Erőteljesebb nem lessz a motor, áttétel változtatással!
a 12/44, gokart vagy szupermotó pályára szuper és még 6-ba is emelné az elejét.
A 12-es kereket hol szerzed be?
Hujeséget nem akarok mondani de asszem ugy a jo ha mindkettot cserelnéd az elso 1 el kisebb hatra 4 el nagyobb az már biztos észre fog vevodni amugy én is gondolkodtam már ezen h lecserélem a fog kerekeket a hornetemen hátha jobban emelné az elejét
Sziasztok!
Szeretném a véleményeteket kikérni,erőteljesebbé szeretnénk a motort tenni,az első lánckereket szeretnénk kicserélni 15ös helyett 13 vagy 12-re,ti mit ajánlanátok melyiket lenne érdemes?
Vagy azon is gondolkodtunk hogy elsőt 13-ra hátsót 42 helyett 44-re.
Szerintetek melyik a jobb megoldás?Válaszotokat előre is köszönöm!
Ezt pontosan nem tudom megmondani de leírom a két cső hosszát:Egyik 80cm a másik cső:77 cm körübelül. A szettben benne vannak a csavarok és az alátétek is, egyből fel szerelhető.
Eladó egy sose használt Goodridge első fém fékcső.Dobozában , CB 600 f hez való.Örök garancia.Új ára :18000 forint tőlem 10000 Ft ért elvihető.Tel.:30/3545751
Üdv cimborák!
Kb 1 hete vettem egy 2005-ös Hornetet. Gyönyörű ahogy van, de szeretném még szebbé tenni egy fenéklappal, a farokidom alá. Ha valakinek van eladó, vagy tudja, hol kaphatnék, jelezze! :)
Érdekelne még esetleg gyári hasidom és utasülés- takaró is.
Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Én márciusban Repsol Honda olajat tettem a gépbe! http://www.baro-ker.hu/product...
Meg vagyok vele elégedve,talán nem is annyira drága!
Üdv: István
Gyári Honda olaj: GN4
Szerintem ár és minőséget illetőleg jó.
De persze minden márkában találsz ennek megfelelő olajat. (Agip. Castrol, Motul, Texaco,..................
P.l.:most vettem Motul 15w-50 factori line olajat 4 litert több mint 20.000Ft-ot fizettem érte (sok kedvezménnyel), de ez az olaj teljesen felesleges lenne egy utcán használt Hornetbe, mint ahogy ful szintetikus olajak is.
Tehát, GYÁRI!
Üdv!
Jó hírem van:-D
Végre újra tudunk bukógombákat,kormányvégsúlyokat stb... egyéb forgácsolással készült cuccokat gyártani,ami csak egy motorhoz kellhet kiegészítőnek.
email:sinkohornet@freemail.hu
xiasztok...keresek 2005/600 kolbászzsír metál Hornethez hátsó kerékjárati ívet + ekevasat (alsó idomot) színre fújva természetesen...ha van vkinek egy porosodó, az összetört hornetjéről keressen meg az emilemen...kössz...
Köszi fiúk a válaszokat,látom ti is tanácstalanok vagytok,
hogy az o vagy az x gyűrűset kell a mocihoz,én inkább az
erősebbet veszem végülis találtam 1helyet,ahol olcsóban megkapom:17és21ezer,végülis csak 4ezer a difi....
13 első és 46 hátsót szeretne rátetetni.
a 12/44, gokart vagy szupermotó pályára szuper és még 6-ba is emelné az elejét.
A 12-es kereket hol szerzed be?
Szeretném a véleményeteket kikérni,erőteljesebbé szeretnénk a motort tenni,az első lánckereket szeretnénk kicserélni 15ös helyett 13 vagy 12-re,ti mit ajánlanátok melyiket lenne érdemes?
Vagy azon is gondolkodtunk hogy elsőt 13-ra hátsót 42 helyett 44-re.
Szerintetek melyik a jobb megoldás?Válaszotokat előre is köszönöm!
Kb 1 hete vettem egy 2005-ös Hornetet. Gyönyörű ahogy van, de szeretném még szebbé tenni egy fenéklappal, a farokidom alá. Ha valakinek van eladó, vagy tudja, hol kaphatnék, jelezze! :)
Érdekelne még esetleg gyári hasidom és utasülés- takaró is.
Előre is köszönöm.
Én a múlt hónapban tettem bele Castrol Power 1 Racing olajat.10-50es.12.000 volt 4lityi ha jól emlékszem.
Sztem teljesen jó meg minden...
Én márciusban Repsol Honda olajat tettem a gépbe!
http://www.baro-ker.hu/product...
Meg vagyok vele elégedve,talán nem is annyira drága!
Üdv: István
Szerintem ár és minőséget illetőleg jó.
De persze minden márkában találsz ennek megfelelő olajat. (Agip. Castrol, Motul, Texaco,..................
P.l.:most vettem Motul 15w-50 factori line olajat 4 litert több mint 20.000Ft-ot fizettem érte (sok kedvezménnyel), de ez az olaj teljesen felesleges lenne egy utcán használt Hornetbe, mint ahogy ful szintetikus olajak is.
Tehát, GYÁRI!
Jó hírem van:-D
Végre újra tudunk bukógombákat,kormányvégsúlyokat stb... egyéb forgácsolással készült cuccokat gyártani,ami csak egy motorhoz kellhet kiegészítőnek.
email:sinkohornet@freemail.hu
Épp ma gondoltunk rád a Lacival.
A pályagépembe kerestünk blokkot, de talán-talán megoldódik.
Szegény kipurcant..............
Üdv. Gabó!
2005 hornet gyári karcmentes kipu dob eladó
20Ft
robogoalkatresz@gmai.com
hogy az o vagy az x gyűrűset kell a mocihoz,én inkább az
erősebbet veszem végülis találtam 1helyet,ahol olcsóban megkapom:17és21ezer,végülis csak 4ezer a difi....