Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megkaptam, köszi!
elküldtem
2002 év j. Valaki megtudná mondani miért nem egyforma az utas lábtartója.
sziasztok, szeptemberben össze tört a hornetem, de most készen állnék, h mukodjon. De nem nagyon találok hozzá alkatrész. Első villa, komplett első lámpa, meg 1-2 dolog. Hondanal nem akarom megvenni, mert kicsit sok. Valaki tud valami okosat mondani nekem?
Szia
Dehogy baj, sokat vaciláltam hogy megcsináltassam-e vagy sem, de most hogy látom a képeid között milyen jól néz ki, ez nem kérdés többé :-D amúgy szép a mocid vigyázz rá
üdv Jola
az nincs meg de szeritem ebben is minden benne van ami kellhet... amit ez nem mutat én annyira szét nem szedem a motort
Bocs, espistakukacgmailpontkom. Kösz.
Hello,

Kösz, ez volt pár napja itt, le is szedtem. Hasznos ez is, de a szervízkönyv azért csak jobb lenne, angolul. Az olaszt leszedtem és elküldtem a linket. Az a hivatalos szerízkönyv, 100MB, 500+ oldal, nagyon jó. Ez kéne angolul.

ÜDV JG
alakulgat a gépsas
oké de hova ?
elküldtem

látom BAZ megyei vagy.. amint jobbidő lesz megfordulok majd én is Miskolcon motorral egy jópárszor

whitehornet neked is elküldtem !
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne.Kellene már ellenőriztetnem a szelephézagot a Hornetemen,de hallottam több motorszerelőtől,hogy nem annyira fontos km-re pontosan betartani,mert nem szokott gond lenni a hézagokkal.Aki már volt ilyen szervizen kérem írja meg,h kellet-e állítani!Köszi.
mekkora a file ?

ha a freemail-ról visszapattanna, akkor jordang.ham(kukac)gmail.com

vagy inkább pl. www.megaupload.com

JG
Az első sem lesz koszosabb mint a hátsó,legalábbis én nem vettem észre az enyémen.De bocs hogy belepofáztam.
Ezt nekem is átküldenéd! pls
Köszi jola at infót,utánnanézek majd.
zxs(kukac)freemail.hu

Köszönöm,

JG
nem ellenőriztem őket.. de ha adsz egy e-mailt elküldöm neked a szerviz manualt 2007-2010 ig
ill. bocsi, nehogy félreértsük egymást, nem gondolom, hogy te akarnál átverni, szerintem a webhely átverés, megnézve az anyagok méretét és hogy a keresett szöveg után biggyesztett dolgokat, szerintem egyértelmű.
Hálás vagyok a linkért egyébként a linkért, a fenti nem panasz volt ... mielőtt félreértenéd :-)

JG
http://rapidshare.com/files/34...

Sajna csak az olasz. Jó lenne az angol, de ahhoz a link szerintem átverés.
JG
A felnit meg majd el felejtettem, őt pedig Túri Péter polírozta itt
Gondolkodtam hogy az első felnit is políroztatom de nem sok értelmét látom, mert szerintem a fékbetéttől hamar elkoszosodna, és nem mutatna a tükör polir semmit. Viszont az első sárvédő kap egy airbrush festést csak még nem gondoltam ki mit meg persze pénzem sincs rá egyenlőre de a szezon előtt jó lenne megcsináltatni.
Szia
Somogyi Gáborral csináltattam az ülést itt
Az ár változó, az oldalán megalálod az elérhetőségét, hívd nyugodtan, végtelenül rendes korrekt, a munkája meg magáért beszél.
A mociról teszek még fel képeket ha teljesen kész lesz, a fénykép sajnos nem adja vissza, a sárvédőn lévő hologramos festést meg igazából akkor nagyon szép ha rásüt a nap.
Hát én tuti 5-öst adnék rá!Gratula,nagyon szép lesz!Én iy gondolkodom a felnipolíroztatáson és új ülésen.Adnál infót,h mennyibe került és kivel csináltattad?Köszi
Sziasztok kicsit csinosítgattam a mocit a téli ráérős időszakomban:
Teszek fel pár képet arról honnan kezdtem és hol tartok most. Azért nem rakom fel a fotógalériák közé mert a sok nyomit nem tudom elviselni, normális kritikát nem tud írni, csak beszólogat, és a végén kiderül hogy simson-ja van :-D