Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva! Nem felejtem el a Hornet Klubos túrát (remélem jó reklám) és megyek a Balaton (el) kerülésre!
Zvoli
Szeva Jani(zvoli),

Ye..Gomez mindenhol fellelhető ...pár idomot keresek mindenhol a neten , de itt sem találtam eddig...talán bejön egyszer, mert hogy nem adok 200-300 erjót egy műanyag 20 dekás bacásért az tuti

légy jó..ne feledd jún.27-28 balaton kerülés...jó bebacás...

üdv
Szeva Gomez! Te itt is?
A 2007 utáni 600-as Hornetre meg én tudok hátsó kerékjárati ívet!

Zvoli
Heló Attesz örömmel veszem hogy épségbem megérkezett majd nyomjál föl képet vagy vidit ha felfaragtad kemény hangja lessz ám a gépnek vele .
radeer85...kössz...nincs senkinek hasidomja sajna...bontókban sem találtam...a gyári meg kiba**tt drága sztem

treaser .... ha hátsó kerékjárati ív(sárvédő) kell láncvédővel természetesen, az van a műanyagos Csabinak ..én is vettem tőle feketét 2005 Hornet600 - hoz ..vmi 13k körül van...őt keresd ..---
csaba weinhardt [muanyagoscsaba@gmail.com]
szia Zoli,megvan a dob,kosz szépen,igazad volt nem passzol fix rá de megoldom,csak most valahogy nem igazan foglalkozotam vele mert tegnap elcsaptam egy biciklist és nem volt rá idom meg kedvem se de majd valahogy fel teszem,minden jot.
Természetesen megosztom mindenkivel, ha összejön.
Üdv radeer85,

Hátsó sárvédő engem is érdekelne, sajnos nem tudok adni mintát, viszont ha sikerül beszerezni, én is vevő lennék egyre
gomez
http://www.spcomposite.com/ az itt található számot hivtam, azt mondták ha viszek mintát bármit megcsinálnak
Ha valaki adna egy gyári hasidomot, fenéklapot vagy utasülés takarót kölcsön, sima liba lenne, nem kéne vagyonokért megvenni senkinek. Csak egy felvetés, előbb-utóbb úgyis mexerzem ami kell
Sziasztok! Ide is bedobnám a hírlevelem. Gondos gazda kerestetik egy kisdarázsnak!

http://www.hasznaltauto.hu/3046532_hon
da_cb600f_2005

Köszi! Sziasztok!
Szia Zsani valamikor egy balatonkerülést összehozunk?
Heló Attesz persze megkaptam másnap el is toltam póstán ha pánteken nem akkor hétfőn ott kéne legyen.
sziasztok, tud nekem valaki segíteni abban hogy a 2001-es hornethez, lehet venni 2009es 2008as fejidomot, mert szeretném lecserélni az újabbra. Megoldható?
szia.nem tudsz kuldeni képet a gombárol?
Eladó honda hornet 600-ra bukógomba.Anyaga rozsdamentes acél.
Ár 5000Ft
postai utánvéttel is.
sinkohornet@hotmail.com
Köszi.
Pink Motors, Tatabánya.
Sok fajta van, lehet meg is tudod próbálni vásárlás előtt.
Hali na feltetted a dobot a poóóstára?
Koszi!
szea Zoli na meg kaptad a sms?
Heló Attesz 20 9 179-189 (de ez le van írva a hirdetésbe is)
Hali add meg a tel számod Zoli elkuldom a cimet sms be
hali add meg a tel számod
Üdv,
Volna egy kis "prolámám, városi közlekedés alkalmával: a Tükör: Ki mit tud ajanlani, de nem Rizoma és hasonló árban, ami igy 190cm magasságomnál is még használható, mert a gyáriba szinte kár belenézni, alig látok hátra, de oda is inkabb csak a mellettem levő sávba látok, mögém csak karbehúzássl, dölögetéssel.