Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

14 és 45! ezzel elégé érezhető lesz, max 14 , 46 de azt már feleslegesnek tartom, sokkal többet fog forogni amotor, többet is eszeik neki
Nem az enyém a gép hanem haveré,ő akarja ennyire megerősíteni,de közúton szeretné használni.
13 első és 46 hátsót szeretne rátetetni.
Hol akarsz közlekedni ezzel a motorral?
Erőteljesebb nem lessz a motor, áttétel változtatással!
a 12/44, gokart vagy szupermotó pályára szuper és még 6-ba is emelné az elejét.
A 12-es kereket hol szerzed be?
Köszönöm a segítségedet!
Hujeséget nem akarok mondani de asszem ugy a jo ha mindkettot cserelnéd az elso 1 el kisebb hatra 4 el nagyobb az már biztos észre fog vevodni amugy én is gondolkodtam már ezen h lecserélem a fog kerekeket a hornetemen hátha jobban emelné az elejét
Akkor elől 1-et kisebbre hátul meg 4-et nagyobbra.
Hali szerintem az a tutibb ha mindkettot cseréled
Sziasztok!
Szeretném a véleményeteket kikérni,erőteljesebbé szeretnénk a motort tenni,az első lánckereket szeretnénk kicserélni 15ös helyett 13 vagy 12-re,ti mit ajánlanátok melyiket lenne érdemes?
Vagy azon is gondolkodtunk hogy elsőt 13-ra hátsót 42 helyett 44-re.
Szerintetek melyik a jobb megoldás?Válaszotokat előre is köszönöm!
Hali Van koztetek ojan aki jol nyomja az egykerekezést és tudna egy két jo tanácsot adni hogyan is kellene ezt elkezdeni gyakorolni?
Ezt pontosan nem tudom megmondani de leírom a két cső hosszát:Egyik 80cm a másik cső:77 cm körübelül. A szettben benne vannak a csavarok és az alátétek is, egyből fel szerelhető.
Évjárat számít?
Eladó egy sose használt Goodridge első fém fékcső.Dobozában , CB 600 f hez való.Örök garancia.Új ára :18000 forint tőlem 10000 Ft ért elvihető.Tel.:30/3545751
Üdv cimborák!
Kb 1 hete vettem egy 2005-ös Hornetet. Gyönyörű ahogy van, de szeretném még szebbé tenni egy fenéklappal, a farokidom alá. Ha valakinek van eladó, vagy tudja, hol kaphatnék, jelezze! :)
Érdekelne még esetleg gyári hasidom és utasülés- takaró is.
Előre is köszönöm.
Hali!
Én a múlt hónapban tettem bele Castrol Power 1 Racing olajat.10-50es.12.000 volt 4lityi ha jól emlékszem.
Sztem teljesen jó meg minden...
Lehet kiprobalom én is a Repsolt.... remélem nem lessz gond vele
Sziasztok!
Én márciusban Repsol Honda olajat tettem a gépbe!
http://www.baro-ker.hu/product...
Meg vagyok vele elégedve,talán nem is annyira drága!
Üdv: István
Hello! Fiuk nem tudtok valahol Debrecenbe sportdobot Hornetre ossze koto csovel? használt is ok csak ne legyen oszekalapálva
Gyári Honda olaj: GN4
Szerintem ár és minőséget illetőleg jó.
De persze minden márkában találsz ennek megfelelő olajat. (Agip. Castrol, Motul, Texaco,..................
P.l.:most vettem Motul 15w-50 factori line olajat 4 litert több mint 20.000Ft-ot fizettem érte (sok kedvezménnyel), de ez az olaj teljesen felesleges lenne egy utcán használt Hornetbe, mint ahogy ful szintetikus olajak is.
Tehát, GYÁRI!
Sziasztok!Srácok mijen olajat tegyek 2002 hornet 600 ba? mit ajánltok? nem rég vettem és nem szeretnék valami szart bele pakolni! elore is koszi
Üdv!
Jó hírem van:-D
Végre újra tudunk bukógombákat,kormányvégsúlyokat stb... egyéb forgácsolással készült cuccokat gyártani,ami csak egy motorhoz kellhet kiegészítőnek.
email:sinkohornet@freemail.hu
xiasztok...keresek 2005/600 kolbászzsír metál Hornethez hátsó kerékjárati ívet + ekevasat (alsó idomot) színre fújva természetesen...ha van vkinek egy porosodó, az összetört hornetjéről keressen meg az emilemen...kössz...
Szia Gabi!
Épp ma gondoltunk rád a Lacival.
A pályagépembe kerestünk blokkot, de talán-talán megoldódik.
Szegény kipurcant..............
Üdv. Gabó!
Sziasztok!
2005 hornet gyári karcmentes kipu dob eladó
20Ft
robogoalkatresz@gmai.com
Köszi fiúk a válaszokat,látom ti is tanácstalanok vagytok,
hogy az o vagy az x gyűrűset kell a mocihoz,én inkább az
erősebbet veszem végülis találtam 1helyet,ahol olcsóban megkapom:17és21ezer,végülis csak 4ezer a difi....