Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Voltam palyan. Szinte csak a lapujjaim voltak csak a sportlabtarton (nincsen rajta pocok), de elobb leert a cipom eleje, minthogy eltunjon a majrecsik. Kb fel-1 centi maradt. Jobban egyszeruen nem tudom donteni, mert leer a fekkar, meg a cipom eleje.

Erdekes, hogy amig csak fel centi van hatul, addig elol maradt 2 centi majrecsik. Pedig gyari meretu gumikat hasznalok.
Tegnap voltam Hornettel kicsit kanyarogni az Euro-ringen. Csodalatos ido volt, 24 fok korul. Se hideg, se meleg, a gumi is jol tapadt.

Azert itt ereztem, hogy a szupersport gepek sokkal jobbak a kanyarokban. Nalam mar kopott a cipo orra, ok meg gond nelkul donthettek le meg jobban a motort.

Sajnos haveromnak rossz napja volt. Elszallt az egyik kanyarban az 1 eves Kawaval. :(
Nagyon szép a motorod.
Ezt vágom. Hatosra szoktam mindig ráváltani, azért gondolkodom rajta.
Nem kell rá fokozatkijelző. Az üres állást így is látod, az egyest érzed majd, hatosnál tovább úgysem tudsz fölfele váltani, ...a kettő között a többi meg tökmindegy.
ha bekotod a leiras szerint mukodne. A leirasban ott van melyik vezetek hova kellene. Ha nem vagy kepben, ne kiserletezz mert rossz esetben csunya vege lehet.
Sziasztok! Ez a fokozatkijelző jó lehet a 2008-as hornetemre? http://www.ebay.com/itm/FOR-Ho... Leírás szerint ok, de vajon hogyan működhet, hova kell bekötni.
Hétvégén nyugodtan átmehetsz rajta, éni s voltam már többször. Nem állított meg senki, nem szólt senki. Autós forgalom is van, de nagyon gyér.

Több autós és motoros ismerős is megerősítette, hogy hétvégén szabad áthajtani (egyesek szerint hétköznap sem csinálnak belőle gondot).

A látvány meg fantasztikus, igazi élményút!
Átjárható az, mentem már át és senkit nem zavart :)
Köszönöm, de neked se semmi a mozdonyod

gondoltam ma megtankolom a gépet és elrakom egy kicsit piheni
az eredmény az let h megint mehetek a kutra
megnéztem kékest meg 1-2 helyet
ma oltári időnk van
Sziasztok
2010 es horneten volt hűtőrács akit érdekel 10.000Ft ért megkaphatja szállítás utánvéttel +1900Ft
Szombat vagy vasárnap északi part fele le is tudom vinni ha valakit érdekel
Menj közelebb és olvasható. "Kivéve erdőgazdaság"
szep motor. En holnap tervezek menni egy 2-3-as karikat valamerre.
Kozben megtalaltam az elobbi kerdesemre a valaszt. Nem atjarhato csak engedellyel.
valaki tudja esetleg hogy ezen az uton ezen a tablan mi lehet? Valaki azt irta be lehet hajtani hetvegen de latva a tablat nem vagyok biztos benne, csak nem tudom kiolvasni mi van alatta:( Volt mar valaki arra?

https://www.google.hu/maps/@47...!3m6!1e1!3m4!1slYbrIqqY8Ab7i44sPGTtLA!2e0!7i13312!8i6656
Csak azért is kimentem egy 100-t lenyomni
Nem adom meg magam a megfázásnak
Azért a százas zsepi elkelt
Milyen jó hogy a téli szerkómba mentem, legalább jól leizzadtam.
Amúgy meglepően sok motorossal találkoztam
24 ezrenkent
A szervizintervallum 6000 km. De hogy ebben benne van-e a szelephézag ellenőrzés... azt nem tudom sajnos.
Sziasztok. Horneten mennyi időnként vagy kilométerenként kell ellenőrizni a szelephézagot?
Oktober 10-en pont dolgozok :-(
Nezegetem a idei kepeket es videokat. Szerencsere boven van anyag;-)
Rovid tavra nem megyek, hosszura meg nem lesz mar idom. 1-2 heten belul elviszem a teli garazsba.
Én 5 napja szenvedek a náthától, pedig szedek minden félét.
Ehez képest minden reggel úgy kelek h lázam van, taknyos vagyok, nem kapok levegőt. Szóval ez már a vég
Még a pálinka se segít
Pedig ma vagy holnap még kimenék egy kis karikára, aztán nagy pucolás és alvás a gépeknek...
Majd a szezonzáró gurulás után
reszvetem annak aki most lerakja a gepet es elo sem veszi aprilis-majusig.... Hogy lehet azt kibirni?