Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az elsőnél muszáj a gumicsónakot is bepakolni a másodiknál nem kötelező?
De csak egyszer kell megvenni,a karnál minden csavart adnak,viszont megfelelően kell választani doboztartó platnit.
Nyaralni szeretnél menni vagy kirándulni? Nem mind 1
A Shoxban van ez a Givi Monorack 258FZ kar. Ehhez adnak csavarokat? Vagy nem is kell, vagy venni kell kulon?
http://www.shox.hu/givi-monora...
A jo tanktaska draga sajnos. A tanklock tetszene, mert stabil, nagy temponal sem esik le. Es nem is karcolja ossze a tankot, mint a magneses tipusok.
Pont erre gondoltam.
30e Ft a kar a Shox-ban. A lenti kepesmotoros Jelcsa nevu mokus meg 47 literes Givi dobozt arul platnival 38e Ft-ert ujban...
Osszesen ez 68e Ft, igy nagyobb a doboz is es olcsobb is...

A 3-as rendszer szerintem nekem tulzas, nem akarok 50 kilo cuccot cipelni magammal... Gondolom ennek azert van legellenallasa is mar...

Megneztem a neten ezt a Wingrack nevu cuccot, nekem nem is tetszik...
Jah és ha unod a hátizsákot egy tanktáska jó opció.
Kombináld a dolgot,a shoxban megveszed a kart és túrj hozzá apróban egy dobozt 20-ezer körül.
Paksi delegaciot kell kerdezni a 3dobozrol :D
Koszi a tippet. Beszeltem vele. 1 fele van neki ehhez a motorhoz: WINGRACK. Allitolag ez olyan, hogy a hatso kapaszkodora kell felszerelni es hatulra mehet egy platnin valamilyen doboz, oldalra meg kilog 2 db vaskar (jobbos megkeruli a kipuffogot), amire oldaldobozokat is lehet szerelni. Nem Hornet-re valo volt, mert ahhoz nem volt ilyen, de bele lett toldva, igy felmegy a motorra ez a Wingrack karos cucc.

Azt mondta, hogy az oldalkar ugyan nem karcos, de sokak szerint nem szep latvany. Ezert ha csak hatso dobozt akarok, akkor megfontolando, hogy jo-e ez nekem, mert 2 vaskar kiall oldalra. A jobbos megkeruli a kipuffogot, ezert nem annyira szep, viszont igy 3 doboz szerelheto fel a motorra.

Azert nem biztos, hogy akarok 3 dobozt, mert megsem egy Paneuropan motorom van, csak egy 600-as naked. Alapesetben 1 dobozzal hasznalnam a motort, mert unom a hatizsakot. Max kirandulaskor lehet jo a 3 dobozos opcio, csak ahhoz kell venni 3 db dobozt is ugye... Lehet, hogy egy sima hatso dobozzal es sima tartoval jobban jarok. Alapbol egy esokabat, tarca, max egy kis notebook menne bele neha...

Velemeny?
Mielőtt kiadsz 80-ezret hívd fel jelcsat pl.Ott mintha lenne tartó hornetre.

http://www.kepesmotor.hu/motor...

Dobozt meg böngéssz egyet itt apróban.
Hatso doboz mellett meg tanktaskan gondolkozom...
Oldaltaska nem igazan jatszik szerintem, mert a kipuff miatt nem nagyon lehet jobbra taskat tenni... Asszimetrikusan meg szar.

Ezt neztem:
http://www.ebay.com/itm/Topcas...

Kell ehhez valami extra? Valami specko platni vagy speci csavar vagy ilyesmi? Vagy csak a kapaszkodo helyere felcsavarozom, aztan hello?
KB 6 napra 30 liter körüli a pakk,mindennel.Egy embernek,asszonyé lehet egy oldalszatyorféle.
Na már most ha kirándulni mentek vegyük azt több napra ketten akkor minimum kell fehérnemű póló esetleg egy papucs hogy a szálláson ne csizmába menj mindenhova poló nadrág esőkabát se árthat és ez csak a nagyon nagyon minimum szerintem ez nem haladja meg a 3kg t (amugy simán rakhatsz bele többet is ) és szerintem kb ez igy elfér egy 46 literesben + a hátsónak is kényelmesebb ha egy nagy doboz van mögötte és nem egy kis szar nyomja a hátát :) én az enyémre ha vennék még egymagamnak se vennék kisebbet 46 literesnél :)
Itt a használtban van kb 200 féle doboz nem 55e-ért.
Mondasz valamit. De nincsen penzem 3 db dobozra. Meg nem VFR1200-am van...

Madaras teszkos szarokat hagyjuk inkabb, mert pihenni mennek, nem idegeskedni...

46 literesbe is csak 3 kilo mehet elvileg. Kerdes, hogy megeri-e a nagyobb, ha sulyra nem szabad nagyon megtolteni.
A madaras teszkóban láttam ilyesmit 10 rugóért.
Ha asszonnyal mész három doboz kell és még akkor is ott kell majd állnod mellette
Ez meg egy kis lófütty, neked 46l-es kell.
Eddig ezt neztem:
http://www.ebay.com/itm/Topcas...

Velemeny? Kell meg ehhez valami extra cucc, hogy fel tudjam rakni? Meretben mekkorat erdemes venni?
Plusz info: 2-en mennenk, szoval olyan doboz kell, amitol felferne a felesegem is mogem, illetve forditva.
Hatso dobozt szeretnek a motorra, mert mennek vele nyaralni. Gondolom, kellene valami tartokonzol, meg doboz. Nem vagyok a temaban egyelore toppon. Mit javasoltok? Tapasztalat? Valakinek folos elado szett? Koszi a tanacsokat.
yes sir.
Rovidgatya, polo?! :)