a tank alatt a kormánnyaknál van egy u profil felülröl,amit 4csavar fog alulrol..azon egy feje tetejére állitott y,azon keresztben a gátlo..
ha nem felejtem el lefényképezem..
de ha akarod látni élöben
30 2588132
Hello.... most lefogtok hujezni tudom......... de azert megkerdezem... lehet szerelni a hornetre kormanylengescsillapitot? es ha igen hogy ? venni szeretnek ra csak akarhogy nezem nem tudom hogyan lehet felszerelni ra
Nekem csak a belső kuplung bowden van a szerszámosban csavarozható véggel és 2 méter hosszú és univerzális meg kis helyet foglal és 2000 pénz sem volt, tartaléknak megfelel.
Önfeszítős? a kurvák. átbasztak mondjuk ezért nem kértek lóvét, de a szerelő ezt mondta amikor visszaadta a paripát. Én meg még nem láttam belülről. Fogalmam sincs. Az én bowdenem még tuti, attól nem félek hogy elszakad. De kösz a tippet, indulás előtt megnézem közelebbről azért. Csumesz!
Köszi snowtom az infót.Én már 43ezernél járok,minden volt cserélve rajt ahogy elő van írva,csak a hézagok nem voltak ellenőrizve.A vezérműlánc önfeszítős nem kell állítani.A helyedbe én vinnék magammal ilyen hosszú túrára egy kuplungbovdent.Elég kellemetlen,ha elszakad.(csak egy tipp)Az enyémen már 1-2 drótszál már kiáll a bovdenből a kuplungkarnál.Csá
:) köszi a jótanácsokat, azért szemem az van a dologhoz, csak a kuplung szerkezete belül van, és annak az elemeit nem ismerem. Természetesen olaj gumi, stb egyértelműen megfelelő lesz. nyárra épp eljön a köv. olajcsere, úgyhogy valszínű friss olajjal futok neki. Sajnos még a gyári dobot is vissza fogom rakni, nehogy valaki keresni kezdje az e betűt a raptor dobon. Meg egy defektjavító sprayre gondoltam, ha elmegy a levegő a gumiból legalább a gumisig el tudjak jutni.
hosszú útnál meg arra vigyázz csak hogy ne 7900 km eres olajjal indulj el .. na meg vigyél magaddal egy láncsprayt.. meg a gumin se 1 mm minta legyen... félni nem kell semmitől.. egy Honda nem fog cserbenhagyni
Én is kérdzenék. Heló. nyáron egy kb 3000kmes túrára készülök a kisdarázzsal, és nem tudom miért, de félek hogy a kuplung bemondja az unalmast. Honnan lehet tudni hogy bármely kupung alkatrész ideje lassan lejár? Különös panaszom nincs, csak már viszonylag rövid úton fog. Tehát kisHornetes kuplungos tapasztalatokra lennék kíváncsi. Köszi!
Szia! Én elvittem az előírt 24e km-nél a szekszárdi fullgashoz (már megszűntek azóta) A szelephézagok teljesen rendben voltak, a vezérműláncomon feszítettek egy picit elmondásuk szerint. GYertyacsere és ennyi. Ahogy a szervízfüzet kívánja. Egyedül a fékolajat nem cseréltem még le, ezt lehet megteszem most tavasszal. 34e km-nél járok.
ha nem felejtem el lefényképezem..
de ha akarod látni élöben
30 2588132
18500párban
Köszönet whitehornet-nek!
Nem tudna valaki 2004 Hornethez user manualt. Egy linket megköszönnék.
Széles utat s korai tavaszt!
Ha valaki tud infót írjon ,plsss
bikerwördön találtam de kicsit drága
Szükségem lenne a 2008-as aranysárga hornet színkódra.Előre is köszönöm.
hosszú útnál meg arra vigyázz csak hogy ne 7900 km eres olajjal indulj el .. na meg vigyél magaddal egy láncsprayt.. meg a gumin se 1 mm minta legyen... félni nem kell semmitől.. egy Honda nem fog cserbenhagyni