig úgy érzem, hogy elbeszélünk egymás mellett. A gyári szondát becsavarod és minden marad a régiben. A fogyasztás is. 5,2-5,5-lel járok én is.
Ha kiiktatod és olyan jelet kap, akkor meg megy, mint az ökör, de eszik is.
Ok?
Van rajta, bele a is van tekerve. A kiiktatás csak a huligán üzemmódhoz kell.
Ok, köszönöm. Gondoltam, hogy nem a hang kér enni, úgy értettem, hogy alapvetően nem az a pár plusz ló kellene, hanem az akusztika. Amúgy írtam a gyártónak, hogy mizu: a válasz annyi volt, hogy rakjam át a lambdaszondát a rendszerükbe, és nem kell hibaüzitől tartanom. De gondoltam, hogy túldúsítás lesz a vége. Még áll a dilemma. Kíváncsi vagyok, hogy pl. ugyanezt Bódisék hogyan oldják meg. Ott 240k a komplett rendszer, csak nekem nem tetszik a végdob, ezért tettem le róla.
Ha belefurod es nincsen katalizator, akkor allandoan ugy erzekeli, hogy szegeny a keverek, mert sok az oxigen es CO2, emiatt dusitani fog allandoan.
Lehet kapni elektromos kutyuket, amik emulaljak a katalizatos mukodeset es helyes lesz a keveresi arany.

Ha meg engem kerdezel. Ne iktasd ki a katalizatort! A kornyezeti terhelesen tulmenoen allandoan budos, fustszagu leszel. Rohadt nagy teljesitmenyugras nem lesz, ezert kar varialni ezzel.
Az enyemben eleve nincsen lambda, mert karburatoros, megis keri a 7 litert, ha sportosan megyek vele... :)
nem lehet fúrni egy lyukat az új rendszerre, hegeszteni rá egy anyát és beletekerni a lambdaszondát ?
Ennyi az egész :
Nem a hang kéri a 2 litert, hanem a lambda szonda kiiktatása. Folyamatosan olyan jelet kap, hogy túldúsítson a vezérlés. Ellenállás cserével lehetne módosítani. Szervizkönyvben benne vannak az értékek.
Kicsit erős az a plusz két liter így elsőre. Majd még meggondolom, hogy belenyúlok-e ennyire a dolgokba némi plusz hangért. Köszönöm a segítséget!
Kicsit erős az a plusz két liter így elsőre. Majd még meggondolom, hogy belenyúlok-e ennyire a dolgokba némi plusz hangért. Köszönöm a segítséget!
nagyon utáltam hogy teletankoltam majd 170km és kell tartalékra tenni. Nem értem miért nem lehetett rá valahogy nagyobb tankot tenni.
Etetni kell a lovakat, nincs ingyen leves. Nekem is bekeri a 7-et altalaban. (Vagy a 9-et, ha ketten megyunk 180-nal az autopalyan...)
Ha nem adsz rá gyújtást, nem
Nem kell mahinálni semmit, csak bekötni az újba. Hibakód nem lesz, hacsak szét nem rántod a csatit ahogy én
PC ajánlott, de pár ezer Km-en keresztül úgyse fogsz vele foglalkozni, olyan hangja lesz
Én vettem egy kiiktatót, baromi jól megy vele, csak a 7 litert sokallom kicsit
Sziasztok
Ha valaki keres egy jó kis supermotot ( ktm duke ll) az keressen bizalommal 2003 utána Hornetre cserélném!
Sziasztok!

2007-es Hornet PC41 motoromon már cseréltem végdobot (egy Ixil Hyperflow Dualexit került fel), most pedig tervbe van véve a leömlő cseréje is, hogy kicsit fokozzam még a hannghatást :) Kinéztem egy katalizátor nélküli rendszert:

http://www.blackwidowexhausts....

A kérdésem az, hogy a motorvezérlés nem fog hibaüzenetet adni? Mit kell machinálni a lambdaszondával, kell-e egyáltalán? Tud valaki ajánlani Miskolcon (vagy közelében) ehhez értő szerelőt?

Vagy túlizgulom a dolgot?

Köszönöm!
Kozben atjott a link es a masik 2 uzenet is. Koszonom!
Nekem is ezt irta ki, mikor irtam neked ezugyben. Lof..sz ez az oldal. A hozzaszolasokat nem lehet szerkeszteni, nem megy a privat uzenet, se a boncterem.

Nem akartam nyilvanosan email cimet leirni, de ez lesz a vege...
Válaszoltam már vagy 3x de mindig ez az üzenet fogad "Az üzenet rögzítettük és egyelőre jóváhagyásra vár. Hamarosan elbíráljuk." lehet egyszerre fogod megkapni mind a hármat
eladó egy gyönyörű karcmentes hornet tank! csap és sapka nélkül! 39999ft futárt állom alkuképes... 70 202 70 75
Ez az ami, engem is bosszant. ha nincs kút 30-40 km-en belül, akkor lehet tologatni a gépet. Más részt ha látom mennyi az annyi az sokkal megnyugtatobb, mint a csapot tekergetni, és azon számolgatni, hogy még 10,20 vagy 30km tudok menni.
Telo puhasaga lehet torott, kigyengult rugotol. Lehet higabb olajtol. Kisebb legrestol. Egyiket sem tudod meg szereles nelkul.

Jah es lehet pszichesen is puha.