Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából lényegtelen hogy ki koppint kit, a lényeg az hogy nem mi találtuk ki ezt a logot .
Én speciel az amerikai Kalamazoo egyetem sportcsapatának a logojából vettem a darazsat
valaki koppint..
az elsö logot NZ-n szereztem 14éve
azon motorozik..
tibisparco@msn.com
Szerintem nincs elrakva.Az eredeti logon is áll a darázs, úgy mintha bokszolna
leméretezem neked
egy sima u profil 4 csavarral az aljában
esetleg ha akarod lehejtatom neked.az ismerösnek aprilia szervize van kolozsváron,vele el tudom küldeni
vegyél fel ,msnre hogy megbeszéljük
nessaya_1@hotmail.com
egy picit:D
sok pénzt lehet felvenni rá..:D
adnál egy elérhetöséget hogy sughassak?
olvasd el a weblapomat:motorbalesetek.hu
minden szinben megvarrja,te tervezed meg,mit is szeretnél.2nap alatt kész volt.
nézd meg: www. motorkárpit.hu
én is a festés után viszem majd... enyimé import motor...

ezt a karbont továbbra sem értem :D karbon deklivédőt veszel ? vagy karbon mintásra festik ?
Hali
Nekem most éppen egy 22-es Pazzaz kormányom van, de le lett rövidítve 3 cm-rel! Valamennyivel stabilabb mint a gyári kormány és sztem kényelmesebb az üléspozicióm is. Nekem bevált.
Cső
köszönöm, a válaszokat. Milyen kormányt ajánlotok? A gyárinak húzos az ára. Visszapillantokat is cserélni szeretném. Ha arra is tudtok valami jót akkor írjátok ide légyszi. köszönöm....
Ejj,de szép lett Szacsa
én megvártam a fényezéssel az átírást így szerintem semmivel nem kerül többe így is úgy is új forgalmi....
Múltkor linkeltem már de ilyen karbon imitáció lesz.
énnekem spec teccik.
Simán annyit tud mint egy autó lakk.
http://vtn-dekor.shp.hu/hpc/ke...
!HELP !
Hellló
Valaki tudja hogy lehet a 2007-es hornetnek a hűtőjét lelégteleníteni?
szerintem műszaki és úgy ocsmányiroda nem ?
elvégre kell vmi hivatalos szerv amelyik meghatározza a színt
szal 1500+6000
Szebb jövőt!

Egyszer csak eljön.

Mikor a zacsid már a térdedig lóg.
néha azér reménykedhet az ember h ennyire szar országban azért nem élünk .de látom mindhiába
Megint mire gondoltál?
Valami piszkos lehúzás...........
nem szorult,észnek ott helye nincs
csak a pénznek
én is gondoltam rá.de gondoltam h annyi ész szorult beléjük h csak átírják a hátulján a megjegyzés rovatba h nem zőőőd hanem rózsaszín
A kérdés jó.
A választ nem tudom, csak sejtem: jó magyar szokás szerint új forgalmi plusz pénz lehúzás.
ha megváltozik a forgalmiban szereplő szín többségében(min 50%) új forgalmi kell,mit nem értesz?
és ha átfestetem akkor új forgalmi és 6e vagy átírják benne és nem kell fizetni?
Ocsmányiroda