Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mivan 'darazsak'? Mindenki alszik?
Szia!
Figyelmetlen vagyok, első lámpa is van a 2001-hez
Szia!
Nálunk van, ezek szerint rossz helyen kerested
Egy elérhetőség?

Üdv: Andi
Upsz ja meg hűtő is érdekelne
Szia.
2001-esbe kellene a villa.
Mennyibe lenne a gyári meg ha van akkor a 929-esé
Szia!
Évjáratot nem írtál, de van első villánk, fényszóró nincs. A 929-est bele lehet rakni, azt hogy hogyan, az már egy új fejezet
Szia Andi.
Érdeklődnék hogy 600-as hornethez való első villád meg fényszóród van-e.Vagy valami másik villa ami jó bele
Mondjuk a 929-es fordítot villa jó bele?
Ja jó ez a jakettttt! Nekem pont ugyan ez van!
Sziasztok nem tud valaki 2002-es 600-as hornet hasidomot olcsóba? köszi!
hy, más típusu villák is jók a 2003 hornethez? pl. 2002? vagy 900 hornet? Ilyesmikre gondolok!
Előre is kösz
sziaszto, első villákat 2003 hornethez tud valaki? én nem nagyon találtam. Csak gondoltam megkérdezem hátha tud valaki valami okosat. Köszi előre is
Sziasztok Hornet tarsaim .Eladnam a kepen lathato shox protektoros dzsekimet es nadragom,meretvaltas miatt. .abszolut serulesmentes es valoban keveset hasznaltam.surgos lenne ugyhogy az ar lefaraghato ha valakit erdekel ?......
Egy szépállapotú 2004 Majesty 400 ast cserélnék törött Hornetre 2007 utánira!
Sziasztok!
2005/06-os Hornetre eladó egy DePretto Aluextreme sportlábtartó (45.000 Ft) és egy DePretto Strike sportkormány szett (35.000 Ft)
A kettő együtt 70.000.
Mindkettő sértetlen állapotú, fekete/ezüst színű.
halihohó..csávó..merre vagy?
Hali!
Nincs valakinek 2005 6. havi Hornetre bal első lábttartó, hátsó fékpedál, első fékkar! KELLENE!
Köszi
Sziasztok!
Eladó Hornet 600 2008-as kifogástalanúl működő blokk.
Sziasztok! Esetleg, ha vkit érdekel, lenne egy eladó hátsó rugóstagvédő idomom (gy.k. sárvédő ), K7 utáni darázsra. Színre van fújva, feketére egyébként. Abszolúte új, karcmentes. Ja, és van 2 eredeti Hornet tükröm is..hátha
Sziasztok Hornetosok!
A kedvesem Hornetje eladó sorba került (új lesz helyette), gondoltam Ti vagytok a legautentikusabbak a témában.
Így ha közületek (v. ismeretségi körötökből) valakit érdekelne, akkor keressetek a megadott számon.
Hirdetés itt:
http://www.kepesmotor.hu/honda...
(Az ültetés miatt hölgyeknek v. alacsonyabb érdeklődőknek kifejezetten ideális.)
ÜdV: Korny
Gyári, Alumínium jah.
Ezt a nyomáspróbát jó, h írtad, ezt nem ismertem, nem volt még ilyennel dolgom.
Valószínű ez lesz a sorsa...AWI hegesztés, aztán azzal elvileg jónak kell legyen.
Köszi a segítségeket!
Ha alu akkor AWI-val szerintem meg lehet heheszteni.
Ha a lamellán van a lyuk és nem lehet hegeszteni akkor leszokták
kötni azt a sort (levakolják). Hűtősök , klímások tudják a technológiát!
Először nyomáspróbázd le és akkor előtűnik a lyuk holléte! Ha ezt így akartad akkor nem szóltam semmit! Amúgy a gyári hűtő ha az van rajtra akkor alumínium.Ez tuti!
Hali!
kardosjani-nak:
Köszi szépen a lehetőséget, de nekem most az a 100k az rengeteg sok, szóval ez a megoldás kilőve.Egyébként nem is gondoltam, h ilyen árak vannak hűtőtéren
kisGabó, arra gondolsz, h meg kéne forrasztani mi?
mert én igen csak arra hajlok
Aluméénium amúgy, meg ahogy elnéztem, volt 1 helyen forrasztva már, a lyuk helyét és mivoltát még nem mértem fel, ami hát ugye több okból, és több helyen is problémát tud okozni... ,
de ez lesz a következő lépés.
Köszi a válaszokat!
Kérdés mindenkihez:
Tud-e valaki 2005 6. havi hornethez jobb első lábtartót, hátsó fékpedált ill. első fékkart ajánlani vagy szerezni!
Köszi
Köszönöm!