Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És fel is szerelted már?
Bocsi KisCefi tegnap megvettem, ne haragudj érte ,ha belenyúltam az üzletedbe, nem állt szándékomban, csak most néztem a forumot. ...
Mit lehet tudni a bontott hornetről? Leömlő sérült?
itt osszehasonlithatod cikkszam alapjan, de ugylatom hogy megegyezik.

https://www.motorcyclesparepar...

https://www.motorcyclesparepar...
Hali!
Nos aludtam rá egy keveset!
Irtam a srácnak, hogy megvan e még a dob, mert már nem látom a hirdetést. Viszont, felrakott most egy 2003-06 közötti gyári kipufogót.
Ha viszont a mivv egy katalizátoros Horneton volt fent akkor nem kell szaladgálnom a kipufogóshoz....

De nekem itt valami nagyon sántít, mert nem nagyon reagál a levélre, se a telefonra
Szerintem kamu
Vagy tényleg el is adta 1 nap alatt

De írtam még egy valakinek, aki most bontja a motorját, mert az eleje K.O. lett, és szedi szét darabokra, azon egy DPM kipufogó volt, annyira az se rossz.

Egy kérdés, hátha valamelyikőtök tudja a választ!
A 03-04 PC36-nak a fényszóró tartó bilije, vagy konzolja az megegyezik a 05-06-os PC36-al? Mert nekem az el van repedve, és marha drágán adják az újat, és most lehet hogy azt is betudnám szerezni jóárúsitva....
előre is köszi
Igazad van. És az x-cone éppen kör keresztmetszetű.
Booocs, magas labda volt!
Szemmagasság, látószög, háttér, fényviszonyok, a tegnapi futballmeccs eredménye... biztos sok mindentől függ az eredmény.

Ami biztos: az én szemmagasságomból és az én szemszögemből az én motorom tetszetős.
Én itt rendesen álltam a motor mellett. ;-)
Ja... ha lehajolsz pont a dob magasságába és úgy fotózol. De ki fogja majd 1m szemmagasságból nézni a motorodat? Ha rendesen állsz a motor mellett és úgy nézel rá, normálisan néz ki.
Na hogy döntöttél? A 40 az tényleg occsó érte. Én az enyémet 80-ért vettem ebay-en.

Igaz, cserébe:
1. Zsír új volt. Ergo bizos, hogy nincs kiégve belőle a tömőanyag.
2. Biztosan PC36-ra való, amit a gyártó által kiállított típus specifikus homologizációs bizonylat is tanúsít.
3. Mindent adtak hozzá: összekötő cső, rugó, felfogató csavar, grafit tömítés (hogy ne füstöljön az illesztésnél).

Egyből fel is ment szépen, semmi idegeskedés, vagy futkosás, hogy át kell alakítani.
Ha úgy vesszük igazad van, mert valóban olcsón adja a dobot.
Mert 40e ft-t simán megér
Csak most rohangálni kipufogóshoz, hogy a fület alakitsa át, meg esetleg az összekötő csővet hajlitgassa... erre most alszok egy nagyot
Végre reggel van
bocs..lámpa már elment..
egyébként nem kell ebből nagy ügyet csinálni, egy kipuffos (6-10) pár ezerért befaragja azt, ha olcsón megkapod a dobot megéri. Felfoagtó fület meg csinálsz egy kólás dobozból:)
Még nem hallottam, hogy vkinek cserélni kellett volna, de elég egyszer szar benzint tankolni...
Egyszer jártam úgy, hogy a szokásos 300 helyett 220 alatt megette a tankot... No comment.
A kép az nagyon csalóka, mert valóban van benne egy kis kanyar, csak rossz
szögben lett lefotozva.
Csak a pc34-nél nagyobb a hajlítás szöge, de amúgy jól emlékszel!
Tipikus hiba, vagy eddig csak nekem ilyen?
Érdekes, mert a dob PC 36ra olyan mint a második képen, (kis felfogatás), de a rész ami csatlakozik lent a kipufogócsőhöz, 100szazalekra emlékszek hogy kanyarba ment, mint az első képen...
PC36-ra kör keresztmetszetű dob való. Kész
Deeee ha netán jó is lenne, nekem nem tetszik ,hogy eg Big Mac szendvicset betudnék tenni a dob és a hátsó idom közé
Köszönöm a Segítséget meg az e-mail nandiweb, az is sokat segített!
Szerintem 99% hogy a pc34-re való!
Elnézést a kicsi képekért, de marhára nem vagyok nagy PC fan....
A google-t böngészve találtam is 1-2 képet ami miatt biztos, hogy nem fogok elrohanni a mivv-ért, pedig de jó is lett volna, sebaj marad az A verzió, meg háát nem valami segítőkész az eladó de hagyjuk...

Az egyik x-cone pc34 (nagyobb a felfogató fül, meg mintha visszahajolna egy kicsit az összekötő cső)
A másikon meg olyan olyan a felfogató mint amit djani linkelt be, és egyenesebb az összekötő.
valojaban az also csatlakozas szoge kulonbozik, ezekbol a kepekbol nem igazan lehet osszehasonlitani.
Ennek pont olyan hangja van, mint ami meg akar purcanni, de szerintem akkor koszos az üzemanyagszűrőd!
Akinek PC41-e van.
Nincs gondotok a tankban lévő benzinpompával?
Hogy szokatlan hangja van...
Egyszercsak arra lettem figyelmes tankolás után (előtte sosem),
hogy amikor lassan elindulok, sipoló hangot hallok, mintaki a fék sipolna...
Megyek tovább lassan, behuzgálom párszor a féket, de nem az volt. Megállok, akkor is hallom a sipolást...
Hallgatom a motort, amikor a fülemmel a motorhoz közelítek, egyértelműen halkul, tehát nem onnan jön a hang. Aztán hallgatom a tankot, egyértelműen onnan jön a hang. Bedöglesztem, abbamaradt. Mikor rákapcsolom újra a gyujtást.........
http://youtu.be/f4dUtzgRDXs
A videót hangosan hallgasd, mert (az elején még jól hallani) de a végefelé már gyengén.
Tehát mi van ha lekapcsolod a gyujtást, majd vissza fel? A benzin pompa halkan nyomja a benzint. Az enyém elég hangosan sípolva nyomja a benzint. Vagy 5x eljátszom ezt, a végére már jó hangja van. Ha végighallgatod a vidit, hallani a végén, hogy a pompa már rendes hanggal nyomja a benzint. Majd ha újra előröl nézed a vidit, már fogod is hallani a zavaró hangot.
Akrapovicom van, nade városba simán hallom menet közbe hogy sípol a pompa. Ilyenkor ha bedöglesztem, néha ujra bekapcsoláskor hülye hangja van, de ha eljátszom vele vagy 5x, már jó. De néha bedögleszts után , majd ujra kapcsoláskor már jó hangja van.
Legelőször amikor csinálta ezt, teli tankolás után volt, gondoltam hogy valami ganaj benzin volt, de nem. Azóta már tankoltam többször, más helyeken, azóta már csinája....

Apropó:
Nektek is van néha, hogy mégy a városba vagy 50-60al, tartod a markolatot egy fordulaton, egy cseppet se több-kevesebb, és érzed hogy a motor nem húz annyira, de a markolatot akkor se mozdítod. Aztán hirtelen a motor picit megugrik.... (mintha egy fix gázmarkolatnál mennék, és majd lassan fogyik a benzin, mert nem bírja nyomni, majd hirtelen felnyomja, és megindul a motor)
Ritkaság, sőt szinte nincs is. SKban
A felfogatás..