Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még celeb is voltam a streetwiew-n.
Ha hasznaltan vettel egy motort, celszeru atnezetni a vasat. Ennek kereteben meg kell a szinkront is ejteni, illetve olajcsere, gyertyacsere, legszurocsere, stb. Meg kell nezni a lackerekeket, a lancot, a felfuggesztest, stb, hogy minden okes-e. Utana nyugodtan motorozol vele, mert tudod, hogy mindene rendben van.

A szinkron 30e km futas utan javasolt ellenorizni nagyjabol. A szinkronizálás lényege, hogy a pillangószelepek egyformán álljanak, hogy a hengereknek az alapjarati es a kis fordulatos szivasat kiegyenlitsek. Elvileg nem megy el a szinkron magatol, ha jo a konstrukcio, pl nalam sem kellett hozzanyulni. A rossz szinkron tunete lehet egyenletlen alapjarat, magasabb fogyasztas, egyes tartomanyokban nem megfeleloen mukodo motor.
Nem tudom, hogy kinek mi a sok. Nekem sok a 6 liter egy motortol, mert a kocsik is ennyit esznek. Mikor vettem a motort, azt gondoltam, hogy kevesebbel is beerik ezek a vasak.

De ahogyan beszeltem sok haverral, mindenkinek sokat eszik a motorja, aki tolja neki. Ha meg a fogyasztasra mesz ra, akkor egy CB500 is eleg, lent nyomatekosabb szerintem, 100-zal kocogni az is tokeletes.

En ugy vagyok vele, hogy nem azert vettem sport motort, hogy ne elvezzem ki a gyorsulast, lassulast. Nem allandoan tiltason veretem, de mikor megyek vele, leszarom a fogyasztast. Ugy megyek, hogy jol erezzem magamat, nem ugy, hogy optimalisan fogyasszon...
Tolta.
Hosszu tav. Ilyenkor nem sebessegrol szol az egesz. Kulteruleten 90-110 kozott szoktam menni.
Mikor szükséges a karbi szinkronizálást elvégezni? Mi a tapasztalat? Hogyan jelentkezik a 600-as Hornet motoron ennek szükségessége?
A fele távon biztos fent volt a futón:-D
F.Levi,
Gondolom a mecsekben nem csak sétamotorozás volt...
nandiweb,
Hogy csináltad a 4,5 L fogyasztást?
cbarna,
Igazad van, azért van a motor, hogy élvezzük és ne a literekkel foglalkozzunk. Tehát jó az én motorom országúti 6 L körüli átlag fogyasztása. Ha majd jobban megismertem a motor tulajdonságait, megnézem majd a hegyekben is...
Üdv mindenki. Új vagyok itt. Nincs valakinek ötlete,miért nem működik normálisan a fordulatszám mérőm? Össze vissza ugrál,talán inkább csak a rezgés mozgatja, Már nem gyári benn elvileg, lehet ez a gondja?
Merre jartal mar Montenegroban? Csak hogy feleslegese ne kormoljek:-)
Nincs okom felni, nem ram vadasznak;-)
koszi. Egyebkent minden szr mar ki van takarva nem ertem mi bajuk van. Agyukra ment a nagy liberalizmus vagy nemtudom.
Személyiségi okok,mint az onboard videók.
az enyém fel is fordulna már ott
nem tudjatok ausztria es n.o miert nem elerheto ilyen utcanezegetosbe google maps-en?
7000-től lesz éhes. Vagy inkább 8.
Azt a 10 Km-t... Hurrá!
Az összes sün ott fog tobzódni.
Lehet, nalam is azert 7, mert 140-150-nel megyek mindenhol a falukon kivul?!
Csak olyan, a blokk, meg a honda marka de azon kivul semmi sem hasonlit.
Sohasem utvonal alapjan megyunk :D mindig csak ahogy esik. Csak erdekelnek masok tapasztalatai szep utconalakrol vagy amit erdemes megnezni
Maradok a 600f nel.Olyan mint a hornet csak van sok műanyag.
Pedig most aszfaltozzak, iden meg biztos megnezem ;-)