Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

35 !
Csak a karbi kell ?
06-évj-hoz gyári kipufogó katalizátoros 15e ft,immos zárszett 2db gyári kulcsal mindennel 50e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Chubbyra lehet számítani. Meg tudja is miről beszél.
írtam chubbynak hogy ha van akkor jöhetnek a fotók szivesen megnézem.Aztán ha olyan a vas akkor szivesen el is megyek megnézni.
Hála a jó istennek hogy nincs hitelem és ez így is marad!Szeretnék jót magamnak mert ha hiszitek ha nem ez a motorvásárlás 8 évnyi gyüjtögetés eredménye igen 8.
Szóval nincs ez elkapkodva...
Csak most már szeretnék egyet de nagyon...
Voltak ezelött is kisebb vasak de azok jóval kisebb költségvetésből.
Így van, a hang a lényeg. Egy Akra pl. ma megmentette a tulajdonosát ...tőlem. Sávváltásra készültem: tükör+holttér kipipálva, tekintet vissza előre és már tekerném is a kormányt, mikor ...meghallom hátulról. Ahol egy pillanattal azelőtt még semmi nem volt, a tükörben, pont oldalt-mögöttem. Huhh, de jó hogy időben észrevettem! Ha nem hallom meg ...valószínűleg nincs csattanás, de hogy az ijedtségtől bekakil a kolléga a bőrnaciba, az biztos. Mindezt úgy, hogy tényleg figyelek a motorosokra!

Szóval örök hála a sportdobokért! Mind motorosként, mind autósként.
Nyugi ne kapkodd el nincs érelme, idén jó ha pár napot tudnál mocizni, ma még azzal jöttem de így is csoda hogy ilyen idő van.
Akit esetleg ajánlok még az a Robi Kerepesen, ő is hirdet folyamatosan. Érdemes megnézni, én annak idején nem találtam szebbet nála.
De mindig változik a piac. Ha most megnézem nyilván mást és máshol vennék.
Egy tipp még. Nézhetsz drágább gépet is, mert ha készpénzes vagy tudsz alkudni, ha nem kereskedő, de néha még ott is. Főleg ha felszerelt a gép:
- Sportod + plusz eredetinél típustól függően 50 eFt fölött van a dob, így azt simán leszedik ha olcsóbban akarod, majd veszel rá amikor összegyűlik.Ilyenek szinte minden motornál vannak.
Ez mondjuk találó, de ha így nézed akkor meg a többi úgy néz ki mint egy kályhacső...
Az xCone meg mint egy végbélkúp:-D
Szerintem kár ezekbe belemenni......kinek mi.
A hangja a lényeg úgy is. Az meg szép mindnek.
Chubby írta korábban ,hogy tud egy 2005-ös első tulajos gépet ia.800-ért, azt miért nem nézed meg?
Munkatársam szeretne venni egy karbisort. Mit mondjak neki, mennyiért adnád el?
meg jo esellyel a masik fel nem lesz szerelmes azonnal...
igen úgy terveztem ,hogy nem egyedül megyek több szem többet lát alapon
A legfontosabb hogy várd ki a megfelelőt, menjen veled vki más is. Még jobb, ha ért is hozzá.
szempi:köszi a válaszod!
megmondom őszintén a fejidom fel se tűnt hogy annyival másabb,az oldalideknik meg még egymáshoz is másak,az se tűnt fel.Ti hívtátok fel a figyelmem.Amiket elmodtatok már le is tettem.Nem szeretnék törött,sérült motort.Keresek tovább,nézegetek nézegetek de nehéz jót találni jó áron.650-es sv talán még van úgyahogy,de max 1 vagy 2.Cbr 600 f4-ből kb. 2 amit el is hoznék egyik az igy is több mint amit szeretnék rákölteni(tudok).
De majd alakul,gyüjtögetünk még addig is!
Plusz PowerCommander meg gyorsváltó
Mindegy abból is 299 kéne nekik
Ja bocs: 100 LE!
Csak a ló kimaradt
100? Ezek 299-el mennek
Cbr 600 f4i..
Na igen. A DPM race-nek szintén van hangja. Csak... pont úgy néz ki mint egy rúd szalámi, aminek a végéből levágtak pár szeletet.
Szia!

Bocsi hogy ennyi idő múlva írok, de összefoglalva a többieket:
- A dobon a matrica mi a tökomnek?
- A szép fejidomot lecserélte egy kínaira? Ez az tudom mert nekem is ilyen van de az 2003-as azon eleve nem volt).
- A dekli más színű ez elég egyértelmű esett a gép, ha eldől nem kell cserélni, főleg nem mindkét oldalt! Ezt nem is értem teljesen....
Ahányszor ránézel zavarni fogja a szemed.

- Haladj tovább, keress másik gépet, kidobott idő.
Ha már dob, hagy szóljak egyet DPM Race mellett is, szerintem az se rossz.
A vége pedig kifejezetten ehhez a motorhoz lett tervezve. Kinek is van olyan......hát nekem:-D
Bele van ragasztva
Annak is tök jó hangja van, ha kiszeded belőle a hangtompítót
Nekem szintén MIVV van. Csak Sportline Oval Carbon. Az nem olyan sivítós .