Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

esetleg régi vagy kevés az olaj ?
Szia! Mint a motorok többsége, a Hornet is csak akkor csattan, ha 1-esbe rúgod. A többi sebességet halkan veszi.

vagy... legalábbis azokat már nem hallom az x-cone tól.
Amúgy erre gondoltál?
Gyanús, hogy nincs rajta a MIVV logó...
Üdv.

Van nekem egy 2002 es honda 600 f hornetem. Normális hogy nem csak 1be rakva van hangja a váltónak hanem sokszor 2-3-4be is? Ha ez mem normális mi lehet az oka?

Köszönöm előre is
Ezzel én is így vagyok, hogy ha eladnám a kocsit vagy a motort akkor gyári
állapotba rakom. Ezen felül meg ha érdekli emez amaz, akkor +pénzért viheti azt is....

A wilkerrel már megjártam 1x-2x, annó amikor motort akartam venni náluk, máskor meg a szerviz.
Hááát inkább nem részletezem, jobb ha kerüli őket az ember.
Egy e-mailt megér hogy rákérdezzek ,hogy lekapják e a dobot vagy sem.
Nagyon már nem mélyedek bele a kipufogós témába, ráér....
Inkább átnézetem a motort, mint hogy elhamarkodjam a dolgot.
Ezt tök nem értem. Én ha eladnám a Hornetet, biztosan a gyári dobbal adnám, és külön hirdetném meg az x-cone-t.

Mindenkinek így a jobb: a motorvásárló örül mert gyári állapotot kap (a legtöbben azt keresik, mert mindenki szereti maga alakítgatni a saját motorját), öröm egy sportdob rajongónak is, és az eladó is jobban jár anyagilag.

A Wilkerrel vigyázz.
Szia!
Ezt is kérdeztem már, ahogy még kettőt. ..
De a válasz annyi volt hogy csak egyben eladó a motor.
Még a honda wilkernél van egy nem 100as hornet, arra még rákérdezek.
Ha az sem akkor majd jövőre.
Elment a kedvem a kereséstől, sok már nincs az idei szezonból...
Azért köszönöm
A minőségnek ára van Meg kell várni még valamelyik módos (ahogy Santakukac mondaná) eladja a motorját és külön meghirdeti a dobokat. Én is így jutottam hozzá :D
Amúgy hornetre is 180e Ft a akra új ára.
KisCefi, ha jól látom, akkor ezen is egy xcone van, szerintem érdemes rákérdezni, hátha külön is eladja.

http://www.jofogas.hu/heves/Honda_Hornet_35811846.htm?first=1
Gyári helyen rettentő, viszont csináltam egy alsócsövest és ott jó lett a hangja... Teljesítményről nem tudok nyilatkozni.
Minőség, minden tekintetben.
Mást nem tudok hozzáfűzni, tisztelt bíróság
ja 400 ezerért a párja kösz szépen. Mi a tököm ez valami ürtechnologia?
Ááá tényleg
tudtam h kéne szemüveg
köszi, most már tudni fogom használni

mellesleg akrán kivül van még egy dob, ami igazi gp hangzást ad!
Danmoto
Amúgy meg ha má a kipufogókró van szó má, akkó van az Akra.... a többi most nem jut az eszembe
Előző neked, csak valamiért elfelejtette az előzményt
Így
A smile-k alatt van a link felirat, ráböksz, bemásolod a linket, "oké", megadod a szöveget "oké" és már kész is
biztos vagy te abban a dpm dobban?

en egy pc34rol valo leo vince dobot raktam a pc36ra. 2helyen kellett vagni az osszekotobol es 2varrat... szerintem sokkal szebben allt rajta mint eleg sok masik motoron mert nem volt 5centi hely az idom es a dob kozott.
mivel az külön bilincses volt igy nem tudom hogy passzol e felfogatas, de biztos hogy az osszekotovel ossze lehet hozni
Nem haragszom, megesik az ilyen..... Legalább jó helyre került, mert tudom, hogy te is ilyenre vadásztál!
De aztán majd meséld el, hogy rá való e, ha szépen felcuppant a helyére akkor bánatomban elmegyek oszival fagyizni

Már csak a maradék 3 embernek kéne jeleznie, hogy eladó e emez amaz....
Embereknél nincs telefon? se internet?
szerintem nem jarsz rosszul ha DPM-et veszel. Velemenyem szerint szebb, egyedibb, es a hangja is kellemesebb.
Tényleg bocsi, de kellemetlen... :/
Danke!

A DPM-ben benne van a gyári hangtompító is (ha jól látom).
Még nem, sajna csak kedden leszek otthon, de jól elbizonytalanítottatok, most így ... csak jó lesz
Köszönöm, ez segített!
Elvileg tényleg megegyezik a kettő
Váááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Használd egészséggel!
No problem, amúgy se volt szimpatikus a srác.....
Nandiweb!
Én is csak annyit tudok, meg látok ami képeken van
http://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/Elado_Honda_Cb_600F_Hornet_alkatreszek_35766252.htm?first=1

Ha valaki elárulja hogy a bánatba lehet ugy be linkelni dolgokat, hogy csak a link-re kell kattintani és megnyitja azt nagyon megkösszöném!