Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia exec79. Csatoltam a képet, így valóban könnyebb :D
Ha jól tudom vagy nem majd akkor javítanak darazsasok. Így az amcsi piacra készültek, bár szerintem anno aki vehette újan, az kérhette így ilyen feliratozással.
esetleg kepet vagy linket tudsz rola berakni?
Sziasztok,

Épp nézegetek megvételre egy 2008-s Honda CB600F-et, melyhez az alábbi kérdéseim lennének hozzátok:
- Az összes horneten amit láttam eddig, azokon az oldalain "hornet" felirat szerepelt, a kinézett gépen pedig nem az, hanem cb600f felirat. Gondolom van ennek miértje... miért? :)
- a tank egyik oldala megsérült. Elvileg egy találkozón sorban borultak el álló helyzetben a mocik, és ez is közte volt. Van rajta egy kis benyomódás + karc is kb 2 tenyérnyi méreten. Lehet ezt relatíve nem túl drágán javítani?

Köszönöm a válaszokat, üdv Gianni
Ha érdekel vkit PC41-re
szénszálas deknivédő,
fékbetét,
Givi nyeregtáska+tartó akkor írjon e-mailt!
Nem tudok róla.
oda kerult valahova hozzatok egy bordó, keveset futott 900as?
Most sincs A fekete VTR-rel.
oszt mivel, nemrég még nem is volt motorod!
1. Most értem haza
Én kerékpároztam.
A jövő hét esősnek ígérkezik ugyan, de én erősen reménykedem benne, hogy lesz még idén lehetőség motorozni.
akkor legyen emlékezetes az a közös gurulás!
Aztán vigyázzatok magatokra, ma meglátnak egy motorost az autósok azt se tudják mit csináljanak
most öltözünk asszonnyal az idei utolsó közös kis karikára.
Sziasztok Urak!
Hová tűnt mindenki?
Vannak variációk
1. Motoroztok
2. Pucoljátok a gépet
3. Bebasztatok péntek este és még nem tértetek magatokhoz (puhááányok )
4. Anyósnál ebédeltek
5. Dolgoztok (ilyenkor?) baszki hol van még este 10 óra
Én akkor megyek
de nagyon nincs kedvem

U.i.
Jövő 7en szombaton 17.-én jön valaki az Expóra?
8. Parkoló parádé
Ha picit esik akkor én kocsival megyek, ha nagyon otvar idő lesz akkor inkább ülők a TV előtt , de ha csapadék mentes lesz az idő akkor 2 kerék
Üdv
Lenne egy eladó Leo Vince SBK alu hélyas ovális sport dobom rozsdamentes összekötő csővel Honda Hornetre konkrétan egy 2003-as gépen van fent! Érdekelne valakit?
szep, de azt a viragtartot minek akasztod a rendszamtablara?
Persze h normális
Meg az is h kiverjük egymásnak.....naaa nem buzulásból, csak szimpla kíváncsiságból

Na mind1

Mist h Chubby rá világított a lényegre, veszek egy Forza-t vagy egy MSX-t
Azok beérik 2-3 L lőrével is
Meg azé azon az évi 500km is odabasz : D
Szia. Hol telnek napjaid, én Orosházán tengetem a napokat.
Nagyjából egyet értek. Deee a farkoméregetéssel mi bajod, az tök normális, neeem?!

(nyugi vicc vót.)
Welcome to the club!
A járgány.
Üdv."A" csapathoz.
Ha motorozunk a legkisseb probléma hogy menyí benyát külldtem ki a rendszer végén.
Az a gáz ha ugyanolyan motorokkal egy tempóban mész és a kirívóan sokat eszik. Enyém képes 10 literre is de akkor úgy is van használva
Nagyon sokat :D

De mikor 650km mentem akkor sem érdekelt ;)
Nem akarlak savazni, és teljesen megértem, hogy leszarod mennyit fogyaszt, mert az az évi 500km nem vág a földhöz. Vagy sokat mondtam?