Szia Andi.
Érdeklődnék hogy 600-as hornethez való első villád meg fényszóród van-e.Vagy valami másik villa ami jó bele
Mondjuk a 929-es fordítot villa jó bele?
Sziasztok Hornet tarsaim .Eladnam a kepen lathato shox protektoros dzsekimet es nadragom,meretvaltas miatt. .abszolut serulesmentes es valoban keveset hasznaltam.surgos lenne ugyhogy az ar lefaraghato ha valakit erdekel ?......
Sziasztok!
2005/06-os Hornetre eladó egy DePretto Aluextreme sportlábtartó (45.000 Ft) és egy DePretto Strike sportkormány szett (35.000 Ft)
A kettő együtt 70.000.
Mindkettő sértetlen állapotú, fekete/ezüst színű.
Sziasztok! Esetleg, ha vkit érdekel, lenne egy eladó hátsó rugóstagvédő idomom (gy.k. sárvédő ), K7 utáni darázsra. Színre van fújva, feketére egyébként. Abszolúte új, karcmentes. Ja, és van 2 eredeti Hornet tükröm is..hátha
Sziasztok Hornetosok!
A kedvesem Hornetje eladó sorba került (új lesz helyette), gondoltam Ti vagytok a legautentikusabbak a témában.
Így ha közületek (v. ismeretségi körötökből) valakit érdekelne, akkor keressetek a megadott számon.
Hirdetés itt: http://www.kepesmotor.hu/honda...
(Az ültetés miatt hölgyeknek v. alacsonyabb érdeklődőknek kifejezetten ideális.)
ÜdV: Korny
Gyári, Alumínium jah.
Ezt a nyomáspróbát jó, h írtad, ezt nem ismertem, nem volt még ilyennel dolgom.
Valószínű ez lesz a sorsa...AWI hegesztés, aztán azzal elvileg jónak kell legyen.
Köszi a segítségeket!
Ha alu akkor AWI-val szerintem meg lehet heheszteni.
Ha a lamellán van a lyuk és nem lehet hegeszteni akkor leszokták
kötni azt a sort (levakolják). Hűtősök , klímások tudják a technológiát!
Először nyomáspróbázd le és akkor előtűnik a lyuk holléte! Ha ezt így akartad akkor nem szóltam semmit! Amúgy a gyári hűtő ha az van rajtra akkor alumínium.Ez tuti!
Hali!
kardosjani-nak:
Köszi szépen a lehetőséget, de nekem most az a 100k az rengeteg sok, szóval ez a megoldás kilőve.Egyébként nem is gondoltam, h ilyen árak vannak hűtőtéren
kisGabó, arra gondolsz, h meg kéne forrasztani mi?
mert én igen csak arra hajlok
Aluméénium amúgy, meg ahogy elnéztem, volt 1 helyen forrasztva már, a lyuk helyét és mivoltát még nem mértem fel, ami hát ugye több okból, és több helyen is problémát tud okozni... ,
de ez lesz a következő lépés.
Köszi a válaszokat!
Figyelmetlen vagyok, első lámpa is van a 2001-hez
Nálunk van, ezek szerint rossz helyen kerested
Egy elérhetőség?
Üdv: Andi
2001-esbe kellene a villa.
Mennyibe lenne a gyári meg ha van akkor a 929-esé
Évjáratot nem írtál, de van első villánk, fényszóró nincs. A 929-est bele lehet rakni, azt hogy hogyan, az már egy új fejezet
Érdeklődnék hogy 600-as hornethez való első villád meg fényszóród van-e.Vagy valami másik villa ami jó bele
Mondjuk a 929-es fordítot villa jó bele?
Előre is kösz
2005/06-os Hornetre eladó egy DePretto Aluextreme sportlábtartó (45.000 Ft) és egy DePretto Strike sportkormány szett (35.000 Ft)
A kettő együtt 70.000.
Mindkettő sértetlen állapotú, fekete/ezüst színű.
Nincs valakinek 2005 6. havi Hornetre bal első lábttartó, hátsó fékpedál, első fékkar! KELLENE!
Köszi
Eladó Hornet 600 2008-as kifogástalanúl működő blokk.
A kedvesem Hornetje eladó sorba került (új lesz helyette), gondoltam Ti vagytok a legautentikusabbak a témában.
Így ha közületek (v. ismeretségi körötökből) valakit érdekelne, akkor keressetek a megadott számon.
Hirdetés itt:
http://www.kepesmotor.hu/honda...
(Az ültetés miatt hölgyeknek v. alacsonyabb érdeklődőknek kifejezetten ideális.)
ÜdV: Korny
Ezt a nyomáspróbát jó, h írtad, ezt nem ismertem, nem volt még ilyennel dolgom.
Valószínű ez lesz a sorsa...AWI hegesztés, aztán azzal elvileg jónak kell legyen.
Köszi a segítségeket!
Ha a lamellán van a lyuk és nem lehet hegeszteni akkor leszokták
kötni azt a sort (levakolják). Hűtősök , klímások tudják a technológiát!
kardosjani-nak:
Köszi szépen a lehetőséget, de nekem most az a 100k az rengeteg sok, szóval ez a megoldás kilőve.Egyébként nem is gondoltam, h ilyen árak vannak hűtőtéren
kisGabó, arra gondolsz, h meg kéne forrasztani mi?
mert én igen csak arra hajlok
Aluméénium amúgy, meg ahogy elnéztem, volt 1 helyen forrasztva már, a lyuk helyét és mivoltát még nem mértem fel, ami hát ugye több okból, és több helyen is problémát tud okozni... ,
de ez lesz a következő lépés.
Köszi a válaszokat!
Tud-e valaki 2005 6. havi hornethez jobb első lábtartót, hátsó fékpedált ill. első fékkart ajánlani vagy szerezni!
Köszi