ha nem rossz, felesleges cserelni, konnyen ellenorizheto. olajat, szuroket gyertyat cserelnek, ha biztosra akarsz menni egy szelephezag ellenorzes karburator tisztitas+ szinkron is csodakra kepes.
ezt igy nehez volna megmondani a kormanyzast illetoen, de a 15-20 tekereses inditas nem normalis. Pocre kene indulnia. Gyertya csere volt? Sokat javithat ha mar regi benne.
Sziasztok! Csütörtökön vettem egy hornet 600-at,2000-es évjárat.
Előtte egy Yamaha xj 600-om volt,és ez hidegen is szívatóval 2-3 tekerés után indult! A Honda viszont teljes szívatóval is csak 15-20. tekerésre indul! Mi lehet a gond?Vagy ez normális?Még valami! Ma mentem először a hornettel,igaz erdőben,sáros havas zúzott köves úton,de nagyon rossz volt a kormányzása! Néha mintha nem is én irányítottam volna olyan volt mintha valaki bele-bele nyúlna a kormányba! Néha meg mintha vájatba motoroznék,és nem tudok kimenni belőle! Ez kormánycsapágy?
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek.
Ha esetleg a katalizátort ledobnám róla,akkor érne valamit az akra?Gondolom a katalizátor eltávolítás után padra kell rakni.
Haveromnak z 750-re rakatott dobot,leo vince gp pro.Alakra olyan mint az akra megaphone.
A hangja brutális lett.Nem rendszer csak 1 dob.
Pedig gondolom ott is van katalizátor.2011 es modell.
Szia!
Hatha az is segit donteni, hogy a ketto kozul az akra megaphone nem street legal, a mivv double gun igen.
Nekem utobbi van fennt, hangra az en fulemnek _kb_ ugyanaz alapjaraton es kis fordulaton, mint a gyari, ha porgeted, akkor jobban erzodik, hogy mas. Hozzateszem, h katalizator megmaradt a motoron.
Ha dübörgést szeretnél, akkor V2/V4
De komolyra fordítva : mindkettő felejtős. Ezek a tipikus ordítós dobok, mint a sokszor megénekelt x-cone. Ha mélyebb hangot szeretnél, akkor Mivv-re Suono, Akra nemtommi, Arrow Thunder, ilyesmi.
Egy sima végdob sajnos nem hoz nagy változást a katalizátor miatt.
Sziasztok.
Nemrég tulajdojosa lettem egy 2007-es hornetnek.
Szeretnék rá sport dobot rakni.
Van esetleg valakinek tapasztalata?
A 2 kiszemelt mivv double gun és akra megaphone.
Mély dübörgős hangot szeretnék nem vinnyogóst.
A katalizátor eltávolítása szükséges ilyenkor a jobb hang elérése miatt?
Köszönöm a válaszokat :)
A hetedik képen a háttérben látható krómvázas-fabetétes székekről van szó. Ha te ilyet nem hogy újban de használtban hozol 2-3ezerért, akkor több darabra is vevő lennék.
Oktondi pocokka /már megint arcoskodni akartál, azt akkora baromságot mondtál..../
Előtte egy Yamaha xj 600-om volt,és ez hidegen is szívatóval 2-3 tekerés után indult! A Honda viszont teljes szívatóval is csak 15-20. tekerésre indul! Mi lehet a gond?Vagy ez normális?Még valami! Ma mentem először a hornettel,igaz erdőben,sáros havas zúzott köves úton,de nagyon rossz volt a kormányzása! Néha mintha nem is én irányítottam volna olyan volt mintha valaki bele-bele nyúlna a kormányba! Néha meg mintha vájatba motoroznék,és nem tudok kimenni belőle! Ez kormánycsapágy?
Ha jól látom neked arrow van?
Ha esetleg a katalizátort ledobnám róla,akkor érne valamit az akra?Gondolom a katalizátor eltávolítás után padra kell rakni.
Haveromnak z 750-re rakatott dobot,leo vince gp pro.Alakra olyan mint az akra megaphone.
A hangja brutális lett.Nem rendszer csak 1 dob.
Pedig gondolom ott is van katalizátor.2011 es modell.
Hatha az is segit donteni, hogy a ketto kozul az akra megaphone nem street legal, a mivv double gun igen.
Nekem utobbi van fennt, hangra az en fulemnek _kb_ ugyanaz alapjaraton es kis fordulaton, mint a gyari, ha porgeted, akkor jobban erzodik, hogy mas. Hozzateszem, h katalizator megmaradt a motoron.
Pfujj, csunya a hangja, ne rakjatok ilyet a motorotokra :D csak az xcone
De komolyra fordítva : mindkettő felejtős. Ezek a tipikus ordítós dobok, mint a sokszor megénekelt x-cone. Ha mélyebb hangot szeretnél, akkor Mivv-re Suono, Akra nemtommi, Arrow Thunder, ilyesmi.
Egy sima végdob sajnos nem hoz nagy változást a katalizátor miatt.
Köszönöm szépen a válaszod :)
Az akra megaphone-nak szép mély hangja van a pc41en
De Dévidzon tudja rá a helyes választ, mert neki pc41 van, a többségnek meg pc36-34
Nemrég tulajdojosa lettem egy 2007-es hornetnek.
Szeretnék rá sport dobot rakni.
Van esetleg valakinek tapasztalata?
A 2 kiszemelt mivv double gun és akra megaphone.
Mély dübörgős hangot szeretnék nem vinnyogóst.
A katalizátor eltávolítása szükséges ilyenkor a jobb hang elérése miatt?
Köszönöm a válaszokat :)
Beindult a terelő gép üzem.............miért nem szerelsz 5-6 topikban
VAKondka
Oktondi pocokka /már megint arcoskodni akartál, azt akkora baromságot mondtál..../