Üdv Urak!
Eladó Nonfango doboz szett a tartókonzollal, indexekkel együtt/amit festeni kell mert oxidos, rozsdás/. Egyben 60eFt az egész. 2003-as Horneten volt. Csak telefonon érdeklődj!/20-9-523-658/
Elhiszem. De azért egy ilyen motorcserén átesett motor, a szép állapot ellenére sem bizalomgerjesztő. Föleg, hogy ugyan abban az árban van első gazdás, szervizkönyves, gyári darab is, Aztán meg attól, hogy nem bizalomgerjesztő, még lehet persze tökéletes az új motorra...
Nem akadékoskodok. Csak annyit szerettem volna megtudni, hogy a PC 36 és 41 között mik a főbb különbségek, mert áruk alapján a korábbi modellek magasabbra pozicionáltak. Tudom mi a keret amiből gazdálkodhatok, azt is hogy mit szeretnék, a kérdéseimre is korrekt, segítőkész választ kaptam. Köszönöm szépen mindenkinek!
Nem okoz 3-4szazadot egy honolas, 1szazadot sem. Persze furas utan elkepzelheto 3-4szazad, de egy egyszeru honolas szinte nem is merheto muhely korulmenyek kozott.
De lehet , majd a télen megejtem ezt az eljárást . mert tudom, hogy az olajfilm kialakulását segíti. De a 200 000 km-t futott motort sem szedik szét csak hónolás miatt .
Még a motorral kaptam több alkatrésszel, csak most értem odáig, hogy belerakjam. És most rendben már 1670 km ment mióta összeraktam.
És ha felhónoltatom akkor okozok neki egy 3-4 százados kopást, majd a gyűrűk még bekoptatják szintén ugyanennyit. Így döntöttem, nem bonyolítom.
Jozsi bacsi. Es honnan szedtel 1 gyurut? Mert a honda szettben arulja azaz 1 dugora valo mindharom (5 gyuru).
Es ahogy nachtern mondta a honolas nagyon fontos. Meg akkor is ha furatod fel.
Áááá... vagy inkább még az "előtted összeszerelt, lepecsételt motort" se vedd meg, mert ki tudja, lehet, hogy gyári hibás, vagy ha nem , akkor is megpróbálnak valahogy átb*szni. A mai nap tanulsága, hogy egyáltalán semmilyen motort se szabad venni, mert ki tudhassa...
Vásárlás után az enyémen is meg kellett csináltatni ezt-azt, vitte is a pénzt, de most patika. Ez ilyen. nem fogok miatta nyávogni.
@Nachtstern: ha megteheted, vegyél újat. Csak ne akadékoskodj már annyit mindenen.
Nepperke.