Ha jól tudom vagy nem majd akkor javítanak darazsasok. Így az amcsi piacra készültek, bár szerintem anno aki vehette újan, az kérhette így ilyen feliratozással.
Épp nézegetek megvételre egy 2008-s Honda CB600F-et, melyhez az alábbi kérdéseim lennének hozzátok:
- Az összes horneten amit láttam eddig, azokon az oldalain "hornet" felirat szerepelt, a kinézett gépen pedig nem az, hanem cb600f felirat. Gondolom van ennek miértje... miért? :)
- a tank egyik oldala megsérült. Elvileg egy találkozón sorban borultak el álló helyzetben a mocik, és ez is közte volt. Van rajta egy kis benyomódás + karc is kb 2 tenyérnyi méreten. Lehet ezt relatíve nem túl drágán javítani?
Sziasztok Urak!
Hová tűnt mindenki?
Vannak variációk
1. Motoroztok
2. Pucoljátok a gépet
3. Bebasztatok péntek este és még nem tértetek magatokhoz (puhááányok )
4. Anyósnál ebédeltek
5. Dolgoztok (ilyenkor?) baszki hol van még este 10 óra
Én akkor megyek
de nagyon nincs kedvem
U.i.
Jövő 7en szombaton 17.-én jön valaki az Expóra?
8. Parkoló parádé
Ha picit esik akkor én kocsival megyek, ha nagyon otvar idő lesz akkor inkább ülők a TV előtt , de ha csapadék mentes lesz az idő akkor 2 kerék
Üdv
Lenne egy eladó Leo Vince SBK alu hélyas ovális sport dobom rozsdamentes összekötő csővel Honda Hornetre konkrétan egy 2003-as gépen van fent! Érdekelne valakit?
Épp nézegetek megvételre egy 2008-s Honda CB600F-et, melyhez az alábbi kérdéseim lennének hozzátok:
- Az összes horneten amit láttam eddig, azokon az oldalain "hornet" felirat szerepelt, a kinézett gépen pedig nem az, hanem cb600f felirat. Gondolom van ennek miértje... miért? :)
- a tank egyik oldala megsérült. Elvileg egy találkozón sorban borultak el álló helyzetben a mocik, és ez is közte volt. Van rajta egy kis benyomódás + karc is kb 2 tenyérnyi méreten. Lehet ezt relatíve nem túl drágán javítani?
Köszönöm a válaszokat, üdv Gianni
szénszálas deknivédő,
fékbetét,
Givi nyeregtáska+tartó akkor írjon e-mailt!
A jövő hét esősnek ígérkezik ugyan, de én erősen reménykedem benne, hogy lesz még idén lehetőség motorozni.
Aztán vigyázzatok magatokra, ma meglátnak egy motorost az autósok azt se tudják mit csináljanak
Hová tűnt mindenki?
Vannak variációk
1. Motoroztok
2. Pucoljátok a gépet
3. Bebasztatok péntek este és még nem tértetek magatokhoz (puhááányok )
4. Anyósnál ebédeltek
5. Dolgoztok (ilyenkor?) baszki hol van még este 10 óra
Én akkor megyek
de nagyon nincs kedvem
U.i.
Jövő 7en szombaton 17.-én jön valaki az Expóra?
8. Parkoló parádé
Ha picit esik akkor én kocsival megyek, ha nagyon otvar idő lesz akkor inkább ülők a TV előtt , de ha csapadék mentes lesz az idő akkor 2 kerék
Lenne egy eladó Leo Vince SBK alu hélyas ovális sport dobom rozsdamentes összekötő csővel Honda Hornetre konkrétan egy 2003-as gépen van fent! Érdekelne valakit?
Meg az is h kiverjük egymásnak.....naaa nem buzulásból, csak szimpla kíváncsiságból
Na mind1
Mist h Chubby rá világított a lényegre, veszek egy Forza-t vagy egy MSX-t
Azok beérik 2-3 L lőrével is
Meg azé azon az évi 500km is odabasz : D
(nyugi vicc vót.)
Ha motorozunk a legkisseb probléma hogy menyí benyát külldtem ki a rendszer végén.
De mikor 650km mentem akkor sem érdekelt ;)