Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs 35 fok és ezért rögtön vége a szezonnak?! Jaj ne csináljátok már srácok! Csontszáraz az aszfalt és nincs még annyira hideg sem.
Ne legyetek papírkutyák! Nyeregbe!
A hornet klub rendszeresen tart kozos gurulasokat. Az en szezonomnak meg mar amugy is vege:-)
Értem :( .Akkor tárgytalan :(.
Üdvözletem!
Elöször is szép géped van
Itt szerinten joformán lehetetlen összehozni egy hornetes találkát, mert olyan szinten össze vissza lakik mindenki. Érdeklődő biztos lenne, de az időpont
a másik dolog , hogy vagy jó vagy nem.
Nem lenne kedvetek egy Hornet találkozóra így a szezon végére?
Köszönöm!Tied is gyönyörű
De jó színe van ennek a gépnek!
Sziasztok! Motorosok.
Hát annyi van az oldalsó csavarnál kis picivel felírva, hogy Honda Prima és valami szám... én már ezzel vettem, nem tudom milyen lehet pontosan.
gyari honda
és azt meglehet tudni milyen a plexi a motorodon mert nézegetem mindig a neten őket, de valahogy nem állnak ilyen pofásan egyik képen sem mint nálad :)
Köszi, köszi, húú nagyon bejön ez a hangzás, a szomszédok egy része biztos nagyon boldog lesz, a másik része motoros (SX450, SX250, DrZ400sm, Monster)
A rendszám konzollal meg még vívódom magamban, hogy mi legyen-hogyan legyen, mókolni, farigcsálni nem szeretném, akkor inkább maradjon gyári, még keresem a legjobb megoldást. Tavaszig lesz idő kigondolni...
Juhhhúúúúú! Gratula és üdv a klubban! Csak az ikszkón!
Ugye hogy milyen fasza hangja van?!
Sejtettem hogy reszelgetni kell egy kicsit, hogy szépen felmenjen.
De jól néz ki
A szomszédok kedvence lettél
Már csak azt a buflák nagy rendszám konzolt kéne lecserélned, de egyben van a géped, szép is na meg ezüst is
nincs nincs en szeretem ezt a traktort. A hornet tul steril volt nekem, ez a duborgos, vibralos, nagy motorfekes, lentrol tolos karakter sokkal jobban tetszik. Több élet van benne mint a hondaban volt szerintem. Miota megvan az sv, mentem z750nel, fz6tal es mindegyikre csak azt tudom mondani hogy oke, megy megy, tol egyet ha szetforgatom... sor4re vissza sem ulnek, na jo az s1000r beszaratott amikor 160nal konnyeden feljott kerékre.
Sziasztok, jövök a helyzetjelentéssel és a fotóval, ma felkerült az x-cone
Viszont ez tényleg a pc34 re való volt, így az alja természetesen nem stimmelt, 2 varrat és 20 perc volt átformálni, ami nem is látszik az alsó bilincs feletti részen szóval engem nem zavart, a segítség is a baráti körben volt, így lett sikeres a történet.
A hangja még a dbkillerrel is elég karakteres, nélküle meg... pf
(a kép még összeszerelés utáni állapot, azért nincs fent a kapaszkodó...nem bírtam kivárni azt már )
Nem csodálkozom, hogy ennyitől nem szűnt meg a gond. Valószínűleg a fúvókák sem tiszták már, amiatt is dadoghat a motor.
Leengedtem a karbikat, volt benne víz is jócskán, de a gondom nem szűnt meg... szinkron meg majd tavasszal lesz már csak... vélhetően a problémát meg fogja oldani, a segítséget azért köszönöm
Hát mer` a LeoVince az nem egy MIVV.
Csak a hangja miatt meg nem veszünk traktort!

Bocs az élcelődésért, de biztos érted a poént és nincs harag! Főleg, hogy tegnap is jól "megtaláltuk egymást"...
Járdán én se állnék félre
mentem a jardan a gyari dobbal es nem álltak felre a gyalogosok, a leoval sem hallottak meg mindig. Ba de az sv-nel nincs ilyen baj
Volt közbe még egy CBF 600, eredeti kirobbasztóval, olyan buli volt túrázni, nem krápogott :-D
Jó, boooocs. Nem azért írtam. De ha egyszer tényleg mivv-em van...

Hááát... ahol a gyári egy kicsit félénken már fel-felemeli a hangját ott a mivv már üvöltve tombol.
Szerintem is az van, amit szempi mondott: ráfér egy karburátor tisztítás és -szinkron. És akkor egyúttal egy szelephézag állítást is érdemes kérni, mert valszeg az is rég volt.

Meg akkor már nézesd át rendesen a motort. Folyadékok, fékek, stb.

Frissen vásárolt használt vasaknál ezt sokszor azonnal meg kell tenni, mert az előző gazdája (ha volt némi üzleti érzéke) a nagyszerviz előtt vált meg a motortól.
Naaaaa neeeee vágjáá fel hogy mivv-ed van!

Majd 1x én is felvágok valamivel, csak még ki kell találnom h mivel
De amugy 6ezer felett a gyárinak is szép hangja van