Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Tudtok e segíteni 98 as Honda cb600f Hornet- hez kéne nekem első lámpa. Ha valaki tud valamit hol lehetne érdeklődni vagy van neki. Segítséget előre is köszönöm.
üdv industries
Gomez
Ha megveszed a csomagot szólj nyugodtan, szívesen megmutatom hogyan kell, és milyen +dolgok kellenek a kezdéshez, ha rájössz a technikára nagyon jó és szép dolgokat össze lehet hozni. sok sikert a vasról dobhatnál fel képeket
Jola,
Köszönöm szépen, ha kibírom addig jelentkezem...nagyon tetszik az a narancs-cseppes forma.. nálam a pincében meleg van, sztem veszek egy start csomagot és kipróbálom a tél folyamán én is....lesz mivel szórakozni-pimpelgetni a vasat
Szia Gomez

Ha egy kicsit előbb szólsz, szívesen megcsinálnáltam volna neked a fóliázást, igaz nekem csak két mintám van karbon és ez az esőcsepp minta, de már túl hideg van a fóliázáshoz, és elég steril műhely kell hozzá. Az én ponyvagarázsomban már túl hideg van, de ha kora tavasszal neked jó szívesen megcsinálom max 2nap (igaz ez alkatrésztől is függ) pénzt meg nem kérek érte mert csak hobbi szinten csinálom.
üdv Jola
már meg is van a terv az űlésre...már csak el kell neki küldjem az űlést csinálni..

te Jola,

nagyon zsír az a vtn fólia a vason....mint olvastam, maradt neked belőle és ráadásul te is raktad fel....nem fóliáznál nekem le pár dolgot a vason?...meg fizetném anyagot+munkát stb...most menjek Sopronba, mert ott csinálják legközelebb...amúgy győri vok..nem messze tőled...
Sziasztok.ELADÓ lett a kis gépem.98-as600as hornet.35ezer km.Új lánc(DID.)uj elsőgumi,rendszeresen karbantartott friss műszakival,sport dob,széles kormény,polírozott felnik,lengőkar,stb.kis szépség hibával.
Felnyomok egy pár képet ha valakit érdekel keressen meg.
Irányár:670000HUF
Hegeszteni vagy magnézium vagy pedig aluminíum pálcával kell, ez az anyag összetételétől függ.Elő kell melegíteni hegesztés előtt és lassan szabad lehűteni.ezt az anyagvizsgálók mondták a cégben.Csak akkor tudnának 100 százalékosat mondani ha tudnák milyen alu ötvözetből van.Vagyis vagy sikerül vagy nem.
De a probléma megoldódott mert szereztem egyet pár forintért szinte.
Köszi a segítséget mindenkinek.
Azért döntöttem a csere mellett mert már a menet is újra volt vágva és hát ha van eredeti,olyan ami még nem volt piszkálva akkor inkább azt rakom fel.
Meg lehet hegeszteni, jó is tud lenni de olyan soha nem lesz mint az eredeti. Én ha tehetném AWI-val hegesztetném, hozaganyagot illetőleg a szakiknak mindig vannak ötleteik. Varrat mellet biztos gyengül az anyag, de a rezonanciát leszámítva nincs különös igénybevételnek kitéve. Ami még gond lehet, hogy az alumínium valószínüleg "áttázott" olajjal és ez nehezítheti a hegesztést.
Lehet ragasztani is, a pályagépemen a jobbos dekni lett ragasztva 1éve, teljesen oké.(persze az esztétika nem számít)
Én a javítást választanám, de holnap hívlak aztán eldöntöd.
sziasztok, megválnék törött hornetemtől. Az ár 500.000Ft akit érdekel annak küldök róla képet. Ide lehet írni: denyboygod@gmail.com
2004-es 16 000km-rel, jobb villa sérült, a tank horpadt és sérült, a farok idom karcos, a kipu is karcos, generátor fedél, olaj dekli,komplett lámpa, index, kormány, fékkar, kuplung állítócsavar,lámpatartó konzolok. Az ár irányár. Köszi. Mindenkinek jó utat. Irigylek minden hornetes tulajt akinek tuti minden. Csak ésszel. Sziasztok
A hegesztés tökéletes megoldás a problémádra! Egy olajteknőnek semmilyen extrém terhelést nem kell elviselnie, hacsak oda nem vered valahová, akkor meg úgyis mindegy.
háát...elvileg nem,ha jól csinálják,
gyakorlatilag viszont meg van rá az esély, hogy előfordul.
KisGabó akkor zörögj rám majd.Köszi
Meg a hegesztésnek megvan az a "jó" tulajdonsága hogy meghegeszted és utána mellette reped el.
Végülis egy próbát megér.Az a baj hogy nem tudom milyen ötvözetű alumíniumból van és ezért nem biztos a hegesztés.Valószínűleg megpróbálkozunk a hegesztéssel mert végülis nem vesztek vele semmit.
Értem.Te tudod.
De amúgy a hegesztés legalább olyan, vagy akár jobb szilárdságtani tulajdonságokkal rendelkezik, mint maga az anyag.
Szóval, ha jól csinálják, tehát hozzá értő emberke /márpedig ha ilyen helyen dolgozol, akkor ott hozzáértő emberkének kell lenni/ akkor biztosan megfelel a hegesztés is.
No de mind 1, amúgy értem azt is amit te mondasz...
Az én blokkom is PC25E-s.Érdekelne a dolog mindenképpen.
Hívj fel vagy dobj egy sms-t és rádcsörgök.
Itt a számom: 0670/500-02-27
Köszi előre is.
Olyan cégnél dolgozok ahol nem lenne téma a hegesztés de nem bízom benne annyira.
Én is meghegesztetném, persze attól függ hol van a repedés.
Nekem van egy letámasztott PC25E-s blokkom, ha gondolod nézzük össze és boltoljuk meg.
Hali!
Csak egy ötlet, de sztem meg is hegesztethetnéd.
Valószínű így jönnél ki a legolcsóbban...
Üdv!
Nem tudjátok esetleg honnét lehetne beszerezni 600.as 2004 évjáratú hornethez olajteknőt.Az enyémen van egy hajszálrepedés és szivárog az olaj.Be lett kenve tömítőanyaggal de ez nem megoldás szerinte úgyhogy ki akarom cserélni.
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.Ja és arról sincs fogalmam hogy mennyibe kerülhet.A bontott bőven jó lenne nekem mert gondol az új olajteknőnek az ára vetekszik a gyémántéval
köszönöm nagyon..akartam is kérni...
Szia Gomez

Igen Somogyi Gábornak hívják, ha érdekel megadom az elérhetőségét, amúgy van honlapja http://www.somotokarpit.atw.hu...
zsír nagyon ...rögtön beleszerettem én is...

az a srác csinálta akit Portnoy is írt?..Somogyi Gabi?..ha nem , akkor ki?
Köszi, nem is ismertem ezen részét! Vagány az ülés!
Angliában vette
Rákattintasz az illető nevére (jola) Bal oldalon cimkék oszlopban, fotógaléria címszó alatt megtalálod. Mákos vagy Hogy nekem miért nincsenek ilyen haverjaim... És Ő hol vette amúgy?