Szia
Én a komáromi Komfron Kft Honda-t ajánlanám. Nagyon sokan hordják a motorjaikat hozzájuk, olyanok is akik Komáromtól messze laknak. Én csak jót mondhatok róluk, lelkiismeretesek, maximálisan meg vagyok elégedve velük. Ha érdekel megadom a tulajdonosok mobilszámát privátban, tőlük érdeklődhetsz a részletek felől.
Üdv Tapsonyi Zoltán
Szerviz dologban nem tudok segíteni.
De kérdeznék! 165/630 R17 és 120/600 R17-es slik gumit mennyiért tudnál szerezni? Bridgstone Racing Batlax érdekelne, de a Konti Race Atak is számításba jöhet.
Kösz!
Sziasztok Hornetesek,
egy kis tanácsért jöttem.
Melyik hivatalos márkaszervizt ajánlanátok, ahol egy 2 éves garanciális motornak kellene a váltóját rendbe hozni?
It bp-en vagy a környéken.
Válaszokat, tanácsot előre is köszönöm.
Hmm!
Ez az alvázkód sztem csak 2005-től van! Neked PC34 vagy PC32 kell legyen az alvázkód ha a motor nem fiatalabb 2004-től! Nem cseréltek vázat a vason valamikor!?
köszönöm a válaszokat én nem tudom ezeket a jelöléseket ,alvázkód PC36 a gyártási év 2003 ez egy fejidomos modell,kerestem már hozzá dolgokat sze.tem inkább a 2002 évhez tartozik,YTX7L-BS méretű elméletileg beleférne gyakorlatban egyéb alkatrészől nem fér bele a mellékelt képen látható,YTZ7S-BS gyakorlatilag is beleférne de az jóval drágább ,amivel vásároltam 4AH kicsi hozzá
hello mindenkinek 2003 cb600 Hornet S motoromhoz keresek akkumulátort ,akinek ilyen tip.mocija van magadhatná a pontos tipus kódját ,ebben kérnék segítséget
Sziasztok, és persze BUÉK!
Nincs valakinek esetleg 2007 utáni darázsra fékkarja? Ha törött, az se baj... nekem csak az imbuszcsavar kell belőle...mert elhagytam vhol
megnézem.
Én a komáromi Komfron Kft Honda-t ajánlanám. Nagyon sokan hordják a motorjaikat hozzájuk, olyanok is akik Komáromtól messze laknak. Én csak jót mondhatok róluk, lelkiismeretesek, maximálisan meg vagyok elégedve velük. Ha érdekel megadom a tulajdonosok mobilszámát privátban, tőlük érdeklődhetsz a részletek felől.
Üdv Tapsonyi Zoltán
De kérdeznék! 165/630 R17 és 120/600 R17-es slik gumit mennyiért tudnál szerezni? Bridgstone Racing Batlax érdekelne, de a Konti Race Atak is számításba jöhet.
Kösz!
egy kis tanácsért jöttem.
Melyik hivatalos márkaszervizt ajánlanátok, ahol egy 2 éves garanciális motornak kellene a váltóját rendbe hozni?
It bp-en vagy a környéken.
Válaszokat, tanácsot előre is köszönöm.
És mindenképpen nagyon-nagyon köszönöm A sörig
előre is köszi
üdv Molnár
Ez az alvázkód sztem csak 2005-től van! Neked PC34 vagy PC32 kell legyen az alvázkód ha a motor nem fiatalabb 2004-től! Nem cseréltek vázat a vason valamikor!?
Baujahr: 2000-2003
Fahrgestellnr.: AB 2002 PC36
VARTA BATTERIE WARTUNGSF. CTX7L-BS/YTX7L-BS
Nekem a kottám ezt hozza hozzá szerintem az az alkatrész nincsen jó helyen...
Grandemoto.com
YTX7L-BS 12V/6AH ez a Yuasa kód, ha valamirevaló akkus ennek tudni kell ebből hogy mit adjon.
Szacsa
hetvenes 450 huszonhét 14
Gondoltam megosztom veletek h. milyen módosítást sikerült végrehajtanom a 08-as Hornetemen.
Szerintem így sokkal dizájnosabb
Nincs valakinek esetleg 2007 utáni darázsra fékkarja? Ha törött, az se baj... nekem csak az imbuszcsavar kell belőle...mert elhagytam vhol
Semmi baj! Grat hozzá és balesetmentes közlekedést stb stb hozzá! Vigyázz rá, hidd el meghálálja!:)