Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet alkudni, de megmsgyarázni, hogy nem úgy volt, nem tanácsos.
Régebben még az osztrák rendőrt is majdnem fellöktem mire sikerült megállni.
Viszont tudtam alkudni. 42 öjrőra.
Azok úgyis olyan helyeken vannak, ahol illik is ésszel menni. A kézböl mérös rendör a veszélyes. Mondjuk azok sem szoktak sunyik lenni.
Mondjuk a sebességet mérik,rendesen!!!! Érdemes figyelgetni a dobozokat,meg a kukkolókat! Vannak olyan kamerák,hogy az eszem megáll! :)
Nem állít meg, ha nem csinálsz rosszat
Van úgy, hogy mérik, meg nézik az E betüt. Jótanács? Ésszel és szabályosan :-)
Szia! Én itt élek Ausztriába,engem hál istennek ,még nem állítottak ,meg,de úgy hallottam,hogy mérik a kipufogó hangját,ha hangosnak találják! De velem eddig még normálisak voltak,pedig magyar autóval állítottak meg párszor!
Legyen vastag a mastercard.
Mi pont idén nyáron megyünk Ausztriába. Vannak esetleg tapasztalataid az ottani yarddal? Hogyan zajlik egy igazoltatás, mit néznek? ...mérik pl. a kipufogó hangját?

Ezen kívül persze bármilyen egyéb tapasztalatot, jó tanácsot szívesen fogadok Ausztriával kapcsolatban. Köszi!
Mikor elhoztam a Hornetet, szakadt az eso. Ugyan csak 5 km-t mentem, de szarra aztam...
Udv a klubban!
Annyi sokat nem agyaltam rajt, kb. 20 napot voltam motor nélkül. Ducatira esélyem sem volt. Alig volt eladó 695 vagy S2R. Ami volt azok meg vagy túl drágán, vagy nagyon lehetetlen helyen.
Én alapvetöen nem motorozok, ha esik. Egy kisebb záport meg egyrészt elvisel a ruhám, másrészt meg kivárom a végét. Esöruhám van, de a nadrág része már ereszt, jól hüti a tököm
Szia!
Drakula a géphez, akkor végül csak meglett a sok-sok vacillálás után.
Tavaly pont az osztrákoknál kellett elmennünk csapatostól esőruhát venni. Held-et sikerült beújítani (hazai árakhoz képest még olcsón is), azóta nem érdekel, ha esik
Én meg gondolkodtam már rajt, hogy mint valami sámán estcsinálást vállalok. Ahol szárazság van, oda elmegyek pénzért motorozni és jönni fog az eső :-)
Ha esik az eső, a nejem már kérdezi megyünk motort venni? Mondjuk ő könnyen van a kocsiban.
Én is hozzá vagyok szokva a z esőhöz, de most nem esett jól :-(
Az élmény már így is megvolt :-) Az elődjéhez képest baromi kényelmes, van rajt fék és nagyon ügyesen fordul. Kicsit talán gyengébb alacsony fordulaton, de van rajt váltó (ami szintén nagyon jó, könnyen kapcsolható, halk), szóval ez sem gond.
Gratula!
Sok élményt és balesetmentes kilométert!
Amikor motort veszek (elég sokat) nálam is mindig esik az eső.
Ma hazahoztam a Hornetet, megvolt az első 390 km, ebből az első 140 szakadó esőben. . Eddig szinte csak kellemes meglepetés a gép :-)
Igy már megallja helyét a 2emberes mutatvány
Valakinek addig tartani kell a sörödet
Miert lenne 2emberes egy hatso emelo ?