Hát igen eléggé elüt, de se baj szépen apránként azt is kicserélem majd egy kicsit kékebbre .Amúgy igen, az a csésze nélküli helyzetjelző megy az enyémbe is.
Én az elektronikát könnyen megoldottam, mert slim trafósat vettem ami kb fele akkora mint egy cigis doboz és felraktam az első villa belsö felére .Picit látszik de csak akkor lehet észre venni ha vki tüzetesebben megnézi.
:-) én sem hallgattam a hid forgalmazóra, hogy vegyek hozzá ledes helyzetjelzőket, bánom is. Monnnyuk az enyémtől kevésbé üt el, mert a fehérhez közelebb eső hid-t vettem, nem kékes, de azért látszik nagyon.
Milyen izzó a helyzetjelző ? van fém csészéje vagy nincs ? Elvileg annak kellene lenni, aminek nincs fém csészéje.
Én a meghajtó elektronikával megkínlódtam, mire jól elhelyeztem, most a hűtése is jó és nem nyomja sehol.
Hát először leszedtem a "műszerfalat".Ha jól emlékszem 5 db csavart kell hozzá kivenni a fejidomból hogy lejöjjön.Nem egy bonyolult dolog, adja magát a dolog .Ezután szédszedtem a műszerfalat, ami addig nem is volt bonyolult amíg el nem jutottam a fordulatszámérő mutatójáig.Itt rekedtem meg egy kicsit mert nem akartam megszakítani vagy ilyesmi.De rájöttem hogy úgy lehet szétszedni hogy ovatosan elfordítom a forgásával ellentétes irányba.Miután már körbe tudtam fogatni, szépen ki tudtam húzni a motorjából .
Összesen 14 db ledet kell kicserélni benne, plussz a mutatónak van külön 2 db amit én nem cseréltem ki.Szerintem azt nem is érdemes mert úgy is pirosra van festve!Max 500 Forintos téma az egész ha van egy kis műszaki érzéked és tudsz forrasztani.
Hát kb ennyi.Ha még lenne bármi kérdésed szívesen segítek!
Hello!
Ma sikersen beszereltem a xenont a motoromba.A halogén izzó fénye ezek után szinte csak gyertyafény
A sárga fény a képen a reflektor fénye Ég és föld a kettő
Hali
Szted miért nem ír senki? Nincs mit! Ez van! Tökéletes! Bandit? Sztem gyenge, idegbeteg és nincs olyan kezes mint a Hornet! Én is megválok az enyémtől ha hazaérek de lesz másik és az is Hornet lesz!
Ez az én véleményem de sztem a többiek is így vannak vele!
Na cső!
Sziasztok. Meg mindig varom a hornet-rol a velemenyeiteket! Kaptam egy hornettet egesz jo arba: 2100 euro, beiratva meg minden papirja rendben van. 1999 es modell 19000km. Varok vallaszokat.. es velemenyeket
Szia nekem Prop-Tech van. Semmi gondom vele, igaz közúti használatban csak optikai szerepe van, de ha pályázni szeretnél ott azért jól jön. Kb 18 000Ft volt szereléssel együtt. Hátrányként annyit említenék ha rásüt a nap nem nagyon lehet kiolvasni a számokat. De ez megszokás kérdése, mondom inkább csak optikai "tuning" én rá sem nézek csak elvétve meg ha eszembe jut hogy ez is van rajta:-D
Sziasztok! meg uj vagyok itt a forumon... Nemreg adtam el a Suzuki GS 500 -omat. Hat oreg is volt...meg vagytam valami ujra... de jol ment... Kineztem magamnak egy gyonyoru Hornet 600-ast, 1999 es modell, 19000 km-rel. Azt szeretnem kerni toletek, hogy irjatok jot, rosszat, fogyasztast, oldaltaskaval milyen jarni vele, mindent amit tudtok. Sokan mondtak, hogy talan egy Bandit 600 jobb lenne... Oszinten nem tudom, nekem sokkal sportosabbnak tunik a hornet... de nem csak ez szamit... Varom a valaszaitokat ... Elore is Kossz
ohóó.. én is pont ezért akartam ideírni
2006 ig találtam ezer szervízkönyvet onnantól csak külföldi fizetős oldalak voltak. valaki tudja esetleg honnan lehetne beszerezni?
de az is segitség lenne ha elmondaná vki hogy lehet leszedni a "farokidomot". az ülés alatt fogja egy csavar meg a kapaszkodónál.. onnan a lámpa felé haladva csak kis pántok amiket kiakasztottam.. a legvégén viszont mintha lenne egy csavar.. de nem tudom ott a lámpa környékét szétbontani.. ennyire vak vagyok vagy vmi okosság kéne?
Szia sp1szacsa
Somogyi Gábor készítette http://somotokarpit.hu/
Ott minden infórmációt megtalálsz. Nyugottan hívhatod, nagyon korrekt és lelkiismeretes, a munkája pedig kiváló, az árról meg annyit hogy szerintem nem drága én többre számítottam, ne haragudj ha nem írom le mennyi volt.
ÜDV, új vagyok itt, csak most leletem rá(tok:-).
Nektek nincs véletlenül service manual-otok 2007/600-ashoz ? Nem találom sehol, pedíg már nagyon sokat túrtam a netet utána. Ezért fizetnék is, de nem találok.
Kösz,
Csáó, nekem is ilyen gépem van, csak szürkébe....simán belemegy a nagyobb aksi is, csak ki kell szedni a műanyag aksitartó alján lévő szivacsot...és aksibetételnél játszani kell egy picit, hogy beférjen.
Nekem már pikk-pakk megy az aksi ki-be szerelése :):)
De a történethez hozzá tartozik, hogy a kisebb aksinak picit nagyobb a teljesítménye. De nekem 2 éve nincs gondom a nagyobbal sem...picc-pöccre indúl tőle a gép, még most -5fokba is 1hó állás után!:)
Jó a xenonod! A darazsas matricád hol készült, nagyon szép?