Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az állami ítéletvégrehajtót javaslom megkérdezni! Ő szakember, biztosan tudja!
A lényeg ne a nyakán legyen.
Hülyeséget nem akarok mondani, de szerintem a karbi sorban!
Aztán majd mingyá valaki meg mondja a tutit
Sziasztok

Olyan kérdésem lenne hogy Hornet 600 2006 (fordított teleszkópos digitális műszerfalas) jelenleg 25 kW ( valósan) hol van benne a folytás és hogyan lehet eltávolítani?
Köszi. Majd megpróbálom felvenni vele a kapcsolatot.
Hondabubus, Tinnyén ;-)
Sziasztok,
Megbízható szerelőt keresnék Budapesten., egy 2005-ös Hornetről lenne szó és lassan esedékes a 36.000 km-es szervize. Tudtok ajánlani valakit?
Akár jöhet privátban is elérhetőség, csak megbízható és hozzáértő legyen
üdv, én tőlük vettem 11e forint tökéletesen teszi a dolgát 250kg-s motorral is!
http://www.motorgumizala.hu/mo...
Ha 4keréken vagyok, akkor túlok modjára megyek
Na persze attól függ melyikkel vagyok
Enyémnek is sárgás fénye van, szürkületben semmit sem látni, este azért vállalható, de a kerékpárom 3 ledes akkus lámpája más dimenzió. Max egy izzócserét próbálok, messzebb nem megyek.
Gastraval jarok. Igy.
Gastraval jarok. Igy.
Meg sosevolt ilyenem.
Lassan járj tovább élsz
Én eltötymörgök 80-90 között, nem sietek
Na jó a városba elgurul a gyogyi
Nem birom a tötyimötyiket
Mint az enyém. Nekem jól világitott de egy lencsés lámpshoz képest szar, ez biztos mert szorja nagyon a fényt
Nekem nem USD a telo, hanem a hagyomanyos. De a lampaja osztott FF tukros H11 foglalattal.
Neked is a még nem forditott telos van ugye ? Nekem hatarozott volt a lampaja, meg meg is jegyeztuk hogy honda es milyen fasza
Az uj s20-szal pl majdnem pofara estem az elso elagazoban, utana semmi. A pr3mal semmi ilyen jelenseg, se az anakeen se a pr2ctn
Olyan, hogy csuszik a gumid, mintha be lenne kenve olajjal. Mert be van kenve...
Nem latok serulest, mattulast. Erosen vilagit, ha szembol nezem. De ha megyek vele, akkor gyenge a fenye nekem. Az YBR lampaja sokkal erosebb volt es hatarozott vonalu a kepe, ez meg elmosott elegge. A kocsim projektoros bixenon, szoval magas a lec.
Azert mondjatok milyen a csuszos levalaszto,sose volt meg ilyenem.
Első 100km... 20km alatt már lekarcoltam a lábtartot de nem azért mert elestem. Nem egyböl lapra vagni kell hanem fokozatosan, mehetsz 100kmt nyil egyenesen attol a szelen meg ott lesz a nyalk.
Tiszta vicces,tenyleg.
Bar amig 4,5 liter a fogyasztasod nem okoz problemat ez a vicc.
Nincs valami baj a foncsorral ? Teljes fenyeron vilagit ? Nekem elég jó volt a világítás a horneten, 2004es 36. GE izzok voltak benne, sportlight vagy mi, talán akkor még tungsram néven ment.
Most is ilyenem van és ez is teljesen jól vilagít.
Ne rémizges
Ocsó és erre van keret