Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van, mtz, csepel
Van amelyikben nincs?
Igen! Hornet esetében 1.1
Legalábbis a hütősapkán ez van
víz rendszerben van ezekben nyomás?
Természetesen!
Zárt rendszer, nem forr...
Én nem használnék sima vizet a helyedben
És normális az a 104fok? víz van benn,szoval fogalmam sincs.
A E szám legyen benne
Bár az enyémet is jól megnézték...
Tükör, kipufogó és kormány
a kormányt alig akarta elhinni hogy gyári, mert Hornet-et csak széles kormánnyal látott
8 matyi és nem talált rajta hibát, pedig kértem hogy nézze át alaposan....
Köszi, de megoldódott. A 10-kerest más is ajánlotta, ha neki 10-ért átment a 600-as DUPLA DPM dobbal, akkor az enyém is át fog menni DB-killer nélkül. :)
Üdv!
Ha eléri a 104 fokot akkor bekapcsol, de azon kivül nem szokot bekapcsolni!
Legalábbis az enyém
Szia!
16.ker Szlovák út 65
Omw kút után egyből balra...
Viszont oda idöpont egyeztetés szükséges
Köszi! Őket is ajánlották, és kicsit közelebb van:

http://holszervizeljek.hu/musz...
Monoron tudok:
http://www.muszakivizsga-monor.hu

Nagyon porognek, gyorsan inteztek mindent.
Üdv!

Hétfőn le kellene vizsgáztatnom a gépet. Tudtok ajánlani valami helyet? Budapest 17. kerületben lakok. Köszi!
hornet hasidom eladó. 12 e ft.
Nektek is bekapcsol a hűtő egy kisebb kb 30km-es ut után? Kb. fél percre.Csak leállitom de nemveszem, le a gyujtást. Bocs ha hülye a kérdés de eddig nem tűnt fel
tud valaki valami fasza utvonalat BP-rol tatra, zakopane kornyekere es vissza? Esetleg jo szallast a kornyeken. Ha van kedved esetleg google map linkkel koszi:).
Gyari elol 15, hatul 42 fogas. 525os 110 szemes lanc kell hozza.

Szamold meg a hatsot is, hogy tudjuk, hogy milyen most az attetel.
16-os,így vettem májusban, most vettem le először a takaró deknit, tele volt mocsokkal. A gyári hány fogas? Hamarosan cserélem a szettet, csak gyárira.
Áháááá szóval így néz ki egy nem gyári kis lánckerék
Én nem rég cseréltettem az enyémet, nekem is volt egy kicsi, de az új gyárival semmi, pedig adtam az érzésnek, hogy mozduujáá má meg
de a régi is gyári volt...

Neked hány fogas???? jól számoltam hogy 16? vagy tévedek?
Mindegyiknek van kicsi mozgasa. Nem annyira szerencses dolog, de pici mozgas belefer. A gyari elso lanckerek nem kotyog messze annyira, mint az utolagosak.
Lánctakarítást eszközölök épp, és megkérdezném, hogy a kis hajtó lánckeréknek lehet tengely irányú mozgása, lötyögése? Ennek van egy kicsi, pedig le van húzva a csavar.
Értem , köszönöm!
Srácok valakinek nincs eladó vízhőfok jeladó és vízpumpa tömítés?a blokk és a pumpa köré a gumigyűrű.
Mi is örülünk!
Fiam elesett a motorral. Serult a lampa, es a muszerek, visszajelzok is. Csrere szorult. Kinai termek. Az egyik (most fejbol nem tudom, milyen szinu) vezetek saruja igen kozel kerult a muszereket rogzito femidomhoz. A muszerek gumiagyas rogzitesuek, tehat el is mozdulhatnak. Egy ilyen elmozdulas kovetkezmenye lett a zarlat. Hatha ertheto igy. Annak biztos, aki szedte mar szet a muszerek "hatat". Kibogarasztuk es anyagilag tenyleg olcson megusztuk. Par nap agyalas, meregetes a kabelek vegeinek parositasa, stb.
Nem problema, hanem kihivas! Orulok, hogy a fiamnak nem lett semmi baja, es most talan a lelki serulese is begyogyul, es visszater bele a CB600f Hornet erzes!