Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Hornet vásárlását tervezgetem tavaszra és egy olyan kérdésem lenne, hogy ahogy néztem a neten az eladókat (2005-2006) van közöttük digitális és sima analóg km/h-s müszerfalas. Mitől függ, hogy melyiken mi van?
Hát ez komoly házifeladat lesz azt hiszem
Sziasztok! szeretnék venni egy PAPIROK NÉLKÜLI jó állapotu 2008 cb600f hornetet! Lehetőleg minnél olcsobban, akár blokk nélkül is. MINDEN MEGOLDÁS ÉRDEKEL
merre vagy, csávó?...
Új Givi termékek a legkedvezőbb áron!

Ha szükséged lenne valamire vagy csak érdeklődnél keress bátran! Mindenben állok rendelkezésedre és 24 órán belül válaszolok!

Érd: givishop@gmail.com
Hali mindenkinek!
Segítsetek nekem mert kellene egy műszerfal a 600-s darazsamhoz!
2005 6. havi
Köszi
Eladó olajdekni!

CB900F-hez gyári olajdekni és tömítés eladó.
Irányár 25.000-Ft

érdeklődni lehet: racingbazar@freemail.hu
holnap küldök képet róla...6 rugóért elviheted...én többet fizettem érte, de nem tudom használni sajnos.
lehet érdekel..enyém már kicsit hajlott-kopott..2005-re jó gondolom...dobj egy pár képet róla , légyszíves..ár megjelöléssel...
--- molnar.istvan@cardo.hu
Helloak! Lennek egy pár eladó fék-kuplung karom Hornetre 2007-es évjáratig. Brutál jól néz ki, halálfejes,tükörpolír custom verzió. Magamnak vettem, de a köcsög paraszt az ebay-n elfelejtette tudatni, hogy csak 2006-os évjáratig jó. Áron alul adom, egy alap kar áráért, ami 6 rugó körül van.
Szerintem jó! Astra "G" gyári fagyálló rózsaszín (long life) Alubarát az én gépemben is az van.
Sziasztok!
Pár napja hálistennek elkapta vmi nagy szarvasbogár a hűtőmet,vagy nem tudom...kilyukadt...csöpög kicsit.
Nem tudtok vmi hűtőt olcsón? bontottan, vagy valahogyan, csak olcsón
Ja meg, hogy a hűtőfolyadék mind1 mi megy bele,nem? csak hűtőfolyadék legyen... pl G ASTRA ?
ment a mail...
Mél ment.
Nem mondom hogy tárgytalan csak nem tudom hogyan lehetne rögzíteni.
Valamikor jövő héten megnézzük.
sinkohornet@freemail.hu
Most akkor a 2007 project tárgytalan?
Kicsit bogaras:)
A tükrösített az hasonlít a krómra,de csak hasonlít.A másikat meg lehet polírozni.De ehez bőven elég a sima rozsdamentes is, azt lehet polírozni is.
Helló! Adhatnál egy mélcímet. Mivel Szhelyi vagyok, ez könnyedén megoldható. Már persze csak, ha ez nem probléma Neked.
gondolom ugyan erről beszélünk..csak ez " Frazer"-es

már csak a saválló sima vagy fényes lemezt kellene tisztába tenni..
szia..kösz a választ..

sajna, nem értek a lovakhoz.. ..milyen a tükrösített?..olyan mintha krómozott lenne? és akkor milyen a "sima" ..lehet vmi képet feldobni..ha nem is a hornet feliratról, csak legalább a lemezről magáról..kössssz....

2004 és a2005 sztem is ugyanaz...2-2 csavarral lehet oldalt rögzíteni sztem a lemezt...

8k?...és ez melyik ára? tükör v. sima? ...dobj képeket és megbeszéljük...
Ja és milyen anyagból kell?Van tükrösített saválló lemez és van sima matt.Nekem sima matt van mert ott ugyis kapja a vizet,bogarakat meg ilyen hasonló jóságokat:) ugyhogy szerintem oda felesleges a tükrösített.De ez csak az én véleményem.
A 2007-esnek nem tudom milyen a hűtője.Vagyis meg kellene ezért mérni,megnézni hová lehet rögzíteni ilyesmi.
Bocs el voltam utazva.
2005-nek ha jó tudom ugyanaz a hűtője mint a 2004-nek (csak a méretek miatt.)
Holnap dobok neked egy képet ide.
aztán megegyezünk és küldöm.
8E körül reális lenne?
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlen Deauville első telójába pontosan mennyi olaj kell, és ha esetleg megegyezik a Hornetéval a teló akkor is tudtok segíteni. Előre is köszönöm!