Olyan kérdésem lenne hogy Hornet 600 2006 (fordított teleszkópos digitális műszerfalas) jelenleg 25 kW ( valósan) hol van benne a folytás és hogyan lehet eltávolítani?
Sziasztok,
Megbízható szerelőt keresnék Budapesten., egy 2005-ös Hornetről lenne szó és lassan esedékes a 36.000 km-es szervize. Tudtok ajánlani valakit?
Akár jöhet privátban is elérhetőség, csak megbízható és hozzáértő legyen
Enyémnek is sárgás fénye van, szürkületben semmit sem látni, este azért vállalható, de a kerékpárom 3 ledes akkus lámpája más dimenzió. Max egy izzócserét próbálok, messzebb nem megyek.
Nem latok serulest, mattulast. Erosen vilagit, ha szembol nezem. De ha megyek vele, akkor gyenge a fenye nekem. Az YBR lampaja sokkal erosebb volt es hatarozott vonalu a kepe, ez meg elmosott elegge. A kocsim projektoros bixenon, szoval magas a lec.
Első 100km... 20km alatt már lekarcoltam a lábtartot de nem azért mert elestem. Nem egyböl lapra vagni kell hanem fokozatosan, mehetsz 100kmt nyil egyenesen attol a szelen meg ott lesz a nyalk.
Nincs valami baj a foncsorral ? Teljes fenyeron vilagit ? Nekem elég jó volt a világítás a horneten, 2004es 36. GE izzok voltak benne, sportlight vagy mi, talán akkor még tungsram néven ment.
Most is ilyenem van és ez is teljesen jól vilagít.
Aztán majd mingyá valaki meg mondja a tutit
Olyan kérdésem lenne hogy Hornet 600 2006 (fordított teleszkópos digitális műszerfalas) jelenleg 25 kW ( valósan) hol van benne a folytás és hogyan lehet eltávolítani?
Megbízható szerelőt keresnék Budapesten., egy 2005-ös Hornetről lenne szó és lassan esedékes a 36.000 km-es szervize. Tudtok ajánlani valakit?
Akár jöhet privátban is elérhetőség, csak megbízható és hozzáértő legyen
http://www.motorgumizala.hu/mo...
Na persze attól függ melyikkel vagyok
Én eltötymörgök 80-90 között, nem sietek
Na jó a városba elgurul a gyogyi
Nem birom a tötyimötyiket
Bar amig 4,5 liter a fogyasztasod nem okoz problemat ez a vicc.
Most is ilyenem van és ez is teljesen jól vilagít.
Ocsó és erre van keret