Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, hát lehet hogy érdekel
Ami viszont tutti érdekel az a főfékhenger jobb oldalt,ami egybe van építve a tükörrel.
Sziasztok!
ha valakit esetleg érdekel van pár alaktrészem 2003-2005 Hornetre. Komplett első lámpa, hozzá való tartókonzol, indexek, tükrök, kormány, kék domino markolat.
küldök 1 linket is,ahol megnézhetitek.

itt a LINK

Kicsit átalakítottam a mocit, s ezért kerülnek eladósorba ;)
Küldök 1-2 képet a mociról is! :)
Megdőlt az eddigi rekordunk. Motoros társaságom egyik tagját ha nem figyel 12-szer ütötték majdnem el, mire kiért Győr belterületéről(4 km kb.) Vigyázzatok magatokra...
Üdv Srácok,

Van tapasztalatok tanktáskával és dobozzal kapcsolatban?
Milyen fajtát érdemes venni?
Mennyire zavarnak a vezetésben?
STB..STB..

Esetleg tudtok használtat eladót?

Előre is köszönöm
Mihu
Szívesen...
Szia! Hát jó ,hogy benéztél. Motorodra való gyári indexem van eladó!3 db 1500ft/db Érdekel?
Üdv mindenkinek, gondoltam beköszönök
Hello!

Nekem van egy eladó hátsó sárvádőm, Zvolenszki ajánlotta nekem is anno./amit azóta is nagyon köszönök/ Színre van fújva /feketére/ 16 ropiért elviheted, nagyjából ennyiért vettem jómagam is, plusz egy ötöst fizettem a színrefújásért, mert nem győzték glettelni a kráterek miatt. /azért a magas minőség más kategória khmmm/
Leér,vagy nem? Ismerek emberkéket,akik direkte megcsiszolják a térdkoptatót,mondván,hogy meddig döntötték a gépet! Ettől nemleszel vagány főleg az én szememben! Közúton dönteni Pályán esetleg +van rutinod?
ebay-en találam 39 euró plusz 15 euró szállítás. ez kb 15 ropi. Ja natúr tehát még színre kell fújatni de ez nem nagy pénz.

ebay.de aztán keresés erre: Hinterradabdeckung Hugger CB600 CB 600 HORNET
Szia! Arra sajnos nem.
Csáó!

2005-ös Hornetre? Arra nem tudsz? Azt tudom hogy valaki gyárt itthon, de az nem párhuzamosan halad a gumi keresztmetszetével, hanem 3 sík felületből áll. Én ilyet, a gyárihoz nagyon hasonló íves sárvédőt szeretnék.
Köszönöm a választ igazából csak zavar hogy nem ér le valamiért nem tudok annyira kiűlni hogy leérjen kb 10 cm kellene hogy leérjen de a lábtartót azt meg tudom koptatni közúton is bármikor
Szia!
Hát tudod, én azt tudom mondani erre, hogy ezt látni kellene. Ha leér a lábtartód, akkor tuti, hogy SZÖG EGYENESEN ülsz azon a motoron, azért nem ér le a térded. Egyébként fizikailag LE KELLENE, hogy érjen!

Én nem osztom az utánad író véleményét. Igenis jó az, ha leér a térded (bár közúton nem javaslom), ekkor ugyanis visszajelzést kapsz a motortól, hogy meddig döntheted még!Biztonságérzetet, és rutint is ad.
Arra meg visszatérve, hogy az úriember kicsi, azért nem ér le, ez badarság. Már bocs, tudod te milyen kicsik a versenyző fiúcskák?
160 cm.. ez csak techika. Ha egyszer megérzed, hogy leér a térded, akkor fogsz rájönni, hogy a pályamotorozás, főleg MELÓ és nem kényelem :D

Sziasztok!
Zsani
Helló Laci!
Mért kellene változtatni? Mennyivel jobb ha leér a térded?
Nekem sem ért még le soha a térdem, pedig pályagéppel is közlekedem.
Annyira alacsony vagyok a motoromon (igaz megvan emelve a hátulja)
, hogy ez valószínű nem is fog bekövetkezni. Ettől függetlenül jót motorozok és ezzel nem foglalkozom. ( Eleinte engem is zavart)
Zsani neked is olyan RR ed van mint nekem mi lehet az oka hogy a gumi széle peremig kikopott körforgalomban a lábtartóm eléri az utat de nam tudok annyira kiülni az ülésben hogy a térdem letegyem mit kellene változtatni?
SZEVASZTOK! 1998-as hornetre való gyári index 3db eladó + 1 pár gyári tükör. Bal ép, jobb törött.
Basszus...ha 2 hónappal hamarabb írod...
Amúgy fasza olaj, én is ilyet tettem bele, a lámpa 1ből elalszik, azóta voltam pályázni is, és semmi baj nincs vele...
ha meg tudnád írni, hogy meddig lehetséges tőled rendelni, légyszi tedd meg
sziasztok

van egy kis olajam eladó ! katt : Castrol Power 1 Racing 10w50

érdeklődni lehet az itt lévő telefonszámon vagy a Nyíregyháza és környéke topicban !
Szia! Írj egy mailt a kislizko@gmail.com címre és megbeszéljük.
És mennyi lenne?
Szevasztok!
A hétvégén szert tettem egy 08 as hornetre és egy két kiegészítöt szeretnék hozzá venni de nem tudom hol keresek rá jó áron cucokat, csak egy két dolog PL:konzol hátra dobozhoz, bukócső,sárvédőív,ülés takaró meg ilyenek.Ha valaki tudna weboldalt vagy cimet ne tartsa magába, előre is köszi.

Drazsé
centírozás -- centrírozás
Hali!
Valóban nem szitálós motor, ez az egy biztos
Nekem is szitált picit és bökte is az oldalam, de amikor új gumit dobtam rá előre(hátra is ,bár az tök mind 1...) és faszásan ki lett centírozva, megszűnt az érzés.
Szal sztem vidd el centíroztatni mindenek előtt, az segíteni szokott...