Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is volt fent PR2. Kalap kaki volt a Horneten.
Az a fura, hogy a hatso teljesen jol tapad. Ha kanyarbol kigyorsitok, akkor sem csuszik meg. Az elso meg... Nem merem donteni, mert tobbszor volt, hogy elkezdett csuszni az eleje... Szar erzes, elmegy az onbizalmad teljesen... :S
Tegyél fel egy rendes gumit,(valami sportot)én addig 1x feküdtem míg le nem cseréltem a PR2-t elöl.
Szandekosan figyelek ra, hogy mindig laza legyen a kezem. Nem terhelem tul az elejet, mas gondok vannak.
Diablo Strada a gumi most. Tudom, hogy nem sport gumi, de akkor sem kellene, hogy az eleje megcsusszon mielott meg elfogyna hatul a majrecsik...

Ha lenyomom az elejet, akkor jobban tapad az eleje. Nem nyomom, full laza tudatosan a kezem...
Szerintem vagy a gumi rossz vagy az elejeben kemeny a rugo es fent van nagyon az eleje. Ha ranyomok hatul a preload-ra, akkor jobb valamivel, csak akkor meg betonkemeny a felfuggesztesem...

Ultem 600RR-en, de nem mentem vele tartosan. Nekem bejon. :)
Gyanús, hogy ugyanazt a hibát követed el, mint én sokszor. Terheled a kormányt. Emiatt ugye könnyebben fogy el a tapadás az első tengelyen. A hasalással ezt küszöbölöd ki, mert be van hajlítva a könyököd.
Be is baxna az eleje csuszna meg,simán vonalkóos lenne az alsógatyám,
Első az hogy milyen gumi?

Próbáltad már beejteni az elejét,emelni a farát hogy orrosabb legyen?

Mielőtt csutkákat veszel ülj fel egy F3,F4-re hogy bejön e.Esetleg 600RR-re.
Tény hogy szerpentinen előrébb hajolok picit,így jobb nekem,de tankon hasalni sportmotor nélkül felesleges.Esetleg kiülősben hátha jobb,vagy mittomén,tuti jönnek probbak megmondják.
Vanettől laposabb kormány is:
Nekem alacsonyabb es szelesebb kormanyom van a motoron, valami ilyesmi: https://c1.staticflickr.com/7/...
A gyari kormany tenyleg elegge magas es kicsi a fekveshez. Gondolkozok valami csutkakormanyon is... :)

Nekem elol WP progressziv rugok vannak, ami jo fekezeskor. De elegge alulkormanyzott a motorom, gondolom emiatt. Kanyarban allandoan az eleje akar kicsuszni, nem semleges. Ezt ellensulyozni tudom, ha a tankon fekszem.

Masnak is elobb az elso kereke csuszik ki donteskor? Vagy ez csak nalam van a kemenyebb elso rugok miatt?
A kormányfogás rohadt nehéz lehet kinyúlva a tankon.
Nem kéne inkább kormánycsutkát feltenni?
Lenne egy vezetestechnikai kerdesem. Ti hogyan ultok a motoron, mikor palyaztok vagy szerpentinen csapatjatok neki? Normal egyenes pozicioban ulve vagy rafekszetek a tankra?

Nekem az valt be, hogy ilyenkor szinte fekszek a tankon vegig es csak fekezeskor egyenesedek fel. Igy erzem a motort is a legstabilabbnak.
Es miert ne?! Probalta valaki? Nem lett neki jo?!
kérlek ne tedd! Ez elég építő jellegű?:)
tudnál esetleg fotózni nekem közeli képeket a tied felfogatásáról?
Szerintem csak villahíddal együtt. A lámpa konzolja az alsóba ül be, felül pedig azt hiszem a műszerfalhoz van fogva.
Üdv! 2007-es Hornet lámpája, két oldalsó bajusza, és a lámpa felett lévő kis müanyag darab valahogy rávarázsolható a 2003-as körlámpás modellre? Elsősorban olyanoktól várok válaszokat, akik már cseréltek fejidomot, vagy benne vannak a dologban, de más építő jellegű kommentet is szivesen fogadok. :)
Vegul mi lett?
Bizony, résen kell lenni. Sok az elhaladókat méri és akkor már késő...
Van és rossz hírem van. Vagy szétvágod a gyári leömlőt, vagy Arrow. Youtubeon van pár videó.
Van... Csak azért nem írom, hogy rohadjon meg, mert rendes volt. Egyszer már szerintem leírtam. Elindultunk itthonról hétfőn Türnitzbe, még teljesen jó gumival. 2személy +csomag. Szerdán délután véletlenül ránéztem a gumira (végig esett) 45°-nál kopásjelzőn...
Csütörtök: második falunál rendőr, már messziről terel ki. Csak én tudtam németül, kolléga BMW-jén kidumáltam a lézerblokkolót, át hozzám.
"Milyen ez a gumi? " Próbáltam kidumálni, kicsit kiröhögött, szerencsére rosszul tudta a magyar szabályozást, majd közölte, hogy ha én ilyen gumival motorozok, akkor ő leveszi a rendszámot, 150-200€ bírság és akkor kapom vissza, ha beviszem az őrsre a gumis számlát. És akkor mélyen a szemébe nézett és egy pillanatra komolyan elhittem, hogy ebből most 150-200€-ig lesz.
Aztán azt mondta, hogy ő ezt most nem látta, de ha máshol ezzel megállítanak, akkor bünti lesz.
Huss...
Falu széle vagy közepe az jogos. Abban nincs semmi trükközés. Ott mindenki tudja, hogy lassan kell menni, azt is hogy miért.
Ugyan nem buszmegallo csak falu szele vagy kozepe de tobbszor is mertek,sima pisztolyforma radarral.
Én ilyet még nem láttam. Igaz, még csak 13 éve élek itt :-)
Sziaztok,van egy 2007-es hornettem, szeretném ha egy kicsit hangosabb lenne,hátsó dob már nem gyári,de így sincs hangja,valakinek valami tapasztalat,vagy megoldás?előre is köszönöm a hozzá szólásokat...
Láttam már rendőrt,fából ácsolt buszmegállóból mérni,akit csak akkor vettem észre amikor elmentem mellette!
A kocsit meg elrejtik rendesen!