Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok De addig oda ne add valakinek mert tökön ruglak
Akkor ezt megbeszéltü k várom a címet, nevet azt küldöm
Ok teso rendben van,ok a 30 lkérem a havertol a pontos cimet és ahogy megvan irok aztán kuld minél hamarabb
Bocs elírtam Nyírábrányba.
Az ár fix amúgy 50körül van újonnan, mert saválló az összekötő csöő a vég pedig alimínium. 30+postakötlségért elküldöm bátorba. Ha kell küldj egy címet: kormendizoli@citromail.hu-ra és a héten föladom.
a dobot oszekotovel eggyutt ha eltudnád kuldeni nyirábrányig az szuper lenne.:-) az árábol faragni nem lehetne kicsit? már ha a csobol is kell :-)
Remélem pászolna a 2002 hornetemre amugy Ha tudod kuldeni akkor megadok egy pontos cimet minden jot.várom a választ
Heló Attesz szerintem megoldható csak nem tudom mennyiért viszi el a pósta de nem lehet valami olcsó nemzetközibe. De csörrents meg vagy msn: kormendizoli@freemail.hu azt megbeszéljük.
radeer85..na én is épp ezt keresek 2005 Hornet600-hoz hasidomot...nem a Műanyagos Csabi az aki csinálná?...

ha meg tudtad csináltatni feldobhatnád ide a csávó emiljét, mert én is csináltatnék vele...
Zoli ezt postán nem lehetne elkuldeni?
Hát igen,nem nagy ugy ez még talán meglodhato lenne.csak a másik problémám az kicsit nagyon mivel h én romániába lakom.de valahogy jo lenne megoldani h hozzám keruljon az a kipu nem tudnál segiteni ebben?
Heló Attesz azt az infót kaptam ,hogy a dob felgogatása és az összekötő cső íve is stimmel csak alul a csatlakozásnál kell valamit faragni mivel a tied elvileg nem katalizátoros az enyém pedig az és ott valami máshogy áll kicsit. De azt mondja kipufogós barátom nem nagy ügy.
szia Zoli nekem van egy 2002 hornetem,erdekelne a dob ossze koto csovel eggyutt . szerinted passzolna ez az enyémre ? irj.....elore is koszi
Hali nem tudnátok nekem segiteni? sportdobot szeretnék osszekoto csovel eggyutt a 600 hornetemre(2002).mit ajánltok? vegyek gyári dobot vagy csináltatsak? esetleg nem tudtok valami jo szakit aki készit sportdobokat debrecen kornyékén,jo árba, jót elore is koszi várom a javaslatokat
Üdv!
Találtam egy fickót, aki le tudná másolni nekem a hasidomot, kb 8 ezer ft lenne. Tudom, hogy hülyén hangzik, de esetleg kölcsön tudna adni valaki egy 2005-ös Hornetre való hasidomot, 1 hétre maximum? 100ezer nettó a gyári...
Utána már meg tudná csinálni akárkinek, bagóért.
Sziasztok!
Én márciusban vizsgáztattam a Mozaik utcában, Raptor dobbal és átment! Szerintem ha ezen kívül minden oké, akkor nem szőröznek vele!
vizsgán sem nézik a dobot..amúgy...simán átment sportdobbal még szűkítő nélkül is...melyik rendőrnél van decibel mérő? ...hamarabb lekapcsolja a zsaru a süvítő-kávédaráló kismotorost, mint téged ...
De ha érdekel nem vagyunk messze leugrasz a géppel fölteszem neked aztán kipróbálod vele:)
Jah azt meg kifelejtettem hogy teljesen normális lent mély fent ordítós hangjs van vele.
Heló Mihu nincs hozzá hangtompító. De a vizsgára gyári dobbal kell vinni szerintem abból biztos nincs baj kb.10perc a fel ill. le szerelése.
Rendőr ügyileg én nem találkoztam még olyannal hogy a kipufogó hangja miatt szóltak volna. Max a KPM-esnél ha ban DB-mérő az talán de nem szokott nálluk lenni utcán.(szerintem)
Szia Zoli,

Van hangtompít a dobhoz?
Lehet a masinát ezzel a dobbal műszakiztatni?
Az urak az utakon ( a rend őrei ) nem szuttyognak vele?

Előre is köszönöm a válaszokat, üdv
Mihu
Sziasztok! Eladnám 5000km-t használ Egrus dobomat összekötőcsővel természetesen Ár: 30000-
Ja a motor is eladó 35000Km 2005. 09havi szép állapotban van Ár:1 160 000-
A képeim között megtaláljátok ha valakit érdekel Tel: 06 20 9 179 189 Zoli.
Köszi.
Az tényleg jó ár, de Pesten nehéz jobb árakat találni!Itt talán minden egy kicsit drágább, főleg ha szervízben venné az ember!
Üdv: István
Én is ezt raktam a motorba most,de nálunk még olcsóbb volt.8200ft.
amugy normális közlekedés mellet, elöl -1 is sokat jelent és érezhető,
rá példa, hornettes Attila, ő is csak -1 et tett, és azt mondta sokkal jobb lett, pályázik is vele
amit a haverod akar, az baromira felesleges és értelmetlen, max ha tényleg fight er akar lenni,
Okés átadom neki,köszönöm a segítségeteket.