Voltam palyan. Szinte csak a lapujjaim voltak csak a sportlabtarton (nincsen rajta pocok), de elobb leert a cipom eleje, minthogy eltunjon a majrecsik. Kb fel-1 centi maradt. Jobban egyszeruen nem tudom donteni, mert leer a fekkar, meg a cipom eleje.
Erdekes, hogy amig csak fel centi van hatul, addig elol maradt 2 centi majrecsik. Pedig gyari meretu gumikat hasznalok.
Tegnap voltam Hornettel kicsit kanyarogni az Euro-ringen. Csodalatos ido volt, 24 fok korul. Se hideg, se meleg, a gumi is jol tapadt.
Azert itt ereztem, hogy a szupersport gepek sokkal jobbak a kanyarokban. Nalam mar kopott a cipo orra, ok meg gond nelkul donthettek le meg jobban a motort.
Sajnos haveromnak rossz napja volt. Elszallt az egyik kanyarban az 1 eves Kawaval. :(
Nem kell rá fokozatkijelző. Az üres állást így is látod, az egyest érzed majd, hatosnál tovább úgysem tudsz fölfele váltani, ...a kettő között a többi meg tökmindegy.
ha bekotod a leiras szerint mukodne. A leirasban ott van melyik vezetek hova kellene. Ha nem vagy kepben, ne kiserletezz mert rossz esetben csunya vege lehet.
Sziasztok! Ez a fokozatkijelző jó lehet a 2008-as hornetemre? http://www.ebay.com/itm/FOR-Ho... Leírás szerint ok, de vajon hogyan működhet, hova kell bekötni.
gondoltam ma megtankolom a gépet és elrakom egy kicsit piheni
az eredmény az let h megint mehetek a kutra
megnéztem kékest meg 1-2 helyet
ma oltári időnk van
Sziasztok
2010 es horneten volt hűtőrács akit érdekel 10.000Ft ért megkaphatja szállítás utánvéttel +1900Ft
Szombat vagy vasárnap északi part fele le is tudom vinni ha valakit érdekel
valaki tudja esetleg hogy ezen az uton ezen a tablan mi lehet? Valaki azt irta be lehet hajtani hetvegen de latva a tablat nem vagyok biztos benne, csak nem tudom kiolvasni mi van alatta:( Volt mar valaki arra?
Csak azért is kimentem egy 100-t lenyomni
Nem adom meg magam a megfázásnak
Azért a százas zsepi elkelt
Milyen jó hogy a téli szerkómba mentem, legalább jól leizzadtam.
Amúgy meglepően sok motorossal találkoztam
Én 5 napja szenvedek a náthától, pedig szedek minden félét.
Ehez képest minden reggel úgy kelek h lázam van, taknyos vagyok, nem kapok levegőt. Szóval ez már a vég
Még a pálinka se segít
Pedig ma vagy holnap még kimenék egy kis karikára, aztán nagy pucolás és alvás a gépeknek...
Erdekes, hogy amig csak fel centi van hatul, addig elol maradt 2 centi majrecsik. Pedig gyari meretu gumikat hasznalok.