Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm előre is.
szia.
megnézem.
Szia
Én a komáromi Komfron Kft Honda-t ajánlanám. Nagyon sokan hordják a motorjaikat hozzájuk, olyanok is akik Komáromtól messze laknak. Én csak jót mondhatok róluk, lelkiismeretesek, maximálisan meg vagyok elégedve velük. Ha érdekel megadom a tulajdonosok mobilszámát privátban, tőlük érdeklődhetsz a részletek felől.
Üdv Tapsonyi Zoltán
Szerviz dologban nem tudok segíteni.
De kérdeznék! 165/630 R17 és 120/600 R17-es slik gumit mennyiért tudnál szerezni? Bridgstone Racing Batlax érdekelne, de a Konti Race Atak is számításba jöhet.
Kösz!
Sziasztok Hornetesek,
egy kis tanácsért jöttem.
Melyik hivatalos márkaszervizt ajánlanátok, ahol egy 2 éves garanciális motornak kellene a váltóját rendbe hozni?
It bp-en vagy a környéken.
Válaszokat, tanácsot előre is köszönöm.
Szia !Sajna nem, de mint tudjuk a kaiser und karl posta nem épp a gyorsaságáról híres. Remélem azért holnap befut!

És mindenképpen nagyon-nagyon köszönöm A sörig
megkaptad?
Hello! 98 as hornethez kéne nekem lámpa tartó konzol meg 4 index ha valaki tud segiteni irjon.
előre is köszi
üdv Molnár
Köcsi! Nem voltam netközelben két napig..ma hívlak!
A fejidomosnak más az alvázkódja szerintem...
Hmm!
Ez az alvázkód sztem csak 2005-től van! Neked PC34 vagy PC32 kell legyen az alvázkód ha a motor nem fiatalabb 2004-től! Nem cseréltek vázat a vason valamikor!?
HONDA CB 600 F/S HORNET
Baujahr: 2000-2003
Fahrgestellnr.: AB 2002 PC36
VARTA BATTERIE WARTUNGSF. CTX7L-BS/YTX7L-BS

Nekem a kottám ezt hozza hozzá szerintem az az alkatrész nincsen jó helyen...
köszönöm a válaszokat én nem tudom ezeket a jelöléseket ,alvázkód PC36 a gyártási év 2003 ez egy fejidomos modell,kerestem már hozzá dolgokat sze.tem inkább a 2002 évhez tartozik,YTX7L-BS méretű elméletileg beleférne gyakorlatban egyéb alkatrészől nem fér bele a mellékelt képen látható,YTZ7S-BS gyakorlatilag is beleférne de az jóval drágább ,amivel vásároltam 4AH kicsi hozzá
Erre az oldalra nézz fel és kérdezd meg tőlük! Én szeptemberben vettem tőlük zsír új Banner akksit 7000 Ft-ért
Grandemoto.com
2003 tól van PC36 is bocsánat, de abban is ugyan az az akku...
2003-2004 ig PC34 es alvázszámmal ez az akku volt benne:
YTX7L-BS 12V/6AH ez a Yuasa kód, ha valamirevaló akkus ennek tudni kell ebből hogy mit adjon.
hello mindenkinek 2003 cb600 Hornet S motoromhoz keresek akkumulátort ,akinek ilyen tip.mocija van magadhatná a pontos tipus kódját ,ebben kérnék segítséget
Találtam, merre vagy?
Szacsa
hetvenes 450 huszonhét 14
Köcce...írj lécci...
Nekem van egy holnap megnézem a műhelyben
Nekem tetszik, jó lett!
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek h. milyen módosítást sikerült végrehajtanom a 08-as Hornetemen.
Szerintem így sokkal dizájnosabb
Sziasztok, és persze BUÉK!
Nincs valakinek esetleg 2007 utáni darázsra fékkarja? Ha törött, az se baj... nekem csak az imbuszcsavar kell belőle...mert elhagytam vhol
Szia várjuk a képeket:-D
Bandita78:
Semmi baj! Grat hozzá és balesetmentes közlekedést stb stb hozzá! Vigyázz rá, hidd el meghálálja!:)