Ezt igy se ki se fogja megmondani. Ugy emlekeztem, hogy ilyen fekete hatteru logot csak a pc34-re valo kapott, de neten lehet talalni pc36-on is. Menj el es probald fel, az a tuti.
Sziasztok Urak!
Nagyon gyors segítségre lenne szükségem!
A képeken látható Mivv X-cone az a PC34 vagy a PC36-ra való?
Már a dobon is a felfogató fűl úgy néz ki mintha a PC34-re lenne, de az összekötő csővön elbizonytalanodtam.
Nem tudják hogy milyen Horneton volt....
Köszi előre is
Szerintem nem. Nézegettem használtam a cuccokat, és nem is lenne vészes a hidraulikus egységet leszámítva, mert az nagyon húzós. És akkor ugye a szoftveres oldal még szóba sem került, mert ehhez alighanem vezérlőt kell cserélni. A visszajelző LED ehhez képest már apróság. 300ba szerintem nem férne bele. Gyárilag 100e-s extra...
Biztosan olcsobb lecserelni a motort egy ABS-sel felszerelt peldanyra. Ha nem tevedek ,akkor cserelni kene a fektartcsat, feknyergeket elol hatul, plusz az eleltronika...
Ma kicseréltem a vízcsövet,de elötte levettem a vízpumpát hátha látszódik valami olajátfolyás,hát csak annyira volt olajos mint az olajhűtő csonknál.Esetleg valaki tudja a vízpumpában lévő szimmering méretét?
Sziasztok! Olyan problémám adódott a tegnapi napon,hogy eldurrant az alsó vízcsövem,amelyik az olajhűtő és a vízpumpa közt van.Elöregedett? Oké,2001-es a kicsike.Viszont a nagyobb gond,hogy habos,olajos volt a fagyálló,meg a vízcsövek is.Kérdés,hogy milyen könnyen lehet hengerfejes egy ilyen moci,vagy hol lehet olyan pont,ahol könnyen átjuthat az olaj a víztérbe? Minimumon van az olajszintem,kb.500 km ezelőtt néztem,akkor max alatt volt picivel,ameddig töltöttem kb.5000km-rel ezelőtt.Az eset:Kb 10 km-t mentem vele,minden ok,aztán egy balos előtt majdnem eldobtam a mocit úgy elcsúszott a hátulja,nem tünt fel,hogy már tiszta fagyálló a bal bakancsom,meg a fél motor alja hátsó kerékkel együtt,hát nem lefelé nézek,na mindegy,aztán észrevettem,hogy gond van,a vízhőfok mérőm bő háromnegyedig ment fel,piros alatt van egy vastag,alatta egy vékony vonás,addig ment fel,hazaértem,leállítottam,a maradék fagyállóm el is folyt.A vízcsövet levettem,a leghabosabb a vízpumpánál volt.Ha valakinek van ötlete,azt megköszönném.
De azért hasonlíts.