Sziasztok. Egy kérdés. Ismerősömnek van egy 2000körüli hornete. Sokáig nem használta,előhozta és első indításnál keservesen indul,szivatoval is meg nélküle is,mitől lehet illetve mit próbáljon meg?
Néhány napja vettem egy Honda Cb600 Hornet-et (nem meglepő módon) és nincs meg a könyve, amiben megnézhetném az alapdolgokat pl vízszint, biztosítéktábla, illetve olajszint. Tudna valaki küldeni egyet:)?
PC41 2007-2010
Budapest-Sahy(Ipolysag),zvolen(zolyom,banska bystrica-certovica(vagy donovaly fele),liptovsky hradok,strebske pleso...én erre mennék...
Zdiar felé zakopánénak...
Gondolom autopalyat kerülni akarod?!
Zolyóm-besztercebány közt van 1rövid szakasz...de sliac felé ki lehet kerülni...
Nem ugy értettem hogy sima viz van benn. Persze hogy nem az. De most akkor ez gond vagy nem gond? ma mentem kb 60km-t megállás nélkül,most nem kapocsolt be utána,pedig pörgettem.
Sziasztok
Tud valaki nekem olyan nyeregtáskát amit a 2006os hornetemre is felrakhatok...
Sajnos a kipufugó nyílt végű...
Olvastam olyan esetet ahol a kipufogó megolvasztotta a nyeregtaskat...
Nekem csak rutinpályán kapcsolt be a sok állóhelyben járástól. Ilyenkor, pl. Ma is mentem 40kmt,az én tempómmal alig megy a víz a "c" jel fölé. Hozzáteszem, 4000nel elváltom, és 100-110 körül járok.
Van vagy volt valakinek hornetre nyeregtáskája?2007előtti...
Mik a tapasztalatok?
nagyon szépen köszi :)
szutyi neked úgy látom régebbi van. Nekem csak PC41-hez van.
Néhány napja vettem egy Honda Cb600 Hornet-et (nem meglepő módon) és nincs meg a könyve, amiben megnézhetném az alapdolgokat pl vízszint, biztosítéktábla, illetve olajszint. Tudna valaki küldeni egyet:)?
PC41 2007-2010
Előre is köszönöm
Zdiar felé zakopánénak...
Gondolom autopalyat kerülni akarod?!
Zolyóm-besztercebány közt van 1rövid szakasz...de sliac felé ki lehet kerülni...
Tud valaki nekem olyan nyeregtáskát amit a 2006os hornetemre is felrakhatok...
Sajnos a kipufugó nyílt végű...
Olvastam olyan esetet ahol a kipufogó megolvasztotta a nyeregtaskat...
Megvan a hiba! Homokszerű trutyi volt a tankba ami eltömítette az ac előszűrőjét!