Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Volosi Attilának hívják,emailt nem tudok, telefonszáma pedig:30-5656764
Megkeresném a barátod, ha nem gáz retaeht@gmail az elérhetőségem...ot folytathatnánk
Köszönöm
kérdezz nyugodtan szívesen válaszolok! Egyik barátom csinálta ő motorokat fest meg idomokat heggeszt! 38000 Ft volt úgy hogy festette a felniket, telibe a tankot+ a két Honda matrica+ a javítás a tankon mert sérülve volt, + a hátsó idom telibe az is + annak a javítása!Meg a lakkozás természetesen! Nincs rá panaszom mert nem jött még le sehol a festék és a lakk se! Profin meg van csinálva!
Köszi! A szinterezés olcsóbb (én legalábbis kérdeztem profi festőt, és szinterezőt is), igaz, hogy a szinterezett arany valóban nem jó. Megkérdezhetném még, hogy hol csináltattad, és mennyiért? Nekem a szinterezésre metál bordó színben 10 ropit mondtak lakkozva, tokkal vonóval. Továbbá elárulnád még, hogy mennyire bírja a fasték a macerát?kavicsok, lánctisztító...stb:)))
Köszi...ígérem többet nem kérdezek
Hali
Festve vannak. Nekem azt mondták a szinterezés ku..va drága, és nincs ilyen szép arany szine se! A képen egyébként tiszta poros a felni, nem is adja vissza sehogy az igazi szinét, ráadásul van benne egy kis csillámpor is!
havertól kaptam freebe...kösz...
Szia Jani!
Valóban szép a motorod. Érdekelne, hogy a kerekek festve, vagy szinterezve vannak-e? Köszönettel!
Jut eszembe mennyit adsz egy gyári kormányért? Hibátlan!
szia Jani,

szép a design..fasza a fekete-arany kombó a vason...

nekem kolbászzsírom van, de érdekel feketében is..max átfestetem...dobj egy árat légyszíves nekem ide---
molnar.istvan@cardo.hu
köszönöm, várom..
Eladó a képen látható gyári olajdekni+tömítés

Ár: 20.000.-Ft

Érdeklődhetsz az alábbi címen: racingbazar@freemail.hu
Hol van luk azon a hűtőn?
Milyen anyag? Alumínium, vagy réz?
Köszi
Majd meglátod a dolgot, de úgy is híredetni fogom a képesmotoron is!
nagyon szép a motorod, jó is lenne nekem, csak egy gond van, Harmatinál néztem ki egy Hornetet ahol beszámítanák a mostani motoromat 700e Ftért, máshol nem nagyon kapnék érte hirtelen ennyit, lehet, hogy a motort Ő is drágábban adja picivel mint amennyit ér de hát ott van a beszámítás.
Hali
Nekem eladó lesz a Hornet! 2005 6. havi fekete, 13890km van benne, külföldről hoztam be, de már magyar papírjai vannak! Egy szezont motoroztam vele (az ideit), csak típust váltok azért adom el!
Hali
Az ebay-ről lehet tudok rendelni, mert nekem is kell egy hűtő! Olyan 95000Ft körül van de zsír új! Kb. 3 hét múlva leszek otthon akkor rendelem én is! Nem drága sztem,mert a szalonba 160000Ft! Kérdeztem csak onnan tudom!
Hali
Nekem van hasidomom fekete színben, most festettük le de nem raktam fel, ragasztószalaggal oda van fogatva a kép miatt! Ha érdekel megbeszéljük!
aha...hát nem tudom. lehet kipróbálom, ha már nagyon nem lesz jó, de amíg csak így hidegben folydogál, addig lehet inkább nem csinálok neki semmit.Ha meg autónál jó, akkor motornál is jónak kell legyen.Bár ezek a lerakódások nem pár hónap alatt keletkeznek.
Nemtom...
motorhoz passzolom a kérdést..de autónál nállam bevált..tudom autó, nem motor...
Nem, nem próbáltam, mert nem tesz olyan jót a motor hűtésének...
Lerakódik a hűtővíz útjánál és ez nem fasza.De ha neked, vagy valakinek van más tapasztalata szívesen várom, mert én ezt csak hallottam, meg így gondolom, ezért akartam új hűtőt, csak hát nem csillagászati összegben.
hasidomot keresek(2005 600-asra)..még mindig..nem tud vki vhol vmit?
gondolom próbálkoztál már vmi "hűtőtömítő" folyadákkal..már ha tényleg olyan kicsi az a lyuk...
Hali!
Köszi a választ.Akkor sajnos jól sejtettem a dolgot.Abból indultam ki, h ha törik a motor, akkor ugye a hűtő is törik...általában, és ezért nem biztos, h találok.Én még nagyon nem álltam neki keresgélni, de ezek szerint nem is érdemes...Úgy,hogy marad minden, ahogy van, nyáron úgy sem csöpög a melegben Télen meg nincs használva
köszönöm a választ
Hali
Bontott hűtőt ne nagyon keress itthon mert nincs! Én már csak tudom, mert fél évig kerestem és csak csináltatni tudtam rézből!
Ha van akkor az sérült és az eget veri az ára még úgy is! Nekem ez a tapasztalatom!
Nem rosszindulatból mondom de én így jártam!
Nyom191!
2005 juniustól kiadott Horneteken van digitális óra, tehát ekkor változott a Hornet