Az ár fix amúgy 50körül van újonnan, mert saválló az összekötő csöő a vég pedig alimínium. 30+postakötlségért elküldöm bátorba. Ha kell küldj egy címet: kormendizoli@citromail.hu-ra és a héten föladom.
a dobot oszekotovel eggyutt ha eltudnád kuldeni nyirábrányig az szuper lenne.:-) az árábol faragni nem lehetne kicsit? már ha a csobol is kell :-)
Remélem pászolna a 2002 hornetemre amugy Ha tudod kuldeni akkor megadok egy pontos cimet minden jot.várom a választ
Heló Attesz szerintem megoldható csak nem tudom mennyiért viszi el a pósta de nem lehet valami olcsó nemzetközibe. De csörrents meg vagy msn: kormendizoli@freemail.hu azt megbeszéljük.
Hát igen,nem nagy ugy ez még talán meglodhato lenne.csak a másik problémám az kicsit nagyon mivel h én romániába lakom.de valahogy jo lenne megoldani h hozzám keruljon az a kipu nem tudnál segiteni ebben?
Heló Attesz azt az infót kaptam ,hogy a dob felgogatása és az összekötő cső íve is stimmel csak alul a csatlakozásnál kell valamit faragni mivel a tied elvileg nem katalizátoros az enyém pedig az és ott valami máshogy áll kicsit. De azt mondja kipufogós barátom nem nagy ügy.
Hali nem tudnátok nekem segiteni? sportdobot szeretnék osszekoto csovel eggyutt a 600 hornetemre(2002).mit ajánltok? vegyek gyári dobot vagy csináltatsak? esetleg nem tudtok valami jo szakit aki készit sportdobokat debrecen kornyékén,jo árba, jót elore is koszi várom a javaslatokat
Üdv!
Találtam egy fickót, aki le tudná másolni nekem a hasidomot, kb 8 ezer ft lenne. Tudom, hogy hülyén hangzik, de esetleg kölcsön tudna adni valaki egy 2005-ös Hornetre való hasidomot, 1 hétre maximum? 100ezer nettó a gyári...
Utána már meg tudná csinálni akárkinek, bagóért.
vizsgán sem nézik a dobot..amúgy...simán átment sportdobbal még szűkítő nélkül is...melyik rendőrnél van decibel mérő? ...hamarabb lekapcsolja a zsaru a süvítő-kávédaráló kismotorost, mint téged ...
Heló Mihu nincs hozzá hangtompító. De a vizsgára gyári dobbal kell vinni szerintem abból biztos nincs baj kb.10perc a fel ill. le szerelése.
Rendőr ügyileg én nem találkoztam még olyannal hogy a kipufogó hangja miatt szóltak volna. Max a KPM-esnél ha ban DB-mérő az talán de nem szokott nálluk lenni utcán.(szerintem)
Sziasztok! Eladnám 5000km-t használ Egrus dobomat összekötőcsővel természetesen Ár: 30000-
Ja a motor is eladó 35000Km 2005. 09havi szép állapotban van Ár:1 160 000-
A képeim között megtaláljátok ha valakit érdekel Tel: 06 20 9 179 189 Zoli.
Köszi.
amugy normális közlekedés mellet, elöl -1 is sokat jelent és érezhető,
rá példa, hornettes Attila, ő is csak -1 et tett, és azt mondta sokkal jobb lett, pályázik is vele
amit a haverod akar, az baromira felesleges és értelmetlen, max ha tényleg fight er akar lenni,
Remélem pászolna a 2002 hornetemre amugy Ha tudod kuldeni akkor megadok egy pontos cimet minden jot.várom a választ
ha meg tudtad csináltatni feldobhatnád ide a csávó emiljét, mert én is csináltatnék vele...
Találtam egy fickót, aki le tudná másolni nekem a hasidomot, kb 8 ezer ft lenne. Tudom, hogy hülyén hangzik, de esetleg kölcsön tudna adni valaki egy 2005-ös Hornetre való hasidomot, 1 hétre maximum? 100ezer nettó a gyári...
Utána már meg tudná csinálni akárkinek, bagóért.
Én márciusban vizsgáztattam a Mozaik utcában, Raptor dobbal és átment! Szerintem ha ezen kívül minden oké, akkor nem szőröznek vele!
Rendőr ügyileg én nem találkoztam még olyannal hogy a kipufogó hangja miatt szóltak volna. Max a KPM-esnél ha ban DB-mérő az talán de nem szokott nálluk lenni utcán.(szerintem)
Van hangtompít a dobhoz?
Lehet a masinát ezzel a dobbal műszakiztatni?
Az urak az utakon ( a rend őrei ) nem szuttyognak vele?
Előre is köszönöm a válaszokat, üdv
Mihu
Ja a motor is eladó 35000Km 2005. 09havi szép állapotban van Ár:1 160 000-
A képeim között megtaláljátok ha valakit érdekel Tel: 06 20 9 179 189 Zoli.
Köszi.
Üdv: István
rá példa, hornettes Attila, ő is csak -1 et tett, és azt mondta sokkal jobb lett, pályázik is vele
amit a haverod akar, az baromira felesleges és értelmetlen, max ha tényleg fight er akar lenni,