A fényszórót annak idején én kérdeztem a Hondánál nem volt valami drága 30 e nél kevesebb , de bontóba is 23-25 ért volt akkor...
Deny kintről jött a tiéd vagy itthoni?
köszönöm, de közben megoldottam, csak tömitő paszta kellet oda.
a hornet klub oldalán fent van a szerelési útmutató angolul, onnan néztem. holnap mennek fényezőhöz a cuccok, tank, farokidom, sárvédő, a maradék műanyag az ülés alatt, pedig vtn-karbonnal lesz diszitve. hétvégén villacsere, megjött ma a műszerfal, már csak a lámpa kell. 2 hét max. és kész. De várom már.....
Hi!Ha jól emlékszem akkor ahoz le kell bontani a fejidom két oldalát majd le kell venni a műszerfal alját.4 csavar tartja és azt hiszem ezek fogják a felső részt is.De az biztos hogy nem csak az a 3 imbusz csavar tartja
Hali!
Megmondanád, miként tudom leszedni a műszerfal tetejét? Ok..három imbuszcsavar felül, középen egy patent, de alul nem találok patentot, feszegetni meg nem nagyon akarom. VTN fóliázáshoz szeretném leszedni!
Előre is köszi. Egyébként nagyon szép lett
sziasztok, tudjátok, hogy milyen ragasztó kell a generátor fedél tömítésének, illetve a benne lévő kábel rögzítéséhez? Kösz előre is. Héten villa, és kormány csere, tank is elkészül, és beindul a moci.:D
Elindítod a motort,és a levegő elmegy a kiegyenlítőtartályba.Ott kell után tölteni,a hűtőfolyadékot úgy hogy a min.és a max. között legyen,ha kinyitja a termosztát a teljes vízkört és eltűnik a folyadék.Ha esetleg az a gondod,hogy melegszik a moci,akkor nem nyit ki a termosztát,ha az ellenkezője,akkor pedig nem zár le.
Deny kintről jött a tiéd vagy itthoni?