A jobb lábfejem beleakadt valamibe és ott volt egy 1cm mély szúrás aztán röntgenen találtak benn vmit azt szétdarabolták a lábfejem.
A bal lábam szárán 15*25 cm mély lehorzsolódás meg a térdemen is mélyen lehorzsolódott. Jah meg zúzódások.
De ezek meggyógyulnak, sajnos a motor nem.
thx a részvétet
Portnoy, nem értek a lovakhoz..én technikai kérdésekben Hondabubust szoktam zargatni a hhk kluban..Ő szerelő...vtn-t még nem fóliáztam, csak fogok télen...és ha vihetnék vkit a Plútóra akkor vmi lúvnyát vinnék és nem téged, ugye megérted?
Helló!
Basszus ez gáz, gondolom nem vagy feltétlenül boldog. Szerintem hívd fel a legközelebbi Honda szervízt, és kapásból meg fogják Neked mondani, minek, hol a vége. Bediktálod a vázszámot, ami a forgalmiban található, és abszolúte korrekt, naprakész összeget kapsz. És fel a fejjel .
Helló!
1 hete vettem a motorom Honda Hornet '07 minap motorozgattam és hirtelen kihajtott a kereszteződésből elém egy kocsi és beledurrantam.
Szeretném kérdezni hogy tudna-e nekem valaki segíteni hogy egy első teleszkóp, abs-es féktárcsa mennyibe kerül mert ha jön a kárszakértő akkor nehogy azt mondja hogy "2000-Ft :D" hanem akkor tudjak neki mondani valam
Dekolóresz Gomez Akkor, ha netán megkapnád a vízumot mondjuk a Tatuinra, vagy a Plutóra, akor szólj lécci...szívesen Veled tartanék, egyedül meg nehezemre esik elindulni motorral olyan messze. Meg azt is áruld már el nekem, hogy azt a vtn izét milyen lakkal fújtad le, mert a normál spray sztem nem eléggé strapbíró azért. Na meg persze a CBR600 RR fék és kuplungkar szted miért nem jó a K7 Hornetre?
Ok...akkor azt mondd meg nekem, hogy a CBR600RR kuplung, ill fékkar jó e a K7 Hornetre Mer feleannyiba kerül...csakazé...
A p.nára visszatérve meg...basszus...nem tudom, hogy mitől keszegszagú a kezem állandóan
Jahh..télleg hüjje vok..nem tvn-t kellett volna keresnem. Asszem a karbonmintást én is betesztelem. . Remélem deknit is lehet vele bevonni. Láttam olyan fotót, ahol egy Suzuki dekni volt bevonva a cuccal. Cak a hőállósággal kapcsolatosan vannak kételyeim
De most már tudom miért vagyok 2x elvált
lehet rossz "barátot" használsz? ..nekem az első 20 találat kb. csak erről szól a magyar oldalak közül ...te, lehet elhanyagolod az asszonyt és feszült vagy? ....túl sokat foglalkozol azzal a vassal....
Helló...Segítenél nekem abban, hogy megtudja mi ez a fólia, és honnét lehet beszerezni? Valamint milyen választékban? Lassan többet költök motorra, mint nőre...ez most gáz? Az én koromban?
A bal lábam szárán 15*25 cm mély lehorzsolódás meg a térdemen is mélyen lehorzsolódott. Jah meg zúzódások.
De ezek meggyógyulnak, sajnos a motor nem.
thx a részvétet
Portnoy, nem értek a lovakhoz..én technikai kérdésekben Hondabubust szoktam zargatni a hhk kluban..Ő szerelő...vtn-t még nem fóliáztam, csak fogok télen...és ha vihetnék vkit a Plútóra akkor vmi lúvnyát vinnék és nem téged, ugye megérted?
Jobbulást a lelkednek!
Basszus ez gáz, gondolom nem vagy feltétlenül boldog. Szerintem hívd fel a legközelebbi Honda szervízt, és kapásból meg fogják Neked mondani, minek, hol a vége. Bediktálod a vázszámot, ami a forgalmiban található, és abszolúte korrekt, naprakész összeget kapsz. És fel a fejjel .
1 hete vettem a motorom Honda Hornet '07 minap motorozgattam és hirtelen kihajtott a kereszteződésből elém egy kocsi és beledurrantam.
Szeretném kérdezni hogy tudna-e nekem valaki segíteni hogy egy első teleszkóp, abs-es féktárcsa mennyibe kerül mert ha jön a kárszakértő akkor nehogy azt mondja hogy "2000-Ft :D" hanem akkor tudjak neki mondani valam
LOUIS 80 euróért árulja
Lézervágón meg 3 perc volt.
A p.nára visszatérve meg...basszus...nem tudom, hogy mitől keszegszagú a kezem állandóan
De most már tudom miért vagyok 2x elvált
kösz...majd jelentkezem...
Portnoy,
gugli a barátod....beütöd Vtn és már ott is virítanak az oldalak..
http://www.wtd.hu