Szia! Én itt élek Ausztriába,engem hál istennek ,még nem állítottak ,meg,de úgy hallottam,hogy mérik a kipufogó hangját,ha hangosnak találják! De velem eddig még normálisak voltak,pedig magyar autóval állítottak meg párszor!
Mi pont idén nyáron megyünk Ausztriába. Vannak esetleg tapasztalataid az ottani yarddal? Hogyan zajlik egy igazoltatás, mit néznek? ...mérik pl. a kipufogó hangját?
Ezen kívül persze bármilyen egyéb tapasztalatot, jó tanácsot szívesen fogadok Ausztriával kapcsolatban. Köszi!
Annyi sokat nem agyaltam rajt, kb. 20 napot voltam motor nélkül. Ducatira esélyem sem volt. Alig volt eladó 695 vagy S2R. Ami volt azok meg vagy túl drágán, vagy nagyon lehetetlen helyen.
Én alapvetöen nem motorozok, ha esik. Egy kisebb záport meg egyrészt elvisel a ruhám, másrészt meg kivárom a végét. Esöruhám van, de a nadrág része már ereszt, jól hüti a tököm
Tavaly pont az osztrákoknál kellett elmennünk csapatostól esőruhát venni. Held-et sikerült beújítani (hazai árakhoz képest még olcsón is), azóta nem érdekel, ha esik
Az élmény már így is megvolt :-) Az elődjéhez képest baromi kényelmes, van rajt fék és nagyon ügyesen fordul. Kicsit talán gyengébb alacsony fordulaton, de van rajt váltó (ami szintén nagyon jó, könnyen kapcsolható, halk), szóval ez sem gond.
Viszont tudtam alkudni. 42 öjrőra.
Ezen kívül persze bármilyen egyéb tapasztalatot, jó tanácsot szívesen fogadok Ausztriával kapcsolatban. Köszi!
Udv a klubban!
Drakula a géphez, akkor végül csak meglett a sok-sok vacillálás után.
Sok élményt és balesetmentes kilométert!