Voltam már, most még egy helyet ajánlottak, Kék-barlang. Pancsolni. Illetve ha fürdeni akartok akkor Sutomoretól északra van egy kis eldugott nyugis strand, hangulatos kis öböl.
Kotor szerintem nagyon vállalható tömeg szempontjából, legalábbis nekünk a tengerparton volt a szállásunk, az Óvárostól 2 perc sétára. Én is nagyon utálom a tömeget, sőt antiszociális is vagyok de ez teljesen jó volt szerintem.
Ha esetleg van még jó túracélpontod Montenegróban akkor megköszönném ha megosztanád velem, vagy bárki.
Úgy vagyok vele hogy ha valaki motorozni akar akor menjen ausztriába, ha élvezni is akkor MOntenegró :D
444.hu is irt rola, ettol fuggetlenul mennek:-) Annyira undorodok a nagy tomegtol, hogy Kotorba amugy se mennek be.
Lovcent ne hagyd ki, menj fel a csucsra, az erdekesebb:-)
Előfordul... Kitudja mennyire ferdít a blikk, de nem biztos hogy most oda kellene menni :) (augusztusban megyek en is, addigra fixen eloszlanak a bajok)
4-4,5L volt tavaly oszig a fogyasztasom, Sicc es Davids gepe is ennyit evett ugyanazon az uton. Dynojettel mar 5,5-6L kornyeke, de csak egyszer mertem. Hungaroringen a 90 perces kezdo menetben kiszippantott egy egesz tank benyat.
6,5-7 korul ker nalam vegyesben. Ha az asszony vezeti, akkor 6 korul fogyaszt vegyesben. Lemehet 6 ala is, ha lajtosan megyunk vele orszaguton, de akkor meg minek a 100LE-s motor?!
Autopalyan sikerult mar 7-8 korul is fogyasztani, meg a folott is... igaz, nem 130-al mentem ekkor...
A netes mokusoknak mindig 6 alatt fogyaszt persze, csak az en padozott, frissen szinkronozott motorom nem eszik 6 alatt...
Sziasztok,
Vettem egy 2002-es Hornetet és a hétvégén már mentem is vele egy nagy kört a Dunakanyarban. Nem rossz kis motor, de lehet, hogy túl sokat fogyaszt? Kétszáz Km után már "kérte" a benzincsap tartalékra állítását!? Nálatok, hogyan alakul a fogyasztás? Úgy láttam a tankja 16L, melyből 3L a tartalék. Ma fogok tankolni, és kíváncsi leszek a literekre.
Üdv: Zoltán
Nekem se volt még szükségem ilyesmire.
Legjobb elmenni pályázni egyet, és finoman be lehet koptatni. Legalább otthon is könnyebb megmagyarázni, miért vagyok a pályán megint
Tobb szett uj gumim volt, egyikrol sem kapirgaltam le a formalevalasztot. Egyetlen egyszer volt hogy az uj gumival megcsusztam az elso 10meteren egy kis gazra. Utana az utan szerpentinre vezetett, elejen finoman aztan peremtol peremig.
Kotor szerintem nagyon vállalható tömeg szempontjából, legalábbis nekünk a tengerparton volt a szállásunk, az Óvárostól 2 perc sétára. Én is nagyon utálom a tömeget, sőt antiszociális is vagyok de ez teljesen jó volt szerintem.
Ha esetleg van még jó túracélpontod Montenegróban akkor megköszönném ha megosztanád velem, vagy bárki.
Úgy vagyok vele hogy ha valaki motorozni akar akor menjen ausztriába, ha élvezni is akkor MOntenegró :D
Ja nem, esik.
de genyó vagyok
Lovcent ne hagyd ki, menj fel a csucsra, az erdekesebb:-)
Előfordul... Kitudja mennyire ferdít a blikk, de nem biztos hogy most oda kellene menni :) (augusztusban megyek en is, addigra fixen eloszlanak a bajok)
Egyelőre nem megyek külföldre. Pályázás van helyette.
http://youtu.be/aPxARyY37ik
Ha igy tolod neki, akkor siman eszik 9 litert is.
Autopalyan sikerult mar 7-8 korul is fogyasztani, meg a folott is... igaz, nem 130-al mentem ekkor...
A netes mokusoknak mindig 6 alatt fogyaszt persze, csak az en padozott, frissen szinkronozott motorom nem eszik 6 alatt...
Vettem egy 2002-es Hornetet és a hétvégén már mentem is vele egy nagy kört a Dunakanyarban. Nem rossz kis motor, de lehet, hogy túl sokat fogyaszt? Kétszáz Km után már "kérte" a benzincsap tartalékra állítását!? Nálatok, hogyan alakul a fogyasztás? Úgy láttam a tankja 16L, melyből 3L a tartalék. Ma fogok tankolni, és kíváncsi leszek a literekre.
Üdv: Zoltán
Legjobb elmenni pályázni egyet, és finoman be lehet koptatni. Legalább otthon is könnyebb megmagyarázni, miért vagyok a pályán megint